Şimdi Ara

'Windows 9 bedava olacak' (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
388
Cevap
3
Favori
10.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Leon

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

quote:

quote:

quote:

Oyuncular için konuşuyorum, Valve yakında SteamOS'u sunduğu zaman kimsenin Windows'un yüzüne bakacağını sanmıyorum.

Paralı mı olur ? Olursa kaç para olur ?

SteamOS Linux çekirdeği kullanıyor dolayısıyla tamamen ücretsiz.

Bedava yağni ha Peki ne zamana çıkar kesin bir tarih var mı ? + çıkacağı kesin mi ?

Linux olduğu için bedava olması kaçınılmaz zaten. Şuanda Beta ne zaman çıkacağı hakkında tam tarih yok.

Peki hocam bunu yapmak için format mı lazım yani ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Oyuncular için konuşuyorum, Valve yakında SteamOS'u sunduğu zaman kimsenin Windows'un yüzüne bakacağını sanmıyorum.

Paralı mı olur ? Olursa kaç para olur ?

SteamOS Linux çekirdeği kullanıyor dolayısıyla tamamen ücretsiz.

Bedava yağni ha Peki ne zamana çıkar kesin bir tarih var mı ? + çıkacağı kesin mi ?

Linux olduğu için bedava olması kaçınılmaz zaten. Şuanda Beta ne zaman çıkacağı hakkında tam tarih yok.

Peki hocam bunu yapmak için format mı lazım yani ?

CD veya flash'a atıp windows'un üstüne yüklüyorsunuz doğal olarak tek işletim sistemi oluyor yani evet format denebilir. İstersen Windows'un yanınada kuruluyor istediğin zaman SteamOS veya Windows'a geçiş yapabiliyorsun bunun içinde yeterli HDD lazım malum Steam'deki oyunlar yer kaplıyor. Windows'ta kullandığınız önemli programlar yoksa en temizi sisteme tek işletim sistemi kurmak daha sağlıklı olur. Buradan nedir, ne değildir bakabilirsin;http://store.steampowered.com/livingroom/SteamOS/?l=turkish

• Türkiye de windows a para veren mi kaldı ben bir tek bilgisayarı alırken ödüyorum o da ucuz bir rakam zaten sarsmıyor microsoft bunun farkında mı bilmiyorum.Ama kullanmayacağıma eminim bok ettiler iyice windows serisini zaten en son lansmanda çöktü diye hatırlıyorum.
  • Steam OS'un ücretsiz olacağı kesin değil. Adamlar ÜCRETSİZ ! diye bağırmıyorlar. Ayrıca bu STEAM OS steam'in kendi oyun konsolunu üretmek için giriştiği bir iş. STEAM BOX'tan bahsediyorum. Elbette başlangıçta milletin ayağı alışsın, ücretsiz olduğunu gören programcılar bir umut geliştirmeye başlasınlar diye ücretsiz sunarlar, sonra ya ücretli yaparlar yada sadece ürettikleri oyun konsoluna yüklerler, siteden kaldırırlar yada Mandriva, RedHat, SUSE misali gelişince ücretli olurlar. Linux deyince ücretsiz olduğu aklınıza gelmesin. Unutmayın ki şu an elinizdeki telefon, oturma odanızdaki televizyon, kapınızın önündeki araba... hepsi linux ile çalışıyor. Linux ile çalışan bir oyun konsolu projesidir aslında steam os.

http://www.techradar.com/news/gaming/consoles/valve-steam-box-release-date-news-and-features-1127072

Ne diyorlar; Steam OS "Make Your Own Steam Machine" :) bu sanırım steam box'un mantığını anlatır

• Win 7 ve 8 kullanicilarina bedava diger kullanici ve windowsu olmayanlarada cok ucuz bir fiyattan sunacaklar anlasilan.Ben sahsen cok ucuz olmasina ragmen win 8 almamistim ki iyikide almammisim.Acikcasi win 9 un ucuz olmasindan ziyade win 7 gibi stabil ve kararli olabilek mi bakalim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

Rockstar'ın PC oyuncularına attığı kazıktan sonra hiçbir firmaya güvenmem. Hem w9 daha nisanda çıkacakmış, öyle bedava olucak laflarına kanmayın; 7 ayda neler değişir neler!

Ne kazığı attı ? Şu gta5 pc için daha geç çıkıyor haberi ise adamlar pc için çıkış tarihi yada yeni nesil konsollarla birlikte çıkacak demediki kazık atmış olsun.Komik olmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeNcİLMaN

quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

Rockstar'ın PC oyuncularına attığı kazıktan sonra hiçbir firmaya güvenmem. Hem w9 daha nisanda çıkacakmış, öyle bedava olucak laflarına kanmayın; 7 ayda neler değişir neler!

Ne kazığı attı ? Şu gta5 pc için daha geç çıkıyor haberi ise adamlar pc için çıkış tarihi yada yeni nesil konsollarla birlikte çıkacak demediki kazık atmış olsun.Komik olmayın

Sonbaharda çıkacak dediler, sonradan laf değiştirdiler. Madem olaya hakimsin, bunu da bilmen lazımdı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Win8 i kurmayı başarana kadar adamlar 9u çıkardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paragöz Microsoft bedavaya işletim sistemi satmaz.Satıyorsa bile bilin ki kısa süreliğine reklam amaçlıdır.Aksi halde kendimi keserim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

Paragöz Microsoft bedavaya işletim sistemi satmaz.Satıyorsa bile bilin ki kısa süreliğine reklam amaçlıdır.Aksi halde kendimi keserim.

windows phone bu yıl bedava oldu , önümüzde ki yıl windows9 da bedava olabilir. Artık marketten para kazanma yoluna gidiyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AYAKKABI_KUTUSU

quote:

Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

Paragöz Microsoft bedavaya işletim sistemi satmaz.Satıyorsa bile bilin ki kısa süreliğine reklam amaçlıdır.Aksi halde kendimi keserim.

windows phone bu yıl bedava oldu , önümüzde ki yıl windows9 da bedava olabilir. Artık marketten para kazanma yoluna gidiyorlar.

market başarılı değil. o yüzden win9 un beleş olacağını sanmam. windows lisansı halen microsoft'un en büyük gelir kapısı.
  • Açıkçası Windows'un ücretsiz olacağını pek sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

arkadaş senin yaptığını çorumlu yapmaz. hiç üşenmedin mi, şikayet ettim demişsin ama alıntı yapmışsın. ne farkın kaldı ondan? ben de seni şikayet edecektim ama benden önce birisi etmiş...

Ne var bunda?
  • Kesinlikle paralı olacaktır. Beta test denemesinde, sistemin hatalarını bulup çıkartacağız. Sonrasında pamuk eller cebe :)

• win 8 forever
  • bence çok iyi bir düşünce, tüm pazarı geçirirler marketten kazanırlar, office var bir de :D
    Bırak bir lisans alanın 5 yıl, 10 yıl ücretsiz upgrade hakkı olsun, bırak olsun yani :D
    Birde metro uygulamalar arkada çalışıp sistemi tıkamasın orası da öncelikli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slotz brick

quote:

Orijinalden alıntı: yusufc2012

Bnce win8.1 de erişim daha kolay. harika olmuş

O saçma sapan mesajı gereksiz alıntılayıp sayfa kirliliği yaptığın için blokladım seni. Insan mobil kullanıcıları düşünür biraz.

saolasın. :D
  • MS w7nin ekranını alıp w8in sisteminin çok daha fazla bir şekilde geliş miş haliyle birleştirip bize istediğimiz ürünü sonunda veriyor hemde bedava.

• Windows bedava degil miydi ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ücretsiz olacaksa iyi, 8 lisansına boşuna para vermemiş olacağım

şimdi yorumları okudum da, ücretsiz derken dışarıda sokakta dağıtmaz bunu heralde, daha önce lisans edinmiş müşterileri gelir en fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MK* -- 28 Eylül 2014; 20:15:07 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.