Şimdi Ara

'Windows 9 bedava olacak' (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
388
Cevap
3
Favori
10.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Win 7 64 Bit Professional ve Ultimate candır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cristiano.

Şu Windows'a stabil değil deyip sorunlu kullanılmaz diyenler var hala 8.1 kullanıyorum kaç aydır ne şişme oldu ne zamanla yavaşlama oldu ne hata oldu ne sürücü problemi oldu, kullanmasını bilmiyosunuz dicem de zor bir sistem de değil ben anlamadım bu yorumları

Çok basit bir hatasını söyleyeyim: Windows 7'de çalışan programlar ve oyunlar Windows 8.1'de düzgün çalışmıyor.

Sadece 1 örnek: Daemon Tools düzgün çalışmıyor, fonksiyonlarını tam anlamıyla kullanamiyorum.

Tüm programların düzgün çalıştığı Windows 7 varken, dizüstü üzerinde gelen lisanslı Windows 8'de para etmiyor ne yazık ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Basteryus kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi bakalım kurtulalım şu win8 den

• quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

quote:

Şu Windows'a stabil değil deyip sorunlu kullanılmaz diyenler var hala 8.1 kullanıyorum kaç aydır ne şişme oldu ne zamanla yavaşlama oldu ne hata oldu ne sürücü problemi oldu, kullanmasını bilmiyosunuz dicem de zor bir sistem de değil ben anlamadım bu yorumları

Çok basit bir hatasını söyleyeyim: Windows 7'de çalışan programlar ve oyunlar Windows 8.1'de düzgün çalışmıyor.

Sadece 1 örnek: Daemon Tools düzgün çalışmıyor, fonksiyonlarını tam anlamıyla kullanamiyorum.

Tüm programların düzgün çalıştığı Windows 7 varken, dizüstü üzerinde gelen lisanslı Windows 8'de para etmiyor ne yazık ki.

Win 7'de kullanıp Win 8'de kullanamadığım hiçbir program ve oyun olmadı, ayrıca isoları kendi açıyor zaten 8.1'de daemon tools'a ne gerek var ?.. Bende ilk başta kurmuştum Daemon Tools'u bu arada sorunsuz çalışmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Y -- 26 Eylül 2014; 21:28:20 >

• Hater lar çıkın konudan.
    W9 bomba gibi geliyor.

• bazı konulardaki başlıkları sanki başka amaçla yazmaya başladınız.bedava yerine ücretsiz demek daha yerinde olurdu ama böyle yaparak sanki birilerine laf atmaya çalışmışsınız.
  • biz hep xp kullaniyoz farketmiyor bize

• yoksa siz para mı veriyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpha ve Omega

quote:

Orijinalden alıntı: Eroin Bağımlısı

WİN 7 Forever.

Aynen.Ben o windows başlata tıkladığımda o karmaşık ekranı görmek istemiyorum.

Aman haa sanki değiştiremiyorsunuz google'a start launcher 8 yazıp indirmek 4 dakikanın almaz

• merakla bekliyoruz

edit: tum tanidiklarimi win8 e gecirdim ama kullandigim laptop hala win7 hiz bakimindan tabi win8 daha iyi ama hic bi surum win7 gibi stabil olamayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igetsky -- 26 Eylül 2014; 22:06:21 >
  • Benim gibi orijinal kullanan herkese bedava olmalı.

Sizin gibi korsanlara su bile yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

quote:

Sanal sürücü Windows 8de dahili geliyor ayrıca ben hiç uyumsuzluk sorunuyla karşılaşmadım, günlük kullanımda hangi programlar sıkıntı çıkarıyor?

• hala xp deyim xp den çıkartıcak bir işletim sistemi geldiğini düşünmüyorum belki windows 7 olabilir ama vista 8 ve 9 da aynı 8 e benziyor şuan nefret ettim sayılır , kullanmicam :)
  • Bakalım 8.1 gibi hızlı ve stabil olacak mı? 8.1 gerçekten hakettiği değeri bulamadı 8.0 yüzünden... 8.0 eğer ki 8.1 gibi çıksaydı daha farklı olurdu...

• Mantık olarak w9'un w8'den iyi olması gerekiyor.

• Win8.1 kullanıyorum sorun var diyenlerin Allah başına taş yağdırıcak bence vizyonunuzu genişletin ve yenilikleri açık olun.Yada Allah rızası için gidin de SSD alın.SSD si olmayan adamın hiç bir sisteme yavaş deme hakkı yok.2 seneden fazla oldu ssd kullanıyorum windowsun her sürümü inanılmaz güzel çalışıyor.Bence artık hurda hddlerinizi çöpe atma vaktiniz geldi
  • win8 her türlü xpden de 7 den de daha iyi sadece metro arayüzü zımbırtısı var işte..
  • Win8 sahiplerine bedava olur. Bir ihtimal win7 sahiplerinede verilir. Gerisi bedava olmaz sanıyorum.

• Oh be sonunda vermiyecem suna para
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.