Şimdi Ara

Windows başlatılıyor ekranında kalıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
21.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bilgisayara format attım poweriso yükledim yeniden başlatırkende güncelleştirmeler yüklendi. bilgisayar açılırken windows başlatılıyor ekranında kalıyor. oturum açılma sesi geliyor bende ordan bilgisayarın açıldığını anlıyorum ama görüntü windows başlatılıyor ekranında kalıyor ağ ile güvenli moda girdim ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım :(
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Usb girişleri doluysa çıkararıp dene.Hatta klavye hariç hepsini çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackkedi

Usb girişleri doluysa çıkararıp dene.Hatta klavye hariç hepsini çıkar.

güvenli modda açıldıysa sorun başlangıçta açılan programlardan sırasıyla

başlat,çalıştır,msconfig yaz orda başlatma sekmesi var ordan hepsini kaldır uygula de yeniden başlasınmı dicem evetde sorun düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

güvenli modda açıldıysa sorun başlangıçta açılan programlardan sırasıyla

başlat,çalıştır,msconfig yaz orda başlatma sekmesi var ordan hepsini kaldır uygula de yeniden başlasınmı dicem evetde sorun düzelir

Hayır hala düzelmedi. Ancak dediğim gibi, güncelleştirme yükledimde kapandı. Önceden güncelleştirme bilgisayarı açınca yüklenmeye devam ediyordu. Açtığımda windows açılıyorsa belki güncelleştirmeyi yükler sonra ekran gelir ne dersiniz? Son şans bu . Zaten formattan yeni geldi bir daha götürsem masraf masraf masraf . Ailem zaten izin vermez yeni geldi der PC'siz dolaşırım
  • Bir daha format atman lazım.Güncelleştirmelerde bir sorun olabilir.Yoksa USB girişinden falan bir sorun olacağını zannetmiyorum
  • Evet gerçekten sorun güncelleştirmelerde çıktı. sistem geri yükleme yaptım oldu yardımlarınız için teşekkürler
  • arkadaşlar lütfen acillllll bilgisayarı açıyorum
    windows başlatılıyor diyor ama açılmıyor xp kullanıyorum reset atıyorum yine öyle diyorr lütfen yardım arkadaşlar 1 aydır pc yi aççamıyorum format atmam mı gerrekiyor daha geçenlerde atttım lütfen yardım arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muslo2121 -- 18 Mayıs 2012; 15:25:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • açılırken f8 e bas seçeneklerden güvenli mod da aç. en son neler yüklediysen kaldır, sorun düzelecektir.
  • basıyorum fakat yine olmuyor
  • cevapladığın için tsk
  • yardımmm
  • model hp pavilion dv 6
    sistem windows 7

Widowsu açarken pc windows başlatılıyor yazısında kalıyor. Format atmayı denedim fakat ön yükleme yaptıktan sonra siyah ekran geliyor ve öylece kalıyor. Windows 8 cd si ile yüklemeyi denedim fakat gene aynı şey oluyor. Xp cd si takıp formatlamayı deneyincede mavi ekran çıktı ve chkdsk/f komutunu çalıştırarak sabit disc te bozulma olup olmadığını denetle uyarısı verdi. Bilgisi olan varsa yardım edebilir mi
  • quote:

Senden 10 defa Allah razi olsun. Yav arkadas windows acilista yazida takilip kaliyodu. forumda bununla ilgili birsuru konu var. Incele incele bi hal oldum. Kimi demis ram kimi demis islemci hardisk vs vs. Anakarti degistir diyen olmus. Denemedigim yontem kalmadi hdd cikardim ram taktim vs vs Pc yi az kalsin cope atiyodum. En son bide seni dinleyim dedim. Sakk acildi :D Allah razi olsun. Saol varol!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: one22one

quote:

Senden 10 defa Allah razi olsun. Yav arkadas windows acilista yazida takilip kaliyodu. forumda bununla ilgili birsuru konu var. Incele incele bi hal oldum. Kimi demis ram kimi demis islemci hardisk vs vs. Anakarti degistir diyen olmus. Denemedigim yontem kalmadi hdd cikardim ram taktim vs vs Pc yi az kalsin cope atiyodum. En son bide seni dinleyim dedim. Sakk acildi :D Allah razi olsun. Saol varol!

çok sevindim dostum :D valla bir yararlanan olduysa ne mutlu bana:)

• konuy hortlattımmı bilmem ama bende de aynı sorun bi tane pc geldi
    casper mb55h1 4 keredir format atıyom ama bi türlü masaüstü gelmedi
    windows başlıyor yazısınad kalıyor arkadan oturum acma sesi geliyor ama masaüstü gelmiyor hala ugrasıyorum bi günüüm buna gitti

1. f8 ile acılırken CLASSPNP:SYS de kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi real_gun -- 12 Mart 2015; 23:35:43 >
  • Ayni hata bendede var guvenli modda da çalişmiyor real gun arkadaşimizin dedi yerde takili kaliyo ekran kartinda sikinti olabilir bende çunku formattan sonra vga olarak gordu en fazla pc 4-5 kere açilip kapandi sonra floppy diski boot ettikten sonra windoes yukleme ekraninda kaliyoo windoows 7 başlangiç sesi geliyor ama windows7 halen yukleniyo olarak gozukuyo we windows logosu aktif (yuklenirken yanip sonuyo ya o işte anormal bişey yok) lutfen yardim edin beyler 2 gunonce format atti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: real_gun

konuy hortlattımmı bilmem ama bende de aynı sorun bi tane pc geldi
    windows başlıyor yazısınad kalıyor arkadan oturum acma sesi geliyor ama masaüstü gelmiyor hala ugrasıyorum bi günüüm buna gitti

Hocam sorunu nasıl çözdünüz? Bende de aynı durum var.

• quote:

Orijinalden alıntı: cato16

quote:

Orijinalden alıntı: real_gun

konuy hortlattımmı bilmem ama bende de aynı sorun bi tane pc geldi

Hocam sorunu nasıl çözdünüz? Bende de aynı durum var.

Ne yazıkki ekran cici arızalı cıktı tamire verdim
  • real_gun kullanıcısına yanıt
    Ben de format attım, durum iyi şu an.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.