Şimdi Ara

Windows Biçimlendirmeyi Bitiremedi(Çözüm)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
55.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,bende defalarca bu hatadan mağdur oldum.Hiçbir yöntem ve internet sayfası çözüm olmadı,çözümü bulmak için kaç defa format attım,neler yaptım sonunda buldum ve benim gibi mağdur kişiler faydalansın diye konuyu açtım ki birçok kişi hafıza kartı satın almak zorunda kaldı.Hafıza kartını telefonum görüyor ama windows takar,takmaz biçimleme istiyor hadi biçimle dediğimizde!olmadı,başaramadım gibisinden kafa tutuyor,başka telefonlarda format attım,cmd ortamında fdisk yaptım,neler yaptım neler olmadı meğer çözüm elimin altındaymış.

Gelelim çözüme:

1-Öncelikle elimizde,ubuntu 8.10 live cdsi olmalı dikkat! başka sürüm değil sadece 8.10 çünkü diğer önceki veya enson olan,12.04'da bile ondaki özellik yok.
    2-Biostan boot öncelik hakkını cd-dvd sürücüsüne verdikten sonra,ubuntu 8.10 live cd takıyoruz tabii bu arada hafıza kartı önceden takılı kalsın.Boot başlar,başlamaz dil seçeneklerinden seçeneği yapıyoruz ve,''Hiçbir değişiklik yapmadan ubuntuyu dene'' seçeneğini enterleyip masaüstünün gelmesini bekliyoruz.
    3-Masaüstü geline,yukarda ''Place'' yazan yere tıklıyoruz ve açılan seçeneklerden,''removable Devices'' seçeneğine tıklıyoruz ve kart okuyucu bölümlerini orda görüyoruz hafıza kartı hangisinde takılı ise ona tıklıyoruz ve hooop içerdeyiz Ben,windows bölümünde klasörde tuttuğum,mp3,tema,foto vs içerikleri aldım ve içine yapıştırdım.Siz isterseniz ubuntunun disk biçimleme ve yönetme yazılımları ile biçimleme vs yapabilirsiniz tabii kurmanız gerekiyor Ben kurmaya gerek duymadım benim amacım içinden alacağım veya içine bişey atacağım zaman live olarak kurmadan hallediyorum.En azından mağdur arkadaşlar içindeki dosyalarını kurtarabilirler hatta ben windows da macera yaşadığımda,bazen sistem çöküyor format atmaya gerek kalmadan,yedeklediğim önemli sistem dosyalarını,live cd ile girip gerekli yerden,gerekli yere atıp çıkıyorum ve herşey yolunda
    Umarım yardımcı olmuşumdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufon -- 28 Haziran 2012; 23:41:36 >

• Arkadaşım eyw uğraşmışsın. Ama 1 sorum olacak. Dediğin gibi 8.10 ı indirip cdye çektim.Cd den açarak ubuntu masaüstüne geldim.Places seçeneğini tıkladığımda removabla devices seçeneği yok.Direk olarak hafıza kartına girmeyi denedim girmiyo.Windows 7 kullanıyorum.Biçimlendirme yapılamıyor.Windows biçimledirmeyi bitiremedi hatası alıyorum.Çeşitli kurtarma programları kullandım(Recover My Files v5 ve bi tane daha vardı adını hatırlayamadım)Size sormak istediğim şey hafıza kartındaki verileri kurtamak için başka alternatif yöntemleriniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CRYWOLF_X

Arkadaşım eyw uğraşmışsın. Ama 1 sorum olacak. Dediğin gibi 8.10 ı indirip cdye çektim.Cd den açarak ubuntu masaüstüne geldim.Places seçeneğini tıkladığımda removabla devices seçeneği yok.Direk olarak hafıza kartına girmeyi denedim girmiyo.Windows 7 kullanıyorum.Biçimlendirme yapılamıyor.Windows biçimledirmeyi bitiremedi hatası alıyorum.Çeşitli kurtarma programları kullandım(Recover My Files v5 ve bi tane daha vardı adını hatırlayamadım)Size sormak istediğim şey hafıza kartındaki verileri kurtamak için başka alternatif yöntemleriniz var mı?

+1 aynısı bende oldu yardım lütfen
  • SuRRoUnDeR kullanıcısına yanıt

Bununla biçimlendirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur01651

Bununla biçimlendirin.

O nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sağlam bir biçimlendire programım, virüs bulaşan bir usb için kullanmıştım. Sağlam bir program. Biçimlendiremediği ( windowsun göremedikleri de dahil ) usb yok.
  • quote:

Çok sağlam bir biçimlendire programım, virüs bulaşan bir usb için kullanmıştım. Sağlam bir program. Biçimlendiremediği ( windowsun göremedikleri de dahil ) usb yok.

Bellekteki bozuk işlemci yazılımını düzeltiyor mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adres adres format atıyor, hiç başarısız olduğunu görmedim.
  • quote:

Adres adres format atıyor, hiç başarısız olduğunu görmedim.

Bozuk bir bellek vardı arkadaşın. İşlemci yazılımı bozulmuştu. Bunu deneyelim hele. Teşekkürler.

• YA LÜTFEN YARDIM EDİN.BEN FOTORAF MAKİNAMIN HAFIZA KARTINI LEPTOPUN GİRİŞ YERİNE TAKIYORUM FAKAT OLMUYO.DAHA ONCE ACILIYODU SIMDI BİCİMLENDİRİN DİYO AMA SONRA WİNDOWS BİCİMLENDİRMEYİ BİTİREMEDİ DİYO.SONRA WİNDOWS G DİSKİNİ BİCİMLENDİRMİYO YAZIYO İÇİNDE ÖNEMLİ FOTORAFLARIM VAR YUKARIDAKİ YAZILANLARRI DENEDİM OLMADI LÜTFEN YARDIM EDİN YOKSA CILDIRCAM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öznur99

YA LÜTFEN YARDIM EDİN.BEN FOTORAF MAKİNAMIN HAFIZA KARTINI LEPTOPUN GİRİŞ YERİNE TAKIYORUM FAKAT OLMUYO.DAHA ONCE ACILIYODU SIMDI BİCİMLENDİRİN DİYO AMA SONRA WİNDOWS BİCİMLENDİRMEYİ BİTİREMEDİ DİYO.SONRA WİNDOWS G DİSKİNİ BİCİMLENDİRMİYO YAZIYO İÇİNDE ÖNEMLİ FOTORAFLARIM VAR YUKARIDAKİ YAZILANLARRI DENEDİM OLMADI LÜTFEN YARDIM EDİN YOKSA CILDIRCAM

Biçimlendirirsen zaten içindeki fotoğraflar silinir...Sen makinanın üzerinden ulaşmaya çalış fotoğraflara...İçerisinde hafıza kartı takılıyken makinayı usb kablo ile bağla pc ye ordan ulaşmayı dene...Tabi silinmediyse fotoğraflar...
  • Onur kardeş 10 numarasın kardeşim eline sağlık, 3-4 program ile denedim format atamadım hep yazma korumalı diye hatalar veriyordu ama senin programın sayesinde şu an format atabiliyor ( bilemiyorum sonu ne olacak ama başladıysa bitirir herhalde :D ). Eline sağlık çok iyi iş çıkarmışsın sırf teşekkür etmek ve tebrik etmek için donanım habere üye oldum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkuSokuZan -- 13 Ocak 2014; 17:05:39 >
  • arkadaşlar 16lık sd kartım raw olmuş ve biçimlendirme yapamıyorum hata veriyor.

içindeki bilgiler önemli değil yedeği var idi, ama kartı kullanamıyorum.

raw olan kartı nasıl biçimlendirme yapabilirim
  • quote:

Bununla biçimlendirin.

S.A arkadaşım onunlada denedim yine aynı içindeki veriler silinmiyor halen ne yapmak lazım ki :S
  • onur01651 kardeşim 3 sene olmuş hala link çalışıyor ve programla sorunu hallettim elhamdülillah. Allah razı olsun. Biraz uzun sürüyor ama işe yarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posteki72 -- 29 Temmuz 2016; 2:55:22 >
  • tşk kardeş halletim sorun cözüldü
  • aynı sorun bendede vardı donanımı güvenle kaldır yapıp yeniden taktığımda düzelmişti denemenizi öneririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.