Bildirim
Windows Internet Explorer 8 Beta 2 Türkçe
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
sen denedinmi? ne gibi özellikleri var bunun?? -
Sanal sürücüye kurdum. En önemlisi, deyim yerinde ise "şak..." diye açıldı...... En etkileyici tarafı bu ... hızı... beta olması yüzündenmi bilmiyorum.
Görsel olarak pek bir değişiklik göremedim şimdilik menulerde ilaveler var sanırım biraz daha güvenliğe önem vermişler gibi geldi...
( çok fazla kurcalamadım... henüz..)
Önceki explorer 7 de beta 2 ile nihai sürüm arasında yaklaşık 6 aylık bir sürenin olması, explorerın çıkış tarihinin 2009'un ilk ayları olması gerekir diye düşündürdü beni... -
bilgi icin saol -
Opera, Firefox gibi kaliteli tarayıcıların yanında hiç şansı yok. Zaten Windows'la tümleşik gelmese kimse tarafından kullanılacağına inanmıyorum. -
bende bi bakayım dedim ama bazı sitelerde uyum sorunu yaşadım beğenmedim zaten mecbur kalmadıkça kullanmıyorum ie -
quote:
Orjinalden alıntı: specx
şurası da dogru türkiyede en çok kullanılan i.e dir
Çoğu kimse internete sadece Internet Explorer'dan girildiğini zannediyor da ondan. Windows'la beraber gelmese kimse zahmet edip te kullanmaz. Hiç bir artısı yok diğer tarayıcılardan. -
quote:
Orjinalden alıntı: treabacks
quote:
şurası da dogru türkiyede en çok kullanılan i.e dir
Çoğu kimse internete sadece Internet Explorer'dan girildiğini zannediyor da ondan. Windows'la beraber gelmese kimse zahmet edip te kullanmaz. Hiç bir artısı yok diğer tarayıcılardan.
kesinlikle bazen bana gelen arkadaşlarım operayı görünce bu ne ya süper yapmışsın banada yapsana falan diyolar sanki yapsam kullanabilcekler sinirimi bozup gidiyolar anca
-
hele full çıksın daha sonra deneriz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Sky -- 18 Eylül 2008; 20:23:01 > -
mozilla da sitelerde uyum sorunu yaşadım. gerçi firefox3 te bu sorun kısmen giderilmiş. yine de ie -
quote:
Orjinalden alıntı: ..::SU::..
mozilla da sitelerde uyum sorunu yaşadım. gerçi firefox3 te bu sorun kısmen giderilmiş. yine de ie
Evet, FF'de var öyle saçmalıklar. Chrome'da daha az. IE en iyisi bence bu konuda. Çok falza kullanıldığı için, siteler IE'ye göre kodlanıyor. -
Paylaşım için, sagol. -
Kamyon kullanmayı severim diyorsanız İE...
Otomobil kullanmayı severim diyorsanız FF...
Ferrarim olsun diyorsnaız OPERA... -
ie7 ile arasında fazla fark yok görsel farklar var
bence 7 yada 8 aynı şey
ie zaten 5 para etmez -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: metalok
Ferrarim olsun diyorsnaız OPERA...
UÇAGIM OLSUN DİYORSAN GOOGLE CHOREME
-
quote:
quote:
UÇAGIM OLSUN DİYORSAN GOOGLE CHOREME
Ferrari ile uçak bir değildir.
Chrome hızlı ama çok eksiği var, ayrıca hız konusunda Opera ile çok az farkları var. -
quote:
valla son 24 saattir opera kullanıyorum harbiden manyak bişi on numara olmuş alışınca daha iyi olur
bide benim virüs programı sorunum var onuda bi halletsen -
Resim koyar mısınız indirmek istemiyorum şimdi -
Hala explorer kullanan kaldımı yav? -
quote:
Orjinalden alıntı: chingachgook
Hala explorer kullanan kaldımı yav?
olmaz olurmu hiç
Benzer içerikler
- adobe crack cezası
- netcad 8 crack kurulum
- dizipal video indirme
- bios açılmıyor
- mp4 dosyası açılmıyor
- yapay zeka ile borsa tahmini
- gemini ücretli mi
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- ip tv
- dsl nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X