Şimdi Ara

Windows 8 Yükseltme Lisansı Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 7 yüklü bilgisayarımızı 29TL karşılığında Windows 8'e yükseltmemiz için verilen lisansla temiz kurulum yapabiliyor muyuz? Microsoft yapamazsınız demiş;http://windows.microsoft.com/tr-TR/windows-8/why-activate-windows ama yapanlar olmuş galiba, anlamadım. Ona göre lisans satın alacağım. Bu şekilde lisans satın alıp temiz kurulumla Windows'u sorunsuz etkinleştiren arkadaş var mı burada? Eğer sadece yükseltme içinse benim işime yaramaz...

• lisanssiz win 7 uzerine oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lisanssız win 7 üzerine temiz kurulum win 8 yaptım ve dvd'ye de çektim,mis gibi oldu,hiçbir sıkıntı yok ;)
  • Sıkıntı Yok İki Tane Satın Aldım.Sıkıntı Çıkarmadı
  • Öyle mi dersiniz? Şimdi Windows 8 Pro yüklü ve bir programla etkinleştirdim ama hackerlara yem olmak istemiyorum açıkçası. Hayatımda hiçbir programa para verip lisans satın almamıştım 31 Ocak son gün ve o güne kadar almalıyım. Promosyon kodum mailimde duruyor. Aksi halde 79TL ödemek zorunda kalabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknojax -- 12 Ocak 2013; 18:50:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @SerdarGul34

Öyle mi dersiniz? Şimdi Windows 8 Pro yüklü ve bir programla etkinleştirdim ama hackerlara yem olmak istemiyorum açıkçası. Hayatımda hiçbir programa para verip lisans satın almamıştım 31 Ocak son gün ve o güne kadar almalıyım. Promosyon kodum mailimde duruyor. Aksi halde 79TL ödemek zorunda kalabilirim.

Korsan win 7 kullanıyordum, promosyon kodum ile win 8 e yükselttim dün gece :D
    Bir problem yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.