merhaba..arkadaşlar ben 3 hafta önce fln format attım bilgisayarıma fakat 2 adet hdd'dem var windows'u 30gb olanına kurdum,120gb likte yedek olarak duracaktı ki önceden adları; 30gb=C ve 120gb=D idi..yeni win yükledikten sonra isim olayı terse döndü yani 120'lik C,30'luk ise D oldu..
Disk yönetiminden sürücü harfi değiştiremedim,windows hata veriyordu,sonra microsoft'un sitede regeditle ilgili ufak bir oynama buldum HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\MountedDevices içinde değiştirmek istediğiniz 2 sürücünün isimleri değiştirin diyordu,yaptım..
fakat bilgisayara reset attıktan sora tam windows mavi ekranında kalıyor!yani "hoşgeldiniz" yazısu çıkmadan önce "windows yükleniyor" tarzı şeyler çıkıyor ya,orada,hiç bir yazı çıkmadan sadece mavi ekran ve küçük windows logosu ile beraber kalıyor..bnde ikinci bir windows yükledim,geçici olarak,bu mevzuyu çözmek için..ne yapabilirim sizce?
bence bastan format at saglıklı olsun
quote:
Orjinalden alıntı: LimeWaRe
quote:
Orjinalden alıntı: ciyaazim
quote:
Orjinalden alıntı: LimeWaRe
yedek olrak kullandığın diskini çıkar. sistemi 30gb den aç sonra diğer diskini tekrar tak. olmazsa diğer disk olmadan 30 a sistem kur yeniden.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme