Şimdi Ara

'Windows 9 bedava olacak' (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
388
Cevap
3
Favori
10.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

'Windows 9 bedava olacak'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 30 Eylül 2014; 20:52:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

Windows 9 iptal, dağılın

'Windows 9 bedava olacak'

ooooo hayırlı olsun ne diyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basteryus kullanıcısına yanıt
    Acaba ne zaman betayı vericekler denemek lazım.
  • BonezCrusher kullanıcısına yanıt
    teknik önizleme sürümü yarın yayınlanacak sanırım

preview.windows.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 30 Eylül 2014; 21:06:18 >
  • 9 gösterip 10 verecekler doğan görünümlü şahin gibi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 30 Eylül 2014; 21:10:46 >
  • Windows 9 gerçekten bedava oldu....direk windows 10 geçtiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: askerasker

windowsun tek sayida cikan surumleri daha iyi

Win 1
    Win 3.1
    Win 95
    Win 2000
    Win xp
    Win 7
    Siradaki win9 iyi olacak

Ve yeni duyuruluan Windows'un ismi Windows 10.

• bence bu o kadar da iyi olmadı çift sayı olsun demişlerdir
    BKNZ:
    2
    4
    6
    8
    10 :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

quote:

Win 1
    Win 3.1
    Win 95
    Win 2000
    Win xp
    Win 7
    Siradaki win9 iyi olacak

Ve yeni duyuruluan Windows'un ismi Windows 10.

Alıntıları Göster
    --- Bu mesaj otomatik olarak silinmiştir ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askerasker -- 6 Temmuz 2018; 16:18:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Win 1
    Win 3.1
    Win 95
    Win 2000
    Win xp
    Win 7
    Siradaki win9 iyi olacak

98 95ten daha iyidi

• quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

quote:

Win 1
    Win 3.1
    Win 95
    Win 2000
    Win xp
    Win 7
    Siradaki win9 iyi olacak

98 95ten daha iyidi

Alıntıları Göster
    --- Bu mesaj otomatik olarak silinmiştir ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askerasker -- 6 Temmuz 2018; 16:17:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • w10 çıktı w9 diyerek ters köşe yaptılar.

Bunlarda ne yaptıklarını bilmiyorlar.

Her yaptıklarında bir sorun çıkmazsa olmaz.

xbox one,w.rt,windows sürümleri,wp son zamanlar firma çöle döndü.

Nereye el atsalar kurutuyorlar.
  • quote:

Win 1
    Win 3.1
    Win 95
    Win 2000
    Win xp
    Win 7
    Siradaki win9 iyi olacak

tam sürüm listeyi hatırlamıyorum (bütün sürümler için) ama w7 diye bir işletim sistemi yok aslında,

w7, wistanın iyleştirilmiş hali, w8 ise w7'nin makyajlı hali, w8.1 (windowsların en küçüğü, hiçbirşey beğenmeyen (uyumsuzluk sorunları felan) şımarık çocuk) ise w8'in kötüleştirilmiş hali,

w6 ait sürüm numaraları şöyle

wista v.6
    w7 v.6.1
    w8 v.6.2
    w8.1 v.6.3

bence w9 veya w10'da 6.4 gibi bişey olabilir, (belkide w9 v.6.4 olacaktı, tamamen bundan vaz geçip w10 v.7 çıkabilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 1 Ekim 2014; 14:35:30 >

• Windows 9 gerçekten bedava olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkæn

Windows 9 gerçekten bedava olmuş

Aynen

• Açıkçası arkadaşlar, ben 2 yıldır linux kullanıyorum, her işimi görüyor, windows'un hızını 2 ye çarpar 4 e böler :) ayrıca sistem linux olduğu için virüslerle de uğraşmıyorum, sistem hızlı başlıyor vs. ben memnunum linux'tan. Windows çekilecek çile değil. İkide bir hata raporu almak, makinenin kasması vs. çekilmiyor. Açıkçası windows 8 den sonra belli oldu ki windows artık düzgün sistem yapamıyor. Meydan Mac ve Linux'a kalacak, bizim gibi IBM yada Quanta vs... üreticilerin ürettikleri makineleri kullananlar ise Linux kullanacak. Malum, PowerPC ler pahalı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eronis

Açıkçası arkadaşlar, ben 2 yıldır linux kullanıyorum, her işimi görüyor, windows'un hızını 2 ye çarpar 4 e böler :) ayrıca sistem linux olduğu için virüslerle de uğraşmıyorum, sistem hızlı başlıyor vs. ben memnunum linux'tan. Windows çekilecek çile değil. İkide bir hata raporu almak, makinenin kasması vs. çekilmiyor. Açıkçası windows 8 den sonra belli oldu ki windows artık düzgün sistem yapamıyor. Meydan Mac ve Linux'a kalacak, bizim gibi IBM yada Quanta vs... üreticilerin ürettikleri makineleri kullananlar ise Linux kullanacak. Malum, PowerPC ler pahalı :)

Bana sorarsan Windows 8.1, Windowslar arasında gelmiş geçmiş en performanslı ve stabil işletim sistemidir. Görünüş tercihleri kişiden kişiye değişebilir bunu anlarım fakat performans olarak Windows 8.1'e kötü demek pek makul bir tabir değil.

• quote:

windows'un hızını 2 ye çarpar 4 e böler :)

yani linux windowstan 2 kat yavaş çalışıyor demek istiyorsun.... :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 17 Ekim 2014; 18:22:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NONAM2

quote:

windows'un hızını 2 ye çarpar 4 e böler :)

yani linux windowstan 2 kat yavaş çalışıyor demek istiyorsun....

Linux'u genellikle düşük performanslı makinelere koyuyorlar. Linux'lu ultrabook yok piyasada misal. Ama bir linux makineye SSD taksan o da uçar. Sen benim 2005 model makinem ile 2014'ün ultrabook'unu kıyaslıyorsan cevap belli. Ancak;

http://www.youtube.com/watch?v=w7va81uarN4

Windows'u şişirmişlerdir diyeceksin şimdi, ama şöyle bir şey var, linux şişmez. Yani ben bir program vs. yükledim diye geç açılmaz. Hep aynı kalır. İlk kurduğun gün gibi. Ayrıca karşılaştırılan makinelerin model yıllarına bakarak da fikir sahibi olabilirsin.

Ayrıca demin dediğim 2005 model Asus ile Babamın 2013'de aldığı mac book pro yu yarıştırdım, benimki kazandı :) Açık ara fark ile...
    Elbette SSD yüzünden bir MacBook Air'ı geçemez. Benim makineye SSD takamıyorum, sordum slot yok dediler.

Ben aynı makineye Windows 7 "ORJİNAL" kurduğumda sinir krizleri geçirdim makine karşısında. Yavaş olmasını bırak hata raporları yaşam enerjimi sömürdü.

İyi günler...

• quote:

Orijinalden alıntı: A.S.A.P

quote:

Açıkçası arkadaşlar, ben 2 yıldır linux kullanıyorum, her işimi görüyor, windows'un hızını 2 ye çarpar 4 e böler :) ayrıca sistem linux olduğu için virüslerle de uğraşmıyorum, sistem hızlı başlıyor vs. ben memnunum linux'tan. Windows çekilecek çile değil. İkide bir hata raporu almak, makinenin kasması vs. çekilmiyor. Açıkçası windows 8 den sonra belli oldu ki windows artık düzgün sistem yapamıyor. Meydan Mac ve Linux'a kalacak, bizim gibi IBM yada Quanta vs... üreticilerin ürettikleri makineleri kullananlar ise Linux kullanacak. Malum, PowerPC ler pahalı :)

Bana sorarsan Windows 8.1, Windowslar arasında gelmiş geçmiş en performanslı ve stabil işletim sistemidir. Görünüş tercihleri kişiden kişiye değişebilir bunu anlarım fakat performans olarak Windows 8.1'e kötü demek pek makul bir tabir değil.

http://www.digitaltrends.com/wp-content/uploads/2014/01/windows8crash.jpg

Linux'da elbet bazen çöker. Bazen dediğim çok nadiren. Ancak linux'ta çok sık format atmanıza gerek yoktur. Ayrıca Windows kullanıcıları bu hataları genellikle oyun oynarken alıyor. Bu da biraz ironik. Linux'ta böyle hatalar işletim sisteminin önemli bir ayarını bozduysan yada önemli bir şeyini sildiysen olur. Oyun oynarken böyle bir hata gelmesi hangi sistem olursa olsun garip...

Linux'u tanımlarken burda ne demiş;

http://www.pisilinux.org/

Hızlı, oldukça hızlı bir işletim sistemi; "üstelik donanımlara zarar vermeyen
    bir yapılandırmaya sahip."

Windows'un donanıma zarar vermesinden bahsediyor sanırım...

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.