Şimdi Ara

'Windows 9 bedava olacak' (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
388
Cevap
3
Favori
10.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ucuza çıkmadıktan sonra korsana devam Telefonum için kaçak bi program kullanıyordum. Sonra baktım indirime girmiş. Hemen satın aldım. Bak mesela ben gibi adamlar bile programa para verebiliyor demekki. Ama 300 500 e babayı alırsın mikisoft
  • Herkes ayrı telden çalmış. Birinin ak dediğine öteki kara diyor. Birisi de iyi sallamış win7 kullanırken 2-3 ayda bir format atıyormuş. Yahu ben win 7 kullandığımda 2 sene format atmamıştım daha da atmazdım da biraz performans takıntım olduğundan atmıştım. O da formattan ziyade Windows'un yedekleme ve geri yükleme aracıyla yedekten geri yüklemiştim.

Windows 7 ve 8/8.1 kullanmış birileri olarak kim bana bu işletim sistemlerinden hangisinin daha stabil ve oyunlarda daha iyi performans verdiğini söyleyebilir? Ben win 7 64bit ile yoluma devam ediyorum ama daha fazla performans sağlayacaksa 8.1'e geçmeyi planlıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence gerçekten harika haber Windows 8 kullancılarına bedava olması bir yana XP kullanıcılarına da bedava vermeleri bakın bu kadar güveniyoruz yeni XP geliyor demek olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealSchule

28 liraya nerden aldın yahu

İlk çıktığı gün promosyon kodu bulmuştum, internetten aldım, hatta taksit seçeneği bile vardı ama yaptırmadım, tek çekim yaptırdım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuncular için konuşuyorum, Valve yakında SteamOS'u sunduğu zaman kimsenin Windows'un yüzüne bakacağını sanmıyorum.
  • win7 64bit ultimate akar
  • Diğer Windows sürümlerinden 9'a ücretsiz geçiş yapmazlarsa pazarda pay kaybederler.
  • Bedava olmasa da bedavaya ceviren olur zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haber guzel 7 yukseltmesıyle 8 yaptık 8.1 de suan sorunsuz , 9 da verırlerse geceriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

quote:

Orijinalden alıntı: Cristiano.

Şu Windows'a stabil değil deyip sorunlu kullanılmaz diyenler var hala 8.1 kullanıyorum kaç aydır ne şişme oldu ne zamanla yavaşlama oldu ne hata oldu ne sürücü problemi oldu, kullanmasını bilmiyosunuz dicem de zor bir sistem de değil ben anlamadım bu yorumları

Çok basit bir hatasını söyleyeyim: Windows 7'de çalışan programlar ve oyunlar Windows 8.1'de düzgün çalışmıyor.

Sadece 1 örnek: Daemon Tools düzgün çalışmıyor, fonksiyonlarını tam anlamıyla kullanamiyorum.

Tüm programların düzgün çalıştığı Windows 7 varken, dizüstü üzerinde gelen lisanslı Windows 8'de para etmiyor ne yazık ki.

Sanal sürücü Windows 8de dahili geliyor ayrıca ben hiç uyumsuzluk sorunuyla karşılaşmadım, günlük kullanımda hangi programlar sıkıntı çıkarıyor?

Kullanmayı uzun süre önce bıraktım. Birçok yönden sıkıntı yaşamıştım. Aklımda kalanlardan biri de Sony Xperia telefonlara ROM flaşlama işleminde kullandığım Flashtool programı düzgün çalışmıyordu. Sürekli sürücü sıkıntısı yaşıyordum, telefonu tanımıyordu. Oyunlarda dahi sıkıntı yaşadım.

Normalde Windows XP, Windows Vista ve Windows 7'de bu tür sıkıntıların hiçbirini yaşamayan ben, neden Windows 8.1'de yaşıyorum? Çok mu cahilim?

Not: Windows 8.0'da bu tür hatalar olmuyordu ama onda da bayağı eksik var. Kullanmak istemiyorum.

• w8 candır başta bende hiç sevmemiştim ama alışınca çok daha kullanışlı oluyor

• İlk çıktığından beridir Win7 - Win8 ve Win8.1 kullanıyorum. Ben 8.1 den çok memnunum. İnsanlar biraz yeniliğe açık olmalı. Körü körüne hala xp kullananlar var. Metro arayüzü ile alıp veremediğiniz ne ki. adamlar onu da yapmışlar. Görev çubuğuna sağ tıkla özelliklere gir. gezinti kısmında 2 tane kutuyu işaretleyince programlar alfabetik olarak ekrana geliyor direk olarak-ki hiç gerek yok. iki saat mouse ile arayacağıma klavyeden 3 harfini yazıyorum ve önüme çıkıyor program. Ayrıca Win7 den hızlı çalıştığı da gayet açık ve nettir. Şimdiye kadar hiçbir driver sorunu da yaşamadım. Oyun uyumsuzluk bile yaşamadım. AoE2 RA2 bile oynuyorum.

Asıl mantıksız gelen ise telefonları güncel kalsın diye ortalığı yırtan kişilerin bilgisayarını güncel tutmak istememeleri.
  • Olursa win 8 den itibaren verebilirler . Hadi hayırlısı bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

Bizim icin farketmiyordu zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

ilk defa 28 lira verip yasal win 8 almıştım , 9 da çıksın , bedava olursa tadından yenmez

28 tl ye nerden aldın ?

• Mr.Pacino kullanıcısına yanıt
    +1907

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlat menüsü dışında bir farkı yok bunun. Üstelik hala kutucuklar tamamen kaldırılmamış. Xp bundan daha iyi.

• Windows 8 neden msi uzantılı dosyaları kurmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16asd208

quote:

Orijinalden alıntı: A.F.K

Windows Phone 8.1 den lumia 520 9 a güncelleme alsında gerisi önemli değik

hahahahaha fail olmus :D

Nerede fail olmuşum?

• quote:

Orijinalden alıntı: Leon

Oyuncular için konuşuyorum, Valve yakında SteamOS'u sunduğu zaman kimsenin Windows'un yüzüne bakacağını sanmıyorum.

Paralı mı olur ? Olursa kaç para olur ?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.