Şimdi Ara

Windows AMD ekran kartını görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba Dell inspiron 3521 model laptopbuma geçen günlerde format atmıştım. Format attıktan sonra aygıt yöneticisi ekran kartını vga olarak gördü. Daha sonra Windows update yaptığı güncelleme ile İntel HD Graphics 4000'ini gördü. Oluşturucu ekran kartım AMD 7670m ancak bütün driverleri denememe rağmen aygıt yöneticisinde sadece İntel gözükmeye devam ediyor. Bu sorun Windows 10 ve Windows 7 dede aynı yani birkaç kere format attım ama sonuç gene aynı. Şaşırtıcı olan oyunlarda AMD ekran kartı devreye giriyor ve oynadığım oyunlarda sorun çıkmıyor ancak driveri ve catalyst manageri yükleyemediğim için tam olarak optimize oynayamıyorum. Yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim, şimdiden teşekkürler.

• 1709 olmasi lazim windows 10 un son guncellemesinden sonra bi tanidigimin hd 7970 karti gozukmemeye basladi size olan gibi. Sorun ayni olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan Windows 7 kullanıyorum. Windows 7 için bir çözümü var mı? Bir de şunu söyliyim Driverları denerken yüklüyor ama bazılarında ya yarıda kesiyor ya da yüklemeden sonra sarı ünlem vererek hata veriyor. Bunu hem windows 10 da yapıyor hem de Windows 7 de.
  • arakadaşlar ekran kartım sapphire rx 460 nitro 4gb gddr5 128 bit ekran kartı

mönitörüm vga girişli olduğu için karta bağlayamadım bende gidip dönüştürücü aldım hdmi to vga ama çalışmıyor bilgisayar normal açılıyor açılış sesini duyuyorum ama görüntü yok kartta sağlam vga analog, hdmı ve dvi dijital olduğu için görüntü vermiyor bu bilinen bir gerçek keşke monitörü değiştirebilme imkanım olsa ama aktif dönüştürüler ile sorunsuz görüntü alanlar var ilk aldığım dönüştürücü çalışmadı bugün yeni bir dönüştürücü aldım yine çalışmadı çeviricileri başka bi yerde denedim ikiside sorunsuz çalışıyor lütfen yardım arkadaşlar

ilk aldığım dönüştürücü===http://www.vatanbilgisayar.com/sl-hvs12-hdmi-to-vga-audio-cevirici.html

ikinci aldığım dönüştürücü===http://www.hepsiburada.com/alfais-al-4547-hdmi-to-vga-monitor-cevirici-donusuturucu-adaptor-pm-HB000002NUZS

sistemim

-intel i5 3570

-asus p8h61-m lx3 plus r2.0 anakart

-6gb ram

-500 watt high power +80 plus supply

-1tb hdd

-syncmaster S22B150 monitör

• OĞUZ_33_ O kullanıcısına yanıt
    Üzerinde micro usb güç girişi olan bir dönüştürücü kullanıyorum gittigidiyor koodmax mağazasından 15tl'ye almıştım.
    Test ettiğim kadarıyla güç girişini bağlamazsam birkaç makinede çalışmadığı fark ettim.Bazılarında USB'den güç almadan da çalışıyor.
    Sendeki sorunda buna benzer birşey olabilir.
  • Tesekkur ederim dostum bide onu deneyim bu isler böyle demek ki sans isi gibi bise ilk defa basima boyle bise geliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.