Şimdi Ara

Windows bu diske yüklenemez .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Müşterime ait bi notebook var 1 ay önce diski değiştirdim sorunsuz bi şekilde teslim ettim .
    Ve şimdi geldi sistem çökmüş ve cihaza format atılmıyor .
    Windows 7'de Windows bu diske yüklenemez , Bu disk ileride bozulabilir ,
    Windows Xp'de yükleme tamamlanıyor kısmına kadar gelıyo 9 dakika 7 dakika falan kala mavi ekran hatası veriyor . .

Diski çıkarıp usb yoluyla başka bi pc'ye bağladım D'yi sorunsuz görüyor biçimlendiriyor . Ama C'yi biçimlendirmen gerekiyor diyor daha sonra da windows biçimlendirmeyi bitiremedi hatası veriyor ..

Acaba diskin bi kısmı arızalımıdır ?

Düşüncelerinizi paylaşırmısınız ? Teşekkürler Şimdiden . ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurkanMrck -- 17 Ağustos 2013; 1:31:16 >

• Büyük ihtimal diskte sıkıntı var başka pc bağladığınız zaman HD Tune ile bad sector ve health taraması yapın zaten sorun varsa ordan çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurkanMrck

S.a arkadaşlar sorunum ;
    Müşterime ait bi notebook var 1 ay önce diski değiştirdim sorunsuz bi şekilde teslim ettim .
    Ve şimdi geldi sistem çökmüş ve cihaza format atılmıyor .
    Windows 7'de Windows bu diske yüklenemez , Bu disk ileride bozulabilir ,
    Windows Xp'de yükleme tamamlanıyor kısmına kadar gelıyo 9 dakika 7 dakika falan kala mavi ekran hatası veriyor . .

Diski çıkarıp usb yoluyla başka bi pc'ye bağladım D'yi sorunsuz görüyor biçimlendiriyor . Ama C'yi biçimlendirmen gerekiyor diyor daha sonra da windows biçimlendirmeyi bitiremedi hatası veriyor ..

Acaba diskin bi kısmı arızalımıdır ?

Düşüncelerinizi paylaşırmısınız ? Teşekkürler Şimdiden . ..

hardiskte bad sector olmuş olabilir buda düşürme yada ani darbeden olabilir müşteriye sor bunlar olmuşmu olmuşsa hardiski değiştir sıkıntın giderilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ikizlerclub kullanıcısına yanıt
    Müşteri bildiğin kıl + cahil :S
    bunu 1 ay oldu değiştirdik dicek ve düşürse de düşürmedim dicek kesiin :)
    Başka bi yöntemle düzeltme ihtimallerini arıyorum diski değiştirince kesin olucak onda şüphem yok ama elimden gelebilcek başka bişey varmıdır acaba ? :S:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurkanMrck

Müşteri bildiğin kıl + cahil :S
    bunu 1 ay oldu değiştirdik dicek ve düşürse de düşürmedim dicek kesiin :)
    Başka bi yöntemle düzeltme ihtimallerini arıyorum diski değiştirince kesin olucak onda şüphem yok ama elimden gelebilcek başka bişey varmıdır acaba ? :S:S

cihazı kontrol et bir darbe olacaktır çatlak çizik gibi bunu kullanabilirsin düşürme olmuş diye çocuklar yapmıştır korkularına söyleyememişlerdir başka türlü birşey yapamazsın yada garantiye yolla yeniyse garantiden gelmesini bekleyin başka çözüm yok söyleyim

• Arkadaşlar merhaba benim sorunum şu windows 8.1 Casper laptop aldım gayet memnundum ama geçenler de bilgisayar dondu kilitlendi ve kapandı daha açılmadı sürekli onarım ekranı geldi ancak saatlerce beklememe rağmen düzelmedi bende format atmaya çalıştım ancak format esnasında '' Windows bu diske yüklenemez disk bir süre sonra bozulabilir'' yazıyor ve ileri diyince yükleme ekranı geliyor ilerleme olmuyor bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dadas828 -- 28 Mayıs 2017; 15:57:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.