Şimdi Ara

Windows güvenlik merkezi logosunun üzerinde sürekli gözüken ünlem işareti(Windows sorunları)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows güvenlik merkezi logosunun üzerinde sürekli gözüken ünlem işareti(Windows sorunları)

Güvenlik merkezinde hiçbir sorun gözükmemesine rağmen bu ünlem işareti sürekli aktif durumda.

5 yıl macos kullandıktan sonra windows 11'e geçtim ve bıktım bu abudik kubudik minik sorunlardanWindows güvenlik merkezi logosunun üzerinde sürekli gözüken ünlem işareti(Windows sorunları) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinaps1 -- 31 Ocak 2025; 22:2:44 >

• Celladına aşık olan windowscular bu sorunlar size normal geliyor değil mi?

ammann diyip geçiyorsunuz

yada çözümünü biliyorsanız işinizi gücünüzü bırakıp onunla uğraşıyorsunuz

uğraşmak istemeyenlerle de sen windows'u kullanmasını bilmiyorsun diyip macoscuları eleştiriyorsunuz

• Windows güvenlik merkezi logosunun üzerinde sürekli gözüken ünlem işareti(Windows sorunları)
    Windows güvenlik merkezi logosunun üzerinde sürekli gözüken ünlem işareti(Windows sorunları)

• cafyon C kullanıcısına yanıt

Yani anlamadım

Mcafee kullanıyorum ve güvenlik veritabanım güncel

Hem güncel olmasa bile orada bir kuru kuru ünlem çıkacağına fareyi üzerine getirdiğinde veya güvenlik merkezinde ve yine veya bildirim olarak sorunun nedenini bildirmesi gerekmiyor mu?

İnsanlar günlük hayatında işinde veya eğlencesindeyken bu gibi sorunlarla boğuşmak için kafa yormak zorunda mı? Bunlar kişisel bilgisayar. Bir avuç gözlüklü mıymıy gereksiz işlerle uğraşmayı seven geek tayfa için üretilmiş aletler değil

Sorunum hale çözülmedi

• Control Panel (Denetim Masası)

Windows Defender'a baktığınızda

Soldaki grupta, değiştirebileceğiniz ayar var mı? Bende yok, Kaspersky onları denetliyor.

• cafyon C kullanıcısına yanıt

var hocam

ne yapmam gerekiyor

• Konuyu görünce bende baktım ünlem vardı tıkladım uygulama korumasıyla ilgiliymiş onu aç yada kapat diyor kapat dedim ünlem gitti sizde o sayfada bir şey olmadığına emin misiniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mito1172 kullanıcısına yanıt

Maalesef her şey düzgün gözüküyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.