Şimdi Ara

'Windows 9 bedava olacak' (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
388
Cevap
3
Favori
10.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7 şimdiye kadar ki en stabil sistem vidtada battı 7 de düzeldi 8 de batırdılar belki bunda da iyi olur bakalım nasıl olcak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hali hazırda 7 kullanıyorum 8 e hiç alışamamıştım... bakalım 9 nasıl olacak.
  • millet bedava olacağına iyice inanmış , 200-300 dolara satılırsa o zaman tam yıkım olacak :)

hayır yani bedava olana bile bir sürü söz edildiğine göre birde paralı olursa ne diyecekler merak ediyorum

win8 i 29 tl. ye aldık diye az sevinmemiştik ,bu insanoğlu gerçekten çok tuhaf ,pahalı satarlar millet alamıyoruz deyip crack ile kullanır ,bedava derler yine verip veriştirirler

keşke bedava verseler ve istemeyen kullanmasın

bende hem win7 -hem win8.1 yüklü ve işin gerçeği hep win7 bana daha uygun geldi ve kullandım (win8 yedekte duruyor)
  • Harbi ha kullanıcılarının büyük bir bölümü korsan kullandıgı halde adamlar ne yapsa begendiremiyor ;sanki para veriyorda sonra vay şurası şöyle burası böyle.insanoglu böyle işte
  • Windows 7var bende, komsuda8var birgun beni çağırdı bir sorun için, bende kendimden emin bi sekilde geldim ama bukadar berbat bi versiyon görmedim hicbisey doğru düzgün yapamıyorsun anlamiyorsun ensonunda pes ettim yapmadan ciktim,windows7sonrasini kesinlikle kullanmam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • milyarlarca dolar harcayarak hazırladığı bir işletim sistemini microsoft neden bedava versin ki??? baba evladına yapmaz...

Kapitalist düzden de amaç kârdır, kimse arkamdan dua eder diye o kadar yatırım yapmaz..

• en stabil sistem bana göre win7 ultimate, win 8 de kullandım hic begenmedim. 9'un bedava olması türkler için bir şey ifade etmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: seylem

Harbi ha kullanıcılarının büyük bir bölümü korsan kullandıgı halde adamlar ne yapsa begendiremiyor ;sanki para veriyorda sonra vay şurası şöyle burası böyle.insanoglu böyle işte

hacım aslında hepimiz veya çoğunluğumuz lisanslı kullanu-ıyor. Pc alırken yüklü geliyor bütün laptoplar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

Win8.1 kullanıyorum sorun var diyenlerin Allah başına taş yağdırıcak bence vizyonunuzu genişletin ve yenilikleri açık olun.Yada Allah rızası için gidin de SSD alın.SSD si olmayan adamın hiç bir sisteme yavaş deme hakkı yok.2 seneden fazla oldu ssd kullanıyorum windowsun her sürümü inanılmaz güzel çalışıyor.Bence artık hurda hddlerinizi çöpe atma vaktiniz geldi

aynen hocam bende yaklaşık 5 senelik dizüstü bilgisayarıma SSD aldım. 50 - 56 saniyede açılan bilgisayar şimdi 15 saniyeyi geçmiyor. herşey yazılımla olmaz.
  • KNTLG kullanıcısına yanıt
    28 liraya nerden aldın yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

milyarlarca dolar harcayarak hazırladığı bir işletim sistemini microsoft neden bedava versin ki??? baba evladına yapmaz...

Kapitalist düzden de amaç kârdır, kimse arkamdan dua eder diye o kadar yatırım yapmaz..

Hocam zaten microsoft windowsc 8 ile yeterince milletten dua aldi. Kulaklarini az cinlatmadim bende. Bilgisayarda donanimsal olarak bluetooth var ayarlarda yok. Hicbiryerde yok kafasina gore gelip gidiyor. Bende pc ile beraber bt hoparlor aldim hala eski usul kablo ile bagliyorum neden bt calismiyor. Her gun o hoparlor ile pcyi acarken microsofta en icten dileklerimi sunuyorum akillari baslarina gelmis demekki. 3 aydir zor dayaniyorum 8e. 9 ciksin bakalim eger ucretli olursa direk firmati basicam Windows Experience'a. Gecerkende dualarimi tekrar tekrar sunucam tabiiki

Ureticiler artik notebook alirken zorla isletim sistemi satmaktan vazgecse ne kadar guzel olacak. 8 lisansli oldugu icin dayanmaya calisiyorum. Freedos olsa aldigim gibi basicam xpyi veya 7yi rahat rahat kullanicam bedir bu 8 dayatmasi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• RealSchule R kullanıcısına yanıt
    İlk çıktığında, son 2 sene içinde windows 7 lisansı satın alanların faydalanabileceği bi kampanya yapıldı. Ama bi açık (muhtemelen bilinçliydi) sayesinde yaklaşık 1 hafta boyunca herkes yararlandı. 6 ay önce falan baktığımda hala gittigidiyorda 50 TL civarına satanlar vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

İlk çıktığında, son 2 sene içinde windows 7 lisansı satın alanların faydalanabileceği bi kampanya yapıldı. Ama bi açık (muhtemelen bilinçliydi) sayesinde yaklaşık 1 hafta boyunca herkes yararlandı. 6 ay önce falan baktığımda hala gittigidiyorda 50 TL civarına satanlar vardı

şuan devam edeydi yapıştırırdım ben de valla da geç kalmışız
  • Yalnız iyi-kötü grafiğini atıyorsunuz da hiçbirinde Windows 2000 yok nedense, sanki üvey işletim sistemi.
  • başlat menüsü yoksa win 7 x64 devam
  • interesting

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Yalnız iyi-kötü grafiğini atıyorsunuz da hiçbirinde Windows 2000 yok nedense, sanki üvey işletim sistemi.

windows me , 2000 oluyor
  • 1 hafta önce 7'den 8.1'e geçtim. Bence çok stabil çalışıyor. Geçişler falan acayip hızlı. Ayrıca başlat menüsünün neyini kullanıyordunuz ki anlamıyorum. Kime baksam masaüstünden bilgisayarıma belgelerime giriyor. Ben zorlanmadım diyebilirim.

Görsellik olarak metro arayüzünü koymuşlar. Bu da bence sorun değil. Yenilik lazım. İsterdim ki standart olarak görev çubuğuna ek olarak dock gelseydi.

Xp falan diye delirenler bence yanlış yolda. Windows 7'den sonra xp'ye hayatta dönmem. Bu kadar sorunlu bir işletim sistemi olamaz. Kaldı ki ne kadar çok yama aldığını hepimiz biliyoruz. Bunu bile bile xp'ye dönmek lades demektir.
  • Hayırlısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.