Şimdi Ara

'Windows 9 bedava olacak' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
388
Cevap
3
Favori
10.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8.1 yükseltme dvdim var açıkcası memmunum 8.1'den ücretsiz geçiş yaptırmazlarsa yada makul bi bi fiyata olmasza 9'u almam.
  • akıllıca bi hamle olabilir.
  • Öğrendiğim tek bir şey varsa o da kimse kimseye bedava bi şey vermez
  • Vardır birşey.

Valve DOTA2 yi beleş yaptı ama oyunun tanesini 200$ dan satsaydılar bile o kadar para kazanamazlardı.

Programlarını paralı yapabilirler veya daha farklı şeyler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mezarc1

quote:

Orijinalden alıntı: Alman Sempatizanı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Treyarch

windows8.1 den daha stabil daha güvenli ve güzel olacaksa gelsin abi niye beğenmiyorlar

Çünkü Microsoftta öyle birşey yapacak kapasite yok

yav he he

Dedi liseli

Şöyle adamlar gelip Microsoft gibi firmaları eleştiriyor ya çok gülüyorum gülünce gel sen yap o zaman kardeşim daha iyisi yapılana kadar en iyisi bu.

• Kim ne derse desin LINUX

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • WİN8'de Yapacakları tek şey isteyen klasik başlat menüsünü kullanabilecekti. WİN8 en büyük darbeyi buradan yedi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

windows8.1 den daha stabil daha güvenli ve güzel olacaksa gelsin abi niye beğenmiyorlar

yav he he

Dedi liseli

Şöyle adamlar gelip Microsoft gibi firmaları eleştiriyor ya çok gülüyorum gülünce gel sen yap o zaman kardeşim daha iyisi yapılana kadar en iyisi bu.

Niye daha iyisini yapamıyoruz diye eleştirmemiz yasak mı? Bu mükemmel mantığa göre her insan herşeyi yapabilmeli.
    Asıl bu mantaliteden kurtulmak gerek. Eleştiri eleştiridir, eleştirinin olmadığı yerde de firmalar ilah olur. (Bkz. iPhone; kim ne derse desin iphone vb, adamlar baştan iki iyi telefon çıkardı şimdi namlarıyla yürüyorlar iPhone fanboyları sayesinde)

Microsoft daha iyisini yaptığı için değil, piyasada tekel olduğu için en iyisini o yapıyormuş gibi görünüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Under The Dome

quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

Driver sorunundan 8.1kullanamadık 9da aynısı olur.Thx amd

Nvidia <3

amd almam zaten bidaha eski deyipte hd 4000 serisine destek vermemek nedir eski sürücüler normalde sıkıntı çıkartmıyorda oyunlarda fps yerlerde
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yav he he

Dedi liseli

Niye daha iyisini yapamıyoruz diye eleştirmemiz yasak mı? Bu mükemmel mantığa göre her insan herşeyi yapabilmeli.
    Asıl bu mantaliteden kurtulmak gerek. Eleştiri eleştiridir, eleştirinin olmadığı yerde de firmalar ilah olur. (Bkz. iPhone; kim ne derse desin iphone vb, adamlar baştan iki iyi telefon çıkardı şimdi namlarıyla yürüyorlar iPhone fanboyları sayesinde)

Microsoft daha iyisini yaptığı için değil, piyasada tekel olduğu için en iyisini o yapıyormuş gibi görünüyor

Dedim ya daha iyisi yapılana kadar en iyisi bu. Başka yapan yok bu yüzden mecbur Microsoft.

• İos bedava program paralı

Android bedava program paralı

Windows bedava program paralı

....

• Win 8.1 den daha az kaynak kullansın,daha stabil olsun yeterli olur.Zaten yeni direct x 12 de cabası.

• win8 cıktıgı gunden beri kullanıyorum 8.1 de dahil daha ne mavi ekran ne baska bir hata ile karsılastım ve metro arayuzu baslat menusunden 10larca kat daha iyi ... artık ne yapıyosunuz pc de bilemem
  • bna her türlü farketmiyorda yine 600 tlden satılacagını biliyorum
  • Bu ne hyz arkada?. Biraz daha destekleseler var olan sistemlerini, kullanycyya hitap edecek güncellemeleri ea manty?y ile dlc gibi kitleseler ne para kaldyryrlarda i?te..
  • Tutmayan win 8'den sonra yapılabilecek en iyi hamle olur...

• xp'den sonra en iyisi win7.. win7'den çok memnunum. ne win8'e ne de win 9'a geçmek gibi bi niyetim yok

• Win7 Desteği Sona Erdirilirse istemeye istmeye w9 geçeçeksiniz .
  • Şu Windows'a stabil değil deyip sorunlu kullanılmaz diyenler var hala 8.1 kullanıyorum kaç aydır ne şişme oldu ne zamanla yavaşlama oldu ne hata oldu ne sürücü problemi oldu, kullanmasını bilmiyosunuz dicem de zor bir sistem de değil ben anlamadım bu yorumları
  • Umarız
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.