Şimdi Ara

Windows Açılmıyor Acil Yardım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çok acil bir sorunum var samsung np270e5e laptopum var. Recovery yapamadım ve windows 8 cdsinden yükleme yaptım. Tabi yaprken bütün harddiski formatladım. Recovry bölümü de dahil :(. Ardından yükledim ve bilgisayarım açılmadı. Şöyle bir hatayla karşılaşıyorum "All boot options are tried. Press F4 key to recover with factory image using recovery or another keys for next boot loop iteration.". Hiçbir şekilde biosa giremiyorum. F2, F0 hiçbiri işe yaramıyor. hangi tuşa bassam reset atıyor. Bunun bir yolu vardır mutlaka yardımcı olursanız cok sevinirim.

Lütfen yardım edin..

• Hocam Biosun zarar gördüğünü zannetmiyorum. Sen uefi kurulu olan sistem ve uefi ayarlı biosa normal kurulum yaptığından boot hatası veriyor. F2 seçeneğini tuşlara seyrel olarak değil çok sık basarak denemelisin mutlaka bios açılır şunuda dene windows tuşu + C.Biosu açınca bazı ayarlar yapman gerekecek.Açarsan tarif ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adm1234 -- 19 Mart 2014; 23:48:32 >
  • hocam ne yaptıysam açılmıyo f2 ye sürekli basıp bırakıyorum hızlıca yok tık demiyo kafayı yicem
  • destroyer2 D kullanıcısına yanıt
    aynı problem bende de var siz sorunu çözebildiniz mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VOLTE açamıyorum acil yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.