Şimdi Ara

windows 98 kurulum!!! hic bisey bilmiyorum:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar, bilgisayarıma tekrar windowsu kurmak istiyorum bunun icin donanım suruculeri gereklimidir? su an kurulu olan sistem 98 ancak cok uzun zamandır kullanımda oldugu icin artık bi cok sorunla karsılasıyorum.fakat elimde anakart, ekran kartı, ses kartı vs. hıc birinin surucusu yok:(

anakartım= abit marka i440bx-w83977(bh6) model
    seskartım= creative
    ekran kartımı bilmiyorum

simdiden cok tesekkur ederim....

• word dosyası halinde .. :http://forum.yildiztornavida.net/imge/windowsxpkurulum.rar
    yada forum sayfası halinde .. :http://forum.yildiztornavida.net/index.php/topic,202.0.html

Hadi kolay gelsin :)
  • sana mutlaka driverlar gerekli olacaktır. Windows u yeniden kurduğunda senden pc deki bütün cihazların driverlerını ayrı ayrı olarak tanıtıp yüklemeni isteyecek bunları bulamazsan başın dertte demektir
    Win98 en kolay kurululan ve bu güne kadar hem kullanıcıların hem de teknik servisçilerin çalışmayı en çok sevdiği windows versiyonu idi kurulumda sana fazla zorluk yaşatmayacaktır 98 CD sini veya kurulum için gerekli olan CAB dosyalarını bulursan HDD nin D bölümünden C bölümüne de rahatlıkla kurabilirsin senden 98 için seri numarasını isteyecek kurulum sırasında kurulumu doğru yaparsan 40-45 dakika da bitireceksin seni yanıltacak fazla bir soru sormuyor ama driver ları illaki isteyecek
    onca yıl teknik servisçi olaak çalıştım ama karşılaştığım meselerin içinde en fazla uyuz olduğum şey pc sahibinin büyük ciddiyetsizlikle driver cd ve dökümanlarını atması olur sonra teknik hizmet almak istediklerinde size kapris yaparlar eskiden internet gelişmemeişken driver bulmak ne kadar zordu halende zor bazı donanımların üzerinde marka ve model düzgün yazılmıyor sona ara bul bulabilirsen onbord ethernet kartı olan anakartlarda ve markalı pc lerde driver ını bulamadığınız için pek çok kere onbord etherneti disable etmek zorunda kalıp yeni ethernet taktığımızı hatırlıyorum
    sen eski windows u silmeden aygıt yöneticisinden aygıtların marka ve model adlarını ve numaralarını bir köşeye kaydet kurulumdan sonra internetten aramak zorunda kalabilirsin o modellerdeki driver lar tecrübeli bilgisayarcılarda bulunur ve rahatlıkla anlayyıp internetten bularak kurarlar ama senden para isteyecekleridir mecbur kalırsan
    veya eski windows da driver dosyalarının yedeğini bazı özel programlarla alabilirsin böyle pogramlar internette var backup özelliği ile pc de mevcut driverları bir dosya olarak kopyalıyor sonra restore özelliği ile kurulumdan sonra yerine geriye yüklüyor bulabilirsen driver gen pro isimli programla şansını dene ama bunlar tecrübe isteyen konular unutma sorumluluk sana ait işin içinden çıkamazsan kimseyi suçlama

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.