Şimdi Ara

'Windows 9 bedava olacak' (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
388
Cevap
3
Favori
10.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cristiano.

Şu Windows'a stabil değil deyip sorunlu kullanılmaz diyenler var hala 8.1 kullanıyorum kaç aydır ne şişme oldu ne zamanla yavaşlama oldu ne hata oldu ne sürücü problemi oldu, kullanmasını bilmiyosunuz dicem de zor bir sistem de değil ben anlamadım bu yorumları

En kısa zamanda bir sorun yaşaman dileğiyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yarr

quote:

Orijinalden alıntı: Cristiano.

Şu Windows'a stabil değil deyip sorunlu kullanılmaz diyenler var hala 8.1 kullanıyorum kaç aydır ne şişme oldu ne zamanla yavaşlama oldu ne hata oldu ne sürücü problemi oldu, kullanmasını bilmiyosunuz dicem de zor bir sistem de değil ben anlamadım bu yorumları

En kısa zamanda bir sorun yaşaman dileğiyle

Win 8'in ilk çıkışından itibaren kullanımına başladım, daha sonra 8.1 çıktı ona geçtim ikisinde de 0 problem hiçbir sıkıntım olmadı.. Umarım sizlerinde böyle sorunsuz olur..

• Windows 8'e yüklenenlerin ve yerden yere vuranların büyük bir çoğunluğu başlat menüsünün tabletvari sisteme evrilmiş olmasından muzdaripti. Yoksa driver, stabilite sorunları falan yoktu. Windows 7'nin driverları 8 de zaten direk olarak çalışıyordu.

İşte bazıları bu detayı göremiyor. "Yok flash diskim çalışmadı, harici diskimi görmedi, oyundan masaüstüne dönerken kastı, cart oldu curt oldu" diye diye saçma sapan sorunları dile getiriyorlar.

Sık sık güncelleme geliyor 8'e. Takip etmek gerek. Ben kişisel olarak hiçbir stabilite sorunu yaşamadım. Hiçbir program veya çevre birimi uyumsuzluk yaratmadı. Bir kez mavi ekran aldım o da yaz günüydü, ısınmadan dolayıydı.

9'un ben 8 den hiçbir farkını göremedim. Aynı tas aynı hamam. Artık Microsoft yavaş yavaş PC'yi 1. önceliğinden düşürüyor gibi. Mobil ve konsol platformlarına daha çok destek verecekler diye tahmin ediyorum arz-talep meselesinden dolayı.

• Windows 3.1 sürümünden beri Windows kullanıyorum. Bana göre en başarılı sürümleri 8 ve sonrası. Format atmayı unuttum resmen. Şişme denen şey ortadan kalktı. Herkes arayüze takılmış ama bana göre çok önemli bir detay değil. Hem Mac hem Windows hem de yeri geldiğinde Linux dağıtımları kullanıyorum. Tamamen alışkanlık meselesi. En fazla 1 hafta sürer alışmak. Bilemedin iki olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orod-Dain -- 26 Eylül 2014; 21:02:56 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • windows 7 de sorun veren oyunlar wındowss 8.1 de sorunsuz calısıyor. arayuzle ılgılı alışma sıkıntılarım olsada diğer türlü stabilite ilgili tek sıkıntım yok.

• Gelsin bakalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şekilde bende önemli bi sorun yaşamadım
  • İyi-Kötü-İyi-Kötü diye gidiyor işletim sistemi sıralamaları. Demek ki Win XP-7 etkisi yaratacak bir sistem gelecek hemde bedava
  • Çekilişe katılalım ozaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Çıkaramadım kardeş. Tanışıyormuyuz?

haha yok eskilerden görünce şey yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodi--

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Çıkaramadım kardeş. Tanışıyormuyuz?

haha yok eskilerden görünce şey yaptım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 7 hâlâ ihtiyaca yetiyor bence. Windowsta cod gibi yılda bir yazılım çıkarmaya başladı hadi hayırlısı.

• Pekı bıl geystte bızı gorecek mı

• Microsoft hangi yeni sistemini bedavaya vermiş ki bunu versin?

• Windowsu bedava verirse Microsoft dükkanı kapatmak zorunda kalır:)) Başka ürünleride var ama ençok kurumsal satıştan kazanıyor..

Bence Ubuntu bin basar
  • 8 kullanıyordum 8.1 e geçtim makina yavaşladı. linux kullanıyorum genelde ama windows da işim olduğunda çok yavaş kalıyor. 9 daha da yavaşlatmaz umarım. öyle olursa direk 7 ye dönerim.

• hadi inşallah
  • kulakların çınladı mı
  • Bir özelliği elimizden alıp, sonraki versiyonda geri koyarak milleti sevindiriyor bu Microsoft. Harbi cins firma.
  • Şu zamana kadar yapılmış bence En Süper işletim sistemi Windows 7 Ultimate 64 bit...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.