Öncelikle Merhaba. Başlıktada belirttiğim gibi deneyim dizini görünmüyor arkadaşlar. Puanı güncelle dediğimdede herhangi birşey olmuyor. Her şekilde denedim biosu default yaptım güncelledim eski versiyona çektim. Bütün sürücülerim güncel. Bütün güncellemeler yapılmış durumda. Windows 7 Ultimate 64bit orjinal lisanlıdır. Şimdiden Teşekkürler.
bendekide w7 cakma ultimate su an 1 gösteriyor hepsini hesapla diyorum hesaplamıyor ama pc güzel bi cok isimi felan yapabiliyorum en yüksek derecemd e 1.0 :)
işlemci ve bellek voltajlarını kontrol edin, stabilite problemi varsa test sonlanıyordur.
Bazen bendede kayboluyor onlar. Ama pc yeniden başlatınca tekrar normale dönüyor.
hiçbir şekilde çalışmıyordu bende 3. partibir yazılım ile bu derecelendirmeyi yaptım bu sefer windows unki kendine geldi :)
quote:
Orijinalden alıntı: SupperMert
hiçbir şekilde çalışmıyordu bende 3. partibir yazılım ile bu derecelendirmeyi yaptım bu sefer windows unki kendine geldi :)
Merhaba hangi uygulama ile yaptınız acaba ? aynı sorun bende de var göremiyorum sonucu.. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: webmetin
quote:
Orijinalden alıntı: SupperMert
Merhaba hangi uygulama ile yaptınız acaba ? aynı sorun bende de var göremiyorum sonucu.. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.