Şimdi Ara

WİNDOWS DENEYİM DİZİNİM DÜŞTÜ!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni kasa aldım.Windows deneyim dizinimin ilk ve son puanlarını görüyorsunuz.Bazı sebeplerden dolayı tekrar windows 8 kurdum fakat bu sefer 64 bit kuruldu.Fakat deneyim puanlarımda düşüş oldu.Sebebi nedir acaba?
     WİNDOWS DENEYİM DİZİNİM DÜŞTÜ!! WİNDOWS DENEYİM DİZİNİM DÜŞTÜ!!

ilk ss'yide tesadüfen kaydetmiştim acaba tekrar yapınca oynama olurmu diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CakirAkinSen2 -- 27 Ekim 2013; 12:54:54 >

• hocam deneyim dizi i yaprken bilgisayara hiç ellemeyin belki deneyim dizini yaprken siz o anda birşey le uğraşıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

hocam deneyim dizi i yaprken bilgisayara hiç ellemeyin belki deneyim dizini yaprken siz o anda birşey le uğraşıyorsunuz

yok hocam bütün programlar kapalıydı.Ama sistem bir yerlerden fazla ram tüketiyor belliki 5.9 ile 7.4 arada bayağı fark var.
  • yeniden sistemi derecelendir
  • göründüğü kadarıyla ramin puanı düşmüş. geçenlerde de biri 4 gb 1600 mhz ram için windowsun 5,9 puan verdiğini belirtmişti bende ki de 4gb 1333 mhz ram benimde puanım 5,9 ve 64 bit işletim sistemi. 4 gb kullandıgım içinde hep 64 bit işletim sistemi kuruyorum. belki 32 ile 64 bit işletim sistemlerinde fark olmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

yeniden sistemi derecelendir

hocam 2-3 kez daha derecelendirme yaptım.Fakat aynı puan olarak kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.g.r.e.s.i.f

göründüğü kadarıyla ramin puanı düşmüş. geçenlerde de biri 4 gb 1600 mhz ram için windowsun 5,9 puan verdiğini belirtmişti bende ki de 4gb 1333 mhz ram benimde puanım 5,9 ve 64 bit işletim sistemi. 4 gb kullandıgım içinde hep 64 bit işletim sistemi kuruyorum. belki 32 ile 64 bit işletim sistemlerinde fark olmuştur.

olabilir hocam.32 bit sanki daha iyi.Programların stabil olarak çalışmasından dolayı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.