Şimdi Ara

'Windows 9 bedava olacak' (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
388
Cevap
3
Favori
10.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8 de batırdılar 9 da düzeltirler inşallah kendilerini
  • Herkes kötülüyor ama win 8 de win 8.1 de benim çok hoşuma gitti. Laptopum daha hızlandı. Açılıp kapanma süreleri azaldı. Beğenmeyenler tutturmuş bir başlat menusu diye anlamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32 GB makina ssd disk 3.70 Ghz i7 işlemci ve 2 ekran kartlı 4 monitorlu makinaya win 8.1 kullanıyorum win9 çıkarsa 1 saniye beklemem :)
  • Bunlar bedava falan yapmazlar. Microsoft istanbulda bi hukuk birosuna tam yetki vermiş elemanlar iş yerine geldi lisanssız olan bilgisaylara lisans alın diye 7 iş günü biçtiler. Basıcaktım küfürü Xp kullanıyoruz uleyn pc yi 2. el satsam xp oem alcak para etmiyor. Bi daha gelirlerse alın pcleri müsait bi yere koyarsınız dicektim ki bu muhabbeti gördüm. ARtık gelirlerse nisan 2015 de 9 a geccez bedavaymış dicem

Dipnot: Xp yi zor taşıyan sistem 9 u destekler mi bilemedim

• Laptop fiyatlarında düşme yaşanır en azından. Hoş Aldığım laptop windows 7 Lisanslı geliyor lakin oynanmış olduğundan gene korsan kullanıyorum.
    Orjinali olmasına rağmen korsan kullanmaya alıştık artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinterSoldier

Wista varken gerisi yalan

Bombayı kurmuşsun.
  • --- Bu mesaj otomatik olarak silinmiştir ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askerasker -- 6 Temmuz 2018; 16:21:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 8.1 ve SSD keyfi hicbiseyde yok
  • Windows 9 yüklersem bilgisayardaki herşey siliniyor mu?

• Microsoft bedava windows verecek, öyle mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrakeMcCain -- 29 Eylül 2014; 20:19:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RealPlayer09

Hm

• beyler 2002de aldığım orjinal xp home edition var. verirler mi bedava ?
  • Evet açıklandı.Windows 9,Windows 8 kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulacak.
  • 8.1 çok güzel gayet hızlı. eğer stabilite bozulmazsa yükseltirim
  • Bizimkiler bedavaninda korsanini indirir

• quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

Windows 9 yüklersem bilgisayardaki herşey siliniyor mu?

Yükseltme olarak gelicek diye biliyorum,ama kesin birşey yok ortada olmayada bilir.Yükseltme olarak gelirse silinmez.
  • Ooo iyi iyi

• Ücretsiz olması bir yönden kötü. Bir kaç özelliği olan Windows 9 verir, sonrasında birşey yapmak istersen de "I-ıh, onu yapamazsın, yapmak için şunu açman lazım, o da şu kadar" gibisinden şeyler olur, emin olun. Bunca yıllık Microsoft bir yerden birşeyler kazanacağını bilmese, ücretsiz yapmaz, hele bir de en fazla sattığı şeylerin başında geen Windows'u.

Alakasız bir örnek olacak belki ama, The Sims serisini oynayanlar bilir; her oyun çıktığında, ana oyun çok fazla özellik barındırmaz, sonrasında çıkan eklentiler oyuna birşeyler katar. Eğer ücretsiz olursa, Windows da o hale gelecek, demedi demeyin.

İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meraklı_gözlük

Ücretsiz olması bir yönden kötü. Bir kaç özelliği olan Windows 9 verir, sonrasında birşey yapmak istersen de "I-ıh, onu yapamazsın, yapmak için şunu açman lazım, o da şu kadar" gibisinden şeyler olur, emin olun. Bunca yıllık Microsoft bir yerden birşeyler kazanacağını bilmese, ücretsiz yapmaz, hele bir de en fazla sattığı şeylerin başında geen Windows'u.

Alakasız bir örnek olacak belki ama, The Sims serisini oynayanlar bilir; her oyun çıktığında, ana oyun çok fazla özellik barındırmaz, sonrasında çıkan eklentiler oyuna birşeyler katar. Eğer ücretsiz olursa, Windows da o hale gelecek, demedi demeyin.

İyi forumlar.

+100 kesinlikle haklısın. bedava olursa windows u parayla sadece özelliklerini kullanabiliriz ek paketler falan filan

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.