Şimdi Ara

Windows Defender sağ alt köşede yok ve menülerde görünmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımda yüklü fakat etkin olarak çalışmıyor sanırım. Flaş falan taktığımda sağ tıkladığımda tarama seçeneği çıkmıyor. Ayarlarına da baktım ama bi sorun görünmüyor. Aktif olarak çalışıyormu onu da bilmiyorum. Windows 8 kullanıyorum. Ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silver_m00n -- 6 Kasım 2013; 18:55:18 >

• pm
  • Defender o şekilde görünmüyor zaten. Bende Windows 8 kullanıyorum. Geri planda çalışıyor. Güncellersen eğer taramasını yapıyor. Ama antivirüs gibi sağ tık ile tarama yaptıramıyorsun bildiğim kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.ULK

Defender o şekilde görünmüyor zaten. Bende Windows 8 kullanıyorum. Geri planda çalışıyor. Güncellersen eğer taramasını yapıyor. Ama antivirüs gibi sağ tık ile tarama yaptıramıyorsun bildiğim kadarıyla.

flaş falan taktığımızda ve tarama yapmadan açtığımızda virüs varsa defender müdahale ediyor mu olaya?
  • - Kaldırıp Yeniden kurun ?
  • Müdahale etmiyor. Sadece sen istediğinde çalıştırıp güncelleyip taratıyorsun. Daha bir kez karşılaşmadım kardeşim ben o defender'ın çalıştığına. Güncelleyip tarayınca işe yarıyor ama.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.