Şimdi Ara

'Windows 9 bedava olacak' (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
388
Cevap
3
Favori
10.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hayvan arkadas

quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Yalnız iyi-kötü grafiğini atıyorsunuz da hiçbirinde Windows 2000 yok nedense, sanki üvey işletim sistemi.

windows me , 2000 oluyor

Orasını unutmuşum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

quote:

Orijinalden alıntı: seylem

Harbi ha kullanıcılarının büyük bir bölümü korsan kullandıgı halde adamlar ne yapsa begendiremiyor ;sanki para veriyorda sonra vay şurası şöyle burası böyle.insanoglu böyle işte

hacım aslında hepimiz veya çoğunluğumuz lisanslı kullanu-ıyor. Pc alırken yüklü geliyor bütün laptoplar..

Sektörün içinde biri olaraktan w8 li satılan her 10 notebooktan enaz 6-7 adedinin w7 ye dönderildigini ve yine bunların büyük cogunlugunun korsan yükleme oldugunu rahatlıkla söyleyebilirim.Daha net üzerinden satın alınabilinen freedos lu notebook lar ,toplama alınan bilgisayarları da hesaba katarsanız ,büyük bir farkla orjinalden cok korsan kullanılıyor ,işim geregi günde böyle onlarca bilgisayar ile karsılasıyorum.Ben 8.1 kurdum memnunum ,herhangi bir problem ile karsılasmadım ,A4 işlemcili notebookumun acılma süresi yaklasık 10 saniye kadar sürüyor,ssd falan da yok.

• verirlerse 8 8.1 kullanıcılarına vermeleri gerekir diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seylem kullanıcısına yanıt
    Evet haklısınız ama keşke hepsi freedos gelseydi. Bu arada başlangıç hızınız harika!
  • Apple olsun çamurdan olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: shiuf

Apple olsun çamurdan olsun

apple zaten çamur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

Bizim icin farketmiyordu zaten

+rep
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

/>

• seylem kullanıcısına yanıt
    Bende amd a8 işlemcili notebook aldım , içinden mecbu:ren win8 çıktı. Win 8.1 ede güncelledim ama eski alışkanlıklar kolay bırakılmıyor. Metro arayüzünü sevmedim.
    Daha sonra dayanamayıp laptoba win7 yükledim mutlu mesut geçiniyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aman_tanrım_didim -- 27 Eylül 2014; 0:51:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZEUS__ kullanıcısına yanıt
    W. kakasını kullanmaktan iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.F.K

Windows Phone 8.1 den lumia 520 9 a güncelleme alsında gerisi önemli değik

hahahahaha fail olmus :D

• Windows 7 sonrası sürümler "tuhaf" arayüzü sebebiyle gözden çıkarıldı. Tek sebebi bu bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AYAKKABI_KUTUSU

Bende amd a8 işlemcili notebook aldım , içinden mecbu:ren win8 çıktı. Win 8.1 ede güncelledim ama eski alışkanlıklar kolay bırakılmıyor. Metro arayüzünü sevmedim.

Metro arayüzüne mecbur degilsiniz ,kolay bir iki ayarla ekrana gelmemesini saglayabilir ,3.parti bir program ile başlat menusu nu getirebilirsiniz.En sevdigim yönüde recovery kısmı.Gecen gün bile bile lades diyerek sıkıntı cıkaracak bir program kurdum ve bilgisayarım agırlasşmaya ,zaman zaman donmaya başladı.hemen kurtarma menusunu actım ve "dosyalarımı etklemeden bilgisayarımı yenile" dedim ,ne cd ne backup ıvır zıvır hiç bişeyle ugraşmadım 10-15 dk sonra herşeyim,belgelerim resimlerim yerli yerinde hiçbişey degişmeden bilgsayarı eski haline getirdim,şimdi yıllardır zaten sistem geri yükleme diye birşey var diyeceksiniz fakat büyük problemlerde hiç işe yaradıgını görmedim.Bunun dısında bir önceki yorumumda belirttigim gibi yavas bir işlemci olmasına ragmen hızından,stabilitesinden cok memnunum ,birde buna ssd takarsak herhalde zaptedemem

• Windows 10 gelsin isterse ben xp ile mutlu ve mesudum
  • Win 7 64bit Ultimate versiyona geçene kadar hep yeni çıkan sistemi kullandım. Taki 7 ye geçene kadar. 7 den sonra 8 miş 8.1 miş düşünmedim bile. Çok kullandım 8 ve 8.1 i fakat olay hala 7 kullan diyor bana. Stabillik ve uyum konusun da kesinlikle 7 benim için aktif sistem. Tek bir çökme donma veya herhangi bir sorun yaşamıyorum. İşletim sistemini 2 yıl önde kurmuştum, halaa öyle son hızda akıyor resmen. İlk çıktığın da kurmuştum fakat HDD probleri yüzünden yeniden kurma yoluna gitmiştim. Şimdi en son 1 yıl önce SSD geçince kurdum ve öyle de gidecek. 7 işin son noktası ve 2. bir XP gibi uzun ömürlü olma yolunda ilerliyor.
  • Yeniliklere her zaman açık birisiyimdir ancak şu metro arayüzü bazen kullanışlı bazen tam başa bela. Yeni program yüklüyorsun 2 saat programın kısayolunu ariyorum arayüzde. aradan isim yazınca çıkıyorda istemiyorum klavye ye dokunmak arkadaş. Ha 8 yada 8.1 açılış hızı hiç umrumda değil. Pc 2 dk açılsın fark etmez. Açıldıktan sonraki performansı çok önemli. Ama standart başlat menüsü önemli.2 sini aynı anda koyabilirlerse harika olur. bide mouse sağa sola gidince açılan yan pencereler tam bi sinir bozucu.saatin oraya koy bi işare tıklayınca oradan açılsın. İlla benmi dicem bunları Microsoft :)

Saygılar .Net Geliştirmeni :D

• Windows phonelar yaygınlaşır diye birbirine uyumlu yaparlarsa belki. yüzde 99 olmaz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seylem

quote:

Orijinalden alıntı: AYAKKABI_KUTUSU

Metro arayüzüne mecbur degilsiniz ,kolay bir iki ayarla ekrana gelmemesini saglayabilir ,3.parti bir program ile başlat menusu nu getirebilirsiniz.En sevdigim yönüde recovery kısmı.Gecen gün bile bile lades diyerek sıkıntı cıkaracak bir program kurdum ve bilgisayarım agırlasşmaya ,zaman zaman donmaya başladı.hemen kurtarma menusunu actım ve "dosyalarımı etklemeden bilgisayarımı yenile" dedim ,ne cd ne backup ıvır zıvır hiç bişeyle ugraşmadım 10-15 dk sonra herşeyim,belgelerim resimlerim yerli yerinde hiçbişey degişmeden bilgsayarı eski haline getirdim,şimdi yıllardır zaten sistem geri yükleme diye birşey var diyeceksiniz fakat büyük problemlerde hiç işe yaradıgını görmedim.Bunun dısında bir önceki yorumumda belirttigim gibi yavas bir işlemci olmasına ragmen hızından,stabilitesinden cok memnunum ,birde buna ssd takarsak herhalde zaptedemem

Kürekli w 8.1 bulmuştum ama süresi doluyor, bir oyunda da bağlantı hatası almaya başladım diye gittim formatladım, ama gel gör ki normalde w 8.1 4 gb lik belleğe sığmazken sığan bir sürümünü buldum, o da prewiew miş. .

Sürekli etkinleştir uyarısı almaktan bıkıp bari vistaya geçeyim adam olmuştur dedim, evet adam etmişer de, hız ve sistem kaynaklarının tüketimi konusunda yanında geçemez bile. 6 gb ram var ve BF4 gibi oyunda 5.5 gb a kadar şişiyor alakasız yere, aradaki farkı kullanan çok rahat anlar ki, vista ile aynı fps yi verse dahi akıcı gelmiyor oyun. W 8.1 de bu 4 gb seviyesindeydi, ayrıca ram şiştiği için fps drolardan sinir krizine girmiştim. Hele ki oyun oynayanlar bence kesin geçsin w 8.1 e. Hala vistadayım

Bence metro arayüzünden ötürü w 8.1 kullanmayanlar hata yapıyor, çok seri ve stabil.

• Kim ne derse desin Vista

• bedava değil üstüne para verseler yinede dönmem windows'a

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.