Şimdi Ara

Windows başlarken karşılama ekranını iptal etmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
22.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows XP başlarken karşılama ekranı çıkmaya başladı.Karşılama ekranı açılış için parola soruyor.Bu benim istemediğim bir durum.
    Bu problem birkaç disk düzenleme programını yükleyip sildikten sonra başladı.Kullanıcı hesaplarından karşılama ekranını iptal edemedim.
    Karşılama ekranını iptal etmenin bir yolu var mı?

• denetim masası >> kullanıcı hesapları >> karşılama ekranını değiştir den bunu yapabiliyorsun.
  • Kullanıcı hesaplarından karşılama ekranını iptal etmiştim.Yine karşılama ekranı çıkıyor.Problem bu zaten.

Düzeltme: Kullanıcı hesaplarında karşılama ekranına işaret koymayı unutmuşum. Problem çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue x -- 2 Ocak 2006 22:11:30 >
  • arkadaşlar bende karşılama ekranın kapatmak istiyorum ama kullanıcı hesaplarında "karşılama ekranını değiştir" diye bi seçenek yok. Bu arada ben hiç bişey yapmadığım halde karşılalama ekranı kendi kendine çıkmaya başladı?
  • baslat - calistir - control userpasswords2 yazip entera bas ve kullanici adini sec .... bir ad ve parola girmelidir secenegini isaretleme
  • quote:

Orjinalden alıntı: serji

baslat - calistir - control userpasswords2 yazip entera bas ve kullanici adini sec .... bir ad ve parola girmelidir secenegini isaretleme

daha basit bi yolu yok hocam eline sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: FZKDeviL
    daha basit bi yolu yok hocam eline sağlık

saolasin dostum
  • çok teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: nemesis
    çok teşekkürler

rica ederim kolay gelisn
  • passwd sormasını iptal edersen ekran gelmez.
  • super

cok cok sağolun, 40 gündur sırf bu yuzden ne bir otomatik macro nede bir uzaktan erisim calıstıramamakta idim..

tekrar tekrar tesekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: cptANGRIST
    super
    cok cok sağolun, 40 gündur sırf bu yuzden ne bir otomatik macro nede bir uzaktan erisim calıstıramamakta idim..
    tekrar tekrar tesekkürler

rica ederm dostm koly gelsn
  • Süpersin ya çok saol kardeşim
  • baslat - calistir - control userpasswords2 yazip entera bas ve kullanici adini sec .... bir ad ve parola girmelidir secenegini isaretleme

Bende bu şekilde bir yer yok.Başlama ekranını nasıl kapatabilirim?

• quote:

Orjinalden alıntı: SeRHaS

baslat - calistir - control userpasswords2 yazip entera bas ve kullanici adini sec .... bir ad ve parola girmelidir secenegini isaretleme

Bende bu şekilde bir yer yok.Başlama ekranını nasıl kapatabilirim?

baslat - calistir - control userpasswords2 kardeş aynen bulnarı yap sonra karşıan bir ekran gelecek ordan kendi kullandığın kullanıcı adına tıkla sonra en üstte '' kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak içib bir parola girmelidir '' yazan kısmı iptal et pc ye res at sorun halledilmiştir ... ben bu şekilde çözdüm inş yardımcı olabilmişizdir

• Teşekkürler ama senin dediğini yapınca karşıma bu ekran çıkıyor zaten.Ordada '' kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için bir parola girmelidir '' şeklinde bir yazı yok ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeRHaS
    Teşekkürler ama senin dediğini yapınca karşıma bu ekran çıkıyor zaten.Ordada '' kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için bir parola girmelidir '' şeklinde bir yazı yok ama

dstm o zaman rundll32.exe netplwiz.dll,UsersRunDll yazip entera bas
  • evet var aynı sorun bendede var.bende yapamıom ama neden olduğunu biliom NetWare diye bişey onu engelliyo Netware silmen lazım...
  • serji çok saol sayende nihayet bilgisayarım eski haline kavuştu.çooooooooooooook saol.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.