Merhaba arkadaşlar dell marka intel i7 işlemcili bir notebook sahibiyim geçenlerde bilgisayarım >> sağ tıkla >> özellikler kısmına girdim ve windows derecelendirmesine bakıcaktım sayfanın sağ tarafında büyük CASPER logosu çıktı ve üretici firma : Casper bilgisayar sistemleri yazısını gördüm. şuan çok şaşkınım ve neden öyle yazdığını anlayamadım bununla ilgili bir bilgisi olan arkadaşım lütfen bana yardımcı olsun anakart casper mi bilgisayar açılmış mı vs vs ?? ben notebooku sıfır olarak faturalı ve 2 yıl garantili aldım eğerki bu işte bir sahtekarlık varsa aldığım firma adını vereceğim diğer arkadaşlarım mağdur olmasın diye
Mümkünse resim koyabilirmisin? Mağazadan aldıysan bence ara söyle. Bende casper kullanıyorum dediğin yerde casper logosu var
Arkadaş o ürüne casper windows cdsi ile format atılmıştır. O yüzden casper logosu çıkıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: cele71
Merhaba arkadaşlar dell marka intel i7 işlemcili bir notebook sahibiyim geçenlerde bilgisayarım >> sağ tıkla >> özellikler kısmına girdim ve windows derecelendirmesine bakıcaktım sayfanın sağ tarafında büyük CASPER logosu çıktı ve üretici firma : Casper bilgisayar sistemleri yazısını gördüm. şuan çok şaşkınım ve neden öyle yazdığını anlayamadım bununla ilgili bir bilgisi olan arkadaşım lütfen bana yardımcı olsun anakart casper mi bilgisayar açılmış mı vs vs ?? ben notebooku sıfır olarak faturalı ve 2 yıl garantili aldım eğerki bu işte bir sahtekarlık varsa aldığım firma adını vereceğim diğer arkadaşlarım mağdur olmasın diye
orada casper yazması ile ne alakası var ki bilgisayarının onunla. windows orjinal olduğu için caspera ait bir seri numarası kullanılmış da olabilir caspera ait bir orjinal cd ile format atılmış da olabilir.
bilgisayarımı satmayı düşünüyorum karşı tarafı mağdur etmemek içn bunu size sordum arkadaşlar zaten notebook freedos olarak alındı o yüzden dediğiniz gibi olay yüklenen windows cd ile ilgilidir cevaplarınız için teşekkür ederim