Şimdi Ara

'Windows 9 bedava olacak' (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
388
Cevap
3
Favori
10.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25 yıldır özgün bir arayüz oluşturamaması ilginç, metro ile zirve yapmaları gerekirken taban yaptılar.
  • windows 8'de başlat olmaması çok can sıkıcı. İtiraf edin o açılıştaki ekran da çok boktan. Direkt masaüstüne alıyorsun ama hala kerkenez gibi.

Adam geleneksel şeyi çıkarıyor yenisi daha güzel oldu diyor.. Ulan adamlar yeni araba modeli çıkarınca direksiyonu söküyor mu??
  • 8.1 gayet güzel yeniliklere açık olun.
  • Millet dandik demek için ne bahaneler uydurmaya çalışıyor. Biz sanki başka bir şey kullandık. Tamam Windows 8'deki fikir bence berbat. Fakat kimse sisteme yavaş, stabil değil falan demesin. (Yeni arayüzün başlat menüsü gibi kullanımı çok daha hızlı ve rahat.) Stabilite açısından taş gibi sistem. Bu konuda Windows 7'den daha iyi. Ama Windows 7 de çok iyi bir sistem olduğundan yenilikleri beğenmeyenlerin 8'e geçmesi için bir sebep yok. Yeni metro arayüzü olayı zaten asla tutmayacak. Ayni şekilde Windows Mobile de öyle. Ama yaptıkları sistemlerinin altyapıları gayet sağlam. Her ne kadar piyasa üstünlüğü açısından eski gücünde olmasa da Microsoft gibi bir firmanın teknolojik yetilerine laf etmek büyük cahilliktir. 9'un ücretsiz olması düşüş ivmelerini azaltabilir. Ama bana kalırsa böyle olmasa bile masaüstü işletim sistemlerinde daha uzun yıllar tekel olarak kalırlar. Buradan gelirleri azalıyor olsa bile server işletim sistemleri ve Azure'a çok güveniyorlar. .NET yazılımcılığı zaten bitmez. Kimse Microsoft gidici diye hayaller kurmasın. Firmayı sevmeyen biri olarak söylüyorum bunu. Ama piyasada çalışan bir .NET yazılımcısıyım. Olayın arka tarafından görebiliyorum ki daha yiyecekleri çok ekmek var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkon -- 27 Eylül 2014; 11:52:57 >

• Media player'ı flash video, flac ses dosyası açamayan şirket daha nasıl hakaret edeyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpha ve Omega

quote:

Orijinalden alıntı: Eroin Bağımlısı

WİN 7 Forever.

Aynen.Ben o windows başlata tıkladığımda o karmaşık ekranı görmek istemiyorum.

windows 7 ile devam
  • eski Windows formatına geri dönmeliler bence uzun süredir Windows 7 kullandığım için w8 bana zor geliyor ve 8.1. bence w7 alışmışlar için ideal
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLU

quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

ilk defa 28 lira verip yasal win 8 almıştım , 9 da çıksın , bedava olursa tadından yenmez

28 tl ye nerden aldın ?

Promosyon kodu ile almıştım
  • windows'un ücretsiz sunacagına imkan vermiyorum cünkü adamların işi yazılım ve bu kadar fazla arge ile geliştirilmis bir sistemi neden bedava versinlerki? Bence saçma sizin beğenmediğiniz windows 8 bile piyasadaki diğer sistemlere göre kat kat daha iyi(windows harici işletim sistemlerini kast ediyorum lunix, mac vb.) işin özü ücretsiz gelmez bu:)(not: umarım ben haksız cıkarım ve bedava gelir fakat akıl ve mantık alacak birşey gibi durmuyor)

• quote:

Orijinalden alıntı: Cpt Shakespeare

win8 cıktıgı gunden beri kullanıyorum 8.1 de dahil daha ne mavi ekran ne baska bir hata ile karsılastım ve metro arayuzu baslat menusunden 10larca kat daha iyi ... artık ne yapıyosunuz pc de bilemem

Aynen kardeş katılıyorum. Ne başlatmış bu yaa. Ben 8.1 e geçtiğimden beri ne mavi ekran ne bişi fln hiçbişi yok. Ama metro uygulamalrını masüstünde açabilseydik iyi olurdu. Win9da da gelcekmiş zaten. Eskiden masüstünde tutsaktık şidmi daha görsel içerikler var. Her şey daha kolay. Ymek tarilferine bile bakabiliosun bilgisayrdan. Bu millete ne var anlamıyorum ben.
  • Helal hocam. Tam içinden geçeni yazmışsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufc2012

quote:

Orijinalden alıntı: Cpt Shakespeare

win8 cıktıgı gunden beri kullanıyorum 8.1 de dahil daha ne mavi ekran ne baska bir hata ile karsılastım ve metro arayuzu baslat menusunden 10larca kat daha iyi ... artık ne yapıyosunuz pc de bilemem

Aynen kardeş katılıyorum. Ne başlatmış bu yaa. Ben 8.1 e geçtiğimden beri ne mavi ekran ne bişi fln hiçbişi yok. Ama metro uygulamalrını masüstünde açabilseydik iyi olurdu. Win9da da gelcekmiş zaten. Eskiden masüstünde tutsaktık şidmi daha görsel içerikler var. Her şey daha kolay. Ymek tarilferine bile bakabiliosun bilgisayrdan. Bu millete ne var anlamıyorum ben.

Biz de win7 de yemek tariflerine nasıl bakarız diye kara kara düşünüyorduk. Meğersem win8 e geçmek gerekiyormuş. Saolasın kardeş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 27 Eylül 2014; 14:15:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Microsoft ve Bedeva işletim sistemi ??? Hiç inanasım gelmiyor ama bekleyip göreceğiz

• Başlat candır can!!!
  • Win 8 in savunulacak hiç bir tarafı yok. Aldığı laptop taki win 8 i silip win 7 kuran okadar insan varki.

Microsoftun en çok kullanılan ve beğenilen işletim sistemleri

Win 98 , Win XP , Win 7

Tutmayan olmayan rezil işletim sistemleri

Win 3.1 , Win Me , Win 8

• bedava windows 9 + telefon tablet Pc de tek işletim sistemiyle kotarcak işi microsoft birde mevcut telefonlarımızda andiroid ti ios tu falan filan işletim sistemleri kullanan cihazlarda yeni işletim sisteminin kurulmasına olanak sağlarsa yürür gider ios u andiroidi özellikle süpürür atar ve reklam gelirinden hamuduyla götürür bir anda google a büyük darbe vurur aple da darbeden payını alır tabi

vay microsoft zalımsın microsoft :D

• Steam bi ara oyunların geleceği linuxta diye bi açıklama yapmıştı.bence bu ona karşı yapılan sağlam ve çok yerinde bi strateji.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpha ve Omega

quote:

Orijinalden alıntı: Eroin Bağımlısı

WİN 7 Forever.

Aynen.Ben o windows başlata tıkladığımda o karmaşık ekranı görmek istemiyorum.

Bende öyle diyodum ama şimdi çok iyi :D alışmaya bağlı. Ön yargılı olmamak gerek. Bir de düzene koydum iyice. Her şey elimin altında. Win8 i ben çok sevdim
  • Gene de ilgi çekmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

ilk defa 28 lira verip yasal win 8 almıştım , 9 da çıksın , bedava olursa tadından yenmez

Nerden aldın ?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.