Şimdi Ara

Windows Başlatılıyorda Kalıyor Yardım (ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba değerli forum donanım sakinleri önceki gün HDD bozuldu bilgisayarcıya sordum emin olmak için oda onayladı.Bende evdeki çalın bi bilgisayarımın HDD sini söküp bu bilgisayara taktım içinde önemli bilgilerim yoktu biosdan bilgisayarı dvdden başlata seçtim ve format atmaya başladım herşey normal gidiyordu yükleme tamamlandı bilgisayarımın performanslarını denetliyordu orayı geçti bilgisayarımın kullanıcı adını yazma bölümü geldi orayıda yazdım güncelleme bölümü geldi oradanda önerilen ayarlar seçtim onuda geçti saat geldi onuda geçti bilgisayar tam açılırken yeniden başlatılıyor dedi ve siyah ekranda takılı kaldı hani şu windows başlatılıyor ekranında 2 3 saat bekledim nafile ben bu sorunu nasıl çözebilirim ? Şimdiden herkese teşekürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haso12301 -- 9 Ocak 2015; 1:07:28 >

•  Windows Başlatılıyorda Kalıyor Yardım (ÇÖZÜLDÜ)
  • Deniyeceğim sonucu buraya yazarım
  • Fayda yok Malesef sorun çözüldü diyor ama sorunun çözülmedi
  • Herkese cevaplarından ötürü teşekkür ederim. Sorunun çözümü şöyle;

1 Windows Vista veya Windows 7 yükleme diskini disk sürücüsüne yerleştirin ve ardından bilgisayarı başlatın.
    2 Sorulduğunda bir tuşa basın.
    3 Dili, saati, para birimini, klavyeyi veya bir giriş yöntemini seçin ve sonra İleri'yi tıklatın.
    4 Bilgisayarınızı onarın'ı tıklatın.
    5 Onarmak istediğiniz işletim sistemini tıklatın ve sonra İleri'yi tıklatın.
    6 Sistem Kurtarma Seçenekleri iletişim kutusunda Komut İstemi'ni tıklatın.

Windows RE(kurtarma ekranı) ekranında komut istemine aşağıdaki komutları yazın:

bcdedit /export C:\BCD_Backup
    c:
    cd boot
    attrib bcd -s -h -r
    ren c:\boot\bcd bcd.old (NOT: attrib yazın eğer çıkan dosyaların içinde bcd.old varsa[ del bcd.old ] yazın)
    bootrec /RebuildBcd

gelen ekranda A yazın enterlayın

NOT:bunların yanında sanıırm bunlar da yapılacak garanti olsun

bootrec /FixMbr

bootrec /FixBoot

bootrec /ScanOs

bootrec /RebuildBcd

• Aga daha cok bozuldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.