Şimdi Ara

Windows da bile takılma var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anakartımın pci slotu bozulduğu için yeni bir ram anakart işlemci üçlüsü topladım. Tahmin edebilceğiniz gibi eskisinden daha ii bir bilgisayar oldu. Ama ekran kartım eskisiyle aynı. Soruna gelince eski kombinasyonda full detay oynanan oyunlar bunda kasıyor. Kasma derken yavaş yavaş ilerleme deil. Oyunu oynarken ara ara atlamalar oluyor. oyun dışında windowsda internette falan gezinirken bile fare atlayarak ilerliyor bazen. Ekran kartında ısınma varmıdır die speedfana bakıyorum ki bu takılmaların ardından ekran kartının üstünde bulunan 4 sensordan ikisini görmemeye başlıyor. Tozlanma fanların çalışması gibi sorunlar olmadığına eminim. Hepsini kontrol ettim. Sorunla ilgili bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Pc konfigürasyonu :
    amd 4600+ x2 işlemci
    Gigabyte ma69gm-s2h (ufak harf hatası olabilir)
    Leadtek px6800gs
    2x1 kingston 800mhz ram

• bi bilgisi olan yokmu çok sinir bozucu bi problem lütfen yardım
  • ses kartın hakkında bilgi verebilir misin? onboard mu pci üzerine mi takılı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: melyyh

ses kartın hakkında bilgi verebilir misin? onboard mu pci üzerine mi takılı?

Ekran kartı demek istemiş arkadaş.Ram'leri ne kadar görüyor peki ?
  • Yazılım ile ilgi bir hata gibi geldi bana vista mı xp mi kurdunuz.Güncel driverlar ile denediniz mi?Masaüstünde bile atlama yapması ilgnç...
  • ses kartım on board ekran kartım yazdığım gibi pci ex. windows xp sp3 kurulu. ilk kurduğumda bunu yapmıyordu. neden oldu bi fikrim yok sonradan pek bişi yapmadım. kablosuz ağ adaptörü almıştım. acaba o mu yaptı die çıkarıp denedim takılıyordu. ekran kartı sürücülerini indireyim dedim sitesinde bulunan tek sürücüyü kurdum ancak version aynıymış bi değişme olmadı. bu sürücü yükleme sorundan öncemiydi sonramıydı hatırlamıyorum. onla alakası varmıdır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: The After Toucher

quote:

Orjinalden alıntı: melyyh

ses kartın hakkında bilgi verebilir misin? onboard mu pci üzerine mi takılı?

Ekran kartı demek istemiş arkadaş.Ram'leri ne kadar görüyor peki ?

yo ekran kartı demek istemedim. insan bari galiba falan der. direk eminmiş gibi...

edit: ses kartları ile ilgili problemlerde senin başına gelen problem tarzı sorunlar yaşanabiliyo. o nedenle ses kartını sordum. ki bizzat ben yaşamıştım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melyyh -- 30 Haziran 2008; 19:37:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sorunun ses kartından olduğunu nasıl anlayabilirim. ayrıca win32 generic host process hatası yüzünden bi de patch yüklemiştim. ondan olurmu acaba. bu generic host process hatasına da hastayım zaten.
  • abicim onboard ses kartı bozuktu. daha sonrasında güncellenen biosu yukledim ama sorun çözülmedi bende creative ses kartı aldım. yaklaşık 6 ay sonra çıkan başka bir biosu yukledim onboard ses çalışmaya başladı. ama senin söz ettiğin tarz sorunlar vardı. ayrıca benzer sorunlar creative takılıyken biostan onboard açık durumda olduğundada vardı. (yani driver ı yuklu olmamasına rağmen) şimdi nası denersin bilemem. ama benim aklıma başka bişey gelmedi. başka bişey deneyebiliyosan dene olmadı bunu denersin. bios update yapabilirsin mesela. ama yazılımsal bi şeylerde olabilir windows la ilgili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melyyh -- 30 Haziran 2008; 19:52:44 >
  • ses kartım şu an gayet güzel çalışıyor. değişik şeyler deniyorum çözebilirsem sölerim. bu arada fikri olanların fikrini de denerim.
  • ekran kartımın leadtekden yayınlanan sürücüsü yerine nvidia forceware yükledikten sonra fifa08deki takılma düzeldi. ancak windows da fare önceki gibi pürüzsüz ilerlemiyor. sanırım standart mousedan vazgeçmem gerekicek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.