Şimdi Ara

windows harddiski görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim yedek harddiskim anakartta görünüyor yalnız windows açıldıktan sonra yeni donanım bulundu diyor bir görünüyor harddisk sonra kayboluyor disk yönetimini açıyorum ordada yok bunun sorunu ne olabilir arkadaşlar? o harddiski taktığımda pc yi açtığımda mavi ekran geliyor dosyalar taranacak diyor atlatmak için bir tuşa basın sonra tarama başlıyor 1. aşamada belirlenmeyen bir hata oluştu diyor sonra windows açılıyor bir gün harddisk kaybolmadı üstüne sağ tıkladım özellikler sonra araçlar kısmından şimdi denetle düğmesine bastım orda iki işaretlenecek yer var biri dosya sistemi hatalarını otomatik düzelt
    ikincisi bozuk bölümleri tarayıp düzeltmeye çalış ikisini işaretledim başlat a bastım biraz taradı hata verdi duruyor harddiskim sata işletim sistemi xp sp3
    yalnız başka bilgisayarda denedim zehir gibi çalışıyor ama benimkin de böyle hata veriyor bunun sorunu ne olabilir lütfen yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harun02 -- 12 Ekim 2008; 20:04:45 >

• Anakartınızın raid controller kısmını ide olarak değiştirin ... bir de tabi tam olarak anlayamadığım için jumperları kontrol edin ide kablolarını değiştirin olmazsa bize getirin :)
  • sata kablonu yada ide kablonu değiştir,eğer hangisini kullanıyorsan.cevabı buraya yaz dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: tankobunny

sata kablonu yada ide kablonu değiştir,eğer hangisini kullanıyorsan.cevabı buraya yaz dostum

sata kullanıyorum yeni kablo aldım değiştirdim fakat olmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.