Şimdi Ara

Windows 98 iconlarını Windows 7 de kullanmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar geçen çöken bilgisayarıma ilk günki gibi win7 kurdum. Sonra birden nostanji damarım kabardı ve windowsta en sevdiğim tema olan classic temaya çevirdim dedim yapıcağım iş tam olsun classic shell de kurdum. iyi hoş bilgisayar güzel göründü bide klasörleri windows 98 tipine çevirmeye çalıştımda dedim okadar uğraşa gerek yok zaten çok kötü değil ama ciddi bir problemle karşılaştım, iconlar. İlk olarak biliyorum masaüstündeki iconları kolayca değiştirebiiyoruz ama ben tüm bilgisayardaki iconları değiştirmek istiyorum diskler, dosyalar, denetim masası, vs vs. internette biraz araştırdıktan sonra "icontweaker" adında bir programa denk geldim. program tam istediğim şeyi yapıyor tüm windows iconlarını değiştirebiliyor ama sorun şu program windows xp için...

Benimde aklıma geldi bi soruyim dedim windows 7 için bildiğiniz böyle bir program varmıdır diye. Şimdiden teşekkür ederim.(yazım ve gremer hataları için özür dilerim. Uykuluyum ve düzeltmeye üşendim)

• Ne tür bir psikopatsın :)  Windows 98 iconlarını Windows 7 de kullanmak?
  • Resource Hacker ile imageres.dll dosyasını seçerek ikonları tek tek ayarlayabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.