Şimdi Ara

windows imaj alma.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptop'umu 3 ay önce aldım ve windows 8.1 yüklü.

imajını almak istiyorum. imajı sadece flaş belleğemi alabiliyoruz. cd alma şanşımızda varmı.

recovery ve imaj aynı şeymi.

Laptop'uma yeni aldığım 120gb kingston hyperx ssd takmak istiyorum ama nasıl yapıcam. imaj silinirmi.

Aslında bilgili bir arkadaş bana çağrı atarsa ben onu ararım. aklımdaki bütün soruları konuşarak sorup cvp alsam daha makbule geçer. :D

0542 691 2652

• quote:

Orijinalden alıntı: NeFReTr69

Arkadaşlar laptop'umu 3 ay önce aldım ve windows 8.1 yüklü.

imajını almak istiyorum. imajı sadece flaş belleğemi alabiliyoruz. cd alma şanşımızda varmı.

Laptop'uma yeni aldığım 120gb kingston hyperx ssd takmak istiyorum ama nasıl yapıcam. imaj silinirmi.

Aslında bilgili bir arkadaş bana çağrı atarsa ben onu ararım. aklımdaki bütün soruları konuşarak sorup cvp alsam daha makbule geçer. :D

0542 691 2652

Cihazınızın markası nedir?

Recovery programı varsa yönergeleri izleyin size ortalama 4 yada 5 DVD teslim edecek şekilde kurulmuş bir Windows teslim edecek.İmajını almaya gerek yok ama O dvdleri mutlaka bir yere saklayın.

Eğer Windows size sorun çıkarırsa ki Windows SORUN ÇIKARMAK İÇİN VAR OLMUŞTUR :) O zaman cihazınızı kapatın F11 tuşuna sonra POWER Tuşuna basın ve yönergeleri takip edin

bana markasını söyle tanıdıksa yardımcı olayım

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgem

quote:

Arkadaşlar laptop'umu 3 ay önce aldım ve windows 8.1 yüklü.

0542 691 2652

Cihazınızın markası nedir?

Recovery programı varsa yönergeleri izleyin size ortalama 4 yada 5 DVD teslim edecek şekilde kurulmuş bir Windows teslim edecek.İmajını almaya gerek yok ama O dvdleri mutlaka bir yere saklayın.

Eğer Windows size sorun çıkarırsa ki Windows SORUN ÇIKARMAK İÇİN VAR OLMUŞTUR :) O zaman cihazınızı kapatın F11 tuşuna sonra POWER Tuşuna basın ve yönergeleri takip edin

bana markasını söyle tanıdıksa yardımcı olayım

Alıntıları Göster
    Asus X550LB-XO024H

Peki ben pc aldıktan sonra o kadar program yükledim. Recovry yaptığımda yüklemiş olduüum programlarda içinde olacak sanırım.. Ben Laptabı aldığım ilk günki gibi olmasını istiyom.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeFReTr69 -- 6 Aralık 2014; 23:05:20 >

• quote:

Asus X550LB-XO024H

Peki ben pc aldıktan sonra o kadar program yükledim. Recovry yaptığımda yüklemiş olduüum programlarda içinde olacak sanırım.. Ben Laptabı aldığım ilk günki gibi olmasını istiyom.

Hayır RECOVERY yaptığınız anda fabrikada yüklenen ilk haline döner.Siz yeniden programlarınızı yükleyeceksiniz Bu durum herkes ve her marka için aynıdır.
  • E bu çok güzel. Şuan iş yerindeyim. Yanımda CD falan yok. Fabrika ayarlarına dönebilirmiyim. Siz bu numaraya çağrı atsanız ben sizi arasam olmazmı. 24/08 çalışıyorum 0542 691 2652
  • quote:

E bu çok güzel. Şuan iş yerindeyim. Yanımda CD falan yok. Fabrika ayarlarına dönebilirmiyim. Siz bu numaraya çağrı atsanız ben sizi arasam olmazmı. 24/08 çalışıyorum 0542 691 2652

Telefona gerek yok ben buralardayım siz dediklerimi yapın sorun olursa yardımcı olurum
  • eğer HDD değişirse lisans geçici olarak iptal olur TELEFONLA hemen etkinleştirip şu programla yedeğini alın "Advanced Tokens Manager v3.5 RC 5" lisans dosyasını saklayın

eve varmamışsanız hiç olmazsa 10 tane boş DVD alın eve öyle gidin
  • Hocam lisanslar, BİOS'a yazılı değil mi ? HDD değişince neden geçici olarak askıya alınsın?
  • Arkadaşlar Laptopuma 120gb ssd takmak istiyorum. Bugün bir bilgisayarcıya götürdüm. SSD takarız işletim sisteminiz kaybolmaz ama Recovry gider dedi.

Recovry neder ?
    Recovry cd nasıl alınır ?
    Imaj neder ?
    Imaj nasıl alınır ?
    Usb boot etme nedir ?

SSD takınca recovry gidiyorsa sonrasında pc nin orjinal hdd takınca tekrar recovry ulaşabilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAM TELİ

Hocam lisanslar, BİOS'a yazılı değil mi ? HDD değişince neden geçici olarak askıya alınsın?

Bunun BIOS ile ilgisi yok DONANIM parçalarının bir seri nosu var artık Windows lisans işlerini bu seri nolara göre yapıyor o yüzden bir türlü kırılamadı.

donanım benzersiz numaralar adı altında lisans dosyasının içine yerleşiyor yani HDD değiştiği anda lisans iptal olacak Windows ile telefon etkileştirme yapacak ve akabinden hemen yedeğini alarak kendinizi büyük sıkıntıdan kurtaracaksınız.
    ben hp ve Windows ile harb etmiş biriyim OEM desteği dedikleri KOCA BİR YALAN makine eline geçtimi hizmette bitmiş oluyor .

Konu açtım lisans aktivasyonun sayı ile verilmiştir eğer O sayıyı aşarsanız artık otomatik aktivasyon hakkınız bitiyor sadece telefon hizmeti kalıyor eğer uğraşmam PANPA diyorsanız YEDEĞİNİ ALIN KURTULUN

TECRÜBE ETTİM BİLİYORUM...

• quote:

Arkadaşlar Laptopuma 120gb ssd takmak istiyorum. Bugün bir bilgisayarcıya götürdüm. SSD takarız işletim sisteminiz kaybolmaz ama Recovry gider dedi.

Recovry neder ?
    Recovry cd nasıl alınır ?
    Imaj neder ?
    Imaj nasıl alınır ?
    Usb boot etme nedir ?

SSD takınca recovry gidiyorsa sonrasında pc nin orjinal hdd takınca tekrar recovry ulaşabilirmiyim ?

O adam bilgisayarcı değil bilgisiz sayarcıymış

siz recovery dvdlerini alın SSD HDD takın recovery dvdlerini yerleştirin korkmayın fabrika imajı yüklenecek sorun kalmayacak sadece Windows 8 ise lisans problem olacak yukarda yorumda yapmanınz gerekeni yazdım

kolay gelsin
  • iyide ben sorularıma cvp alamıyorumki. Örnek sizinki: Arkadaşlar ekmek alcam yardımcı olun. Cvp: fırına git. Ama bu fırın nerede bi tarif etseniz yolu... Açıklamalar güzel. Pc nin Recovry alın.. Ama nasıl alcam ? Format atın. Nasıl atıcam.. Sizin kadar bende bilgiliyim. ((Ya kanka korkma bişey olmaz çıkar hdd tak ssd çok iyi oluyor çok seri. Pişan olmazsın. orjinalliği bozulmuyo. işletim sisteminede bişey olmuyo. Valla bakk.. ))
  • quote:

iyide ben sorularıma cvp alamıyorumki. Örnek sizinki: Arkadaşlar ekmek alcam yardımcı olun. Cvp: fırına git. Ama bu fırın nerede bi tarif etseniz yolu... Açıklamalar güzel. Pc nin Recovry alın.. Ama nasıl alcam ? Format atın. Nasıl atıcam.. Sizin kadar bende bilgiliyim. ((Ya kanka korkma bişey olmaz çıkar hdd tak ssd çok iyi oluyor çok seri. Pişan olmazsın. orjinalliği bozulmuyo. işletim sisteminede bişey olmuyo. Valla bakk.. ))

forumda mesaj bir kişiye olursa lütfen alıntı yapın ki bize mesaj gelsin ben bakmasam mesaj öleee kalır

Madem pc kullanmayı bilmiyorsunuz O halde bilgisayarcıya götürün şunun bir recovery dvdlerini alın bana yedekleri lazım deyin bu kolay

SSD değişimini siz yapmayın belli ki anlamıyorsunuz pc bozulur foruma suçlama gelir buna da gerek yok verin servisine onlar halletsin

Kızmayın ama acemisiniz donanım ve yazılım hakkında pek bilgili değilsiniz size verdiğim bilgiler sıradan notebook kullananlar için anlaşılabilir durumdadır.

Şu şöyle bu böyle ile notebook donanım bileşenlerine müdahale "SİZE ZARAR VERMEK İSTEYENLERİN "İŞİ OLUR.

Ben yokum iyi sabahlar

• quote:

quote:

iyide ben sorularıma cvp alamıyorumki. Örnek sizinki: Arkadaşlar ekmek alcam yardımcı olun. Cvp: fırına git. Ama bu fırın nerede bi tarif etseniz yolu... Açıklamalar güzel. Pc nin Recovry alın.. Ama nasıl alcam ? Format atın. Nasıl atıcam.. Sizin kadar bende bilgiliyim. ((Ya kanka korkma bişey olmaz çıkar hdd tak ssd çok iyi oluyor çok seri. Pişan olmazsın. orjinalliği bozulmuyo. işletim sisteminede bişey olmuyo. Valla bakk.. ))

forumda mesaj bir kişiye olursa lütfen alıntı yapın ki bize mesaj gelsin ben bakmasam mesaj öleee kalır

Madem pc kullanmayı bilmiyorsunuz O halde bilgisayarcıya götürün şunun bir recovery dvdlerini alın bana yedekleri lazım deyin bu kolay

SSD değişimini siz yapmayın belli ki anlamıyorsunuz pc bozulur foruma suçlama gelir buna da gerek yok verin servisine onlar halletsin

Kızmayın ama acemisiniz donanım ve yazılım hakkında pek bilgili değilsiniz size verdiğim bilgiler sıradan notebook kullananlar için anlaşılabilir durumdadır.

Şu şöyle bu böyle ile notebook donanım bileşenlerine müdahale "SİZE ZARAR VERMEK İSTEYENLERİN "İŞİ OLUR.

Ben yokum iyi sabahlar

Evt biraz acemi sayılırım ama nedense kendi laptobumu ve masa üstü bilgisayarımı en ince parçaşına kadar dağıtıp toplayabiliyorum. Ve çoğu soronlarınıda kendim çözebiliyorum ama çok fazla ince detayını bilmiyorum. mesela size usb boot etmek ne die soruyorum cvp yok. Aslında cevabı çok basit ama nezaman bir soru sorsam istediğim cvp alamıyorum. Veyada okuyarak anlamıyorum. Bilgili biri cep numarasını versin konuşarak sorup öğreneyim diyorum ama vermiyonuz.. Sanki kızdan cep numarasını istiyoz. Gelki kızdan istesem daha rahat alırdım :) Ayrıca rahat olabilirsin hiç bir lafına kızmıyorum sonuçta burada tartışıp çözüm arıyoz :D

• quote:

quote:

quote:

Ben yokum iyi sabahlar

Evt biraz acemi sayılırım ama nedense kendi laptobumu ve masa üstü bilgisayarımı en ince parçaşına kadar dağıtıp toplayabiliyorum. Ve çoğu soronlarınıda kendim çözebiliyorum ama çok fazla ince detayını bilmiyorum. mesela size usb boot etmek ne die soruyorum cvp yok. Aslında cevabı çok basit ama nezaman bir soru sorsam istediğim cvp alamıyorum. Veyada okuyarak anlamıyorum. Bilgili biri cep numarasını versin konuşarak sorup öğreneyim diyorum ama vermiyonuz.. Sanki kızdan cep numarasını istiyoz. Gelki kızdan istesem daha rahat alırdım :) Ayrıca rahat olabilirsin hiç bir lafına kızmıyorum sonuçta burada tartışıp çözüm arıyoz :D

Peki sana yardımcı olayım

1:ekran resmi ver programların neler bakalım asusun kendi programları var onların isimlerini yada masaüstü resimleri ver ben size ne yapacağınızı anlatayım

• NeFReTr69 N kullanıcısına yanıt
    Bu topic ten resimli olarak inceleyebilirsin: http://www.tnctr.com/topic/179873-windows-7-ye-sysprep-ve-gimagexle-program-entegre/
     windows imaj alma.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.