merhaba arkadaşlar bu illet sorunla bir kaç gün önce bende karşılaştım. ne yaptıysam hala çözemedim. aşağıya uyguladığım yöntemleri yazacağım onlar dışında başka önerecek bir çözümünüz varsa lütfen yazın. şunu da başta belirteyim adaptör klidi yok, hafıza kartını direk kart okuyucuya taktım. şu an hafıza kartında olan dosyalar readonly(saltokunur) dosyalar. bu dosyalar görünüşte silinebiliyor, hafıza kartın içine başka dosyalar atılabiliyor ama hafıza kartını çıkarıp geri taktığında hiç bir değişiklik yapılmamış gibi aynı şekilde duruyor. bad sector ve virüs yok.
uyguladığım çözümler ve programlar; sağ tıklayıp biçimlendirme disk yöneticisinden biçimlendirme, bölümü silip yeni bölüm açma diskpart ile yapılabilecek tüm işlemler. burada bazı işlemlerde hata verdi. chkdsk komutu. görünüşte sorunsuz çalıştı gibi ama yine bir değişiklik olmadı. regedit de StorageDevicePolicies de değişiklik yapma.
aomei partition assistant easeus minitool partition wizard doyourdata sd card formatter usb format tool disk genius hp usb disk storage format tool flash memory toolkit
evde internet olmadığından internet kafede de bir kaç tane program kullanmıştım ama onların isimlerini hatırlamıyorum.