quote:Orijinalden alıntı: Metafeller İndirdim, kurdum. Çok güzel tavsiye ederim Alıntıları Göster töbe bismllh açtığım gibi pcnin fişini çektim
quote:Orijinalden alıntı: Hüseyin**töbe bismllh açtığım gibi pcnin fişini çektim Alıntıları Göster Yapacağınız temaya zıçayım, ben XP yüklüyorum.
quote:Orijinalden alıntı: John VoxvilleYapacağınız temaya zıçayım, ben XP yüklüyorum.Alıntıları Göster bu çocuk 23 yaşını geçene kadar çekilemez olur sonrasında oturur 25 26 sını bulunca insanlar artık tipi olduğunu kabul etmeye başlar
quote:Orijinalden alıntı: herhangibireybu çocuk 23 yaşını geçene kadar çekilemez olur sonrasında oturur 25 26 sını bulunca insanlar artık tipi olduğunu kabul etmeye başlarAlıntıları Göster mac os a geçiyorum
quote:Orijinalden alıntı: i Am Not Deadmac os a geçiyorumAlıntıları Göster Ms Dos işletim sistemi kurdum o derece
quote:Orijinalden alıntı: E.CMs Dos işletim sistemi kurdum o dereceAlıntıları Göster heygirl'e açmak lazım bu konuyu
quote:Orijinalden alıntı: H.Eheygirl'e açmak lazım bu konuyuAlıntıları Göster dedemin notebook tan giriyordum dedem geldi ekrana bakınca olm gayma dedi.
quote:Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunKdedemin notebook tan giriyordum dedem geldi ekrana bakınca olm gayma dedi.Alıntıları Göster Windows 7'yi kınıyorum..
quote:Orijinalden alıntı: VincereWindows 7'yi kınıyorum..Alıntıları Göster android kurdum bilgisayara
quote:Orijinalden alıntı: Kotalessandroid kurdum bilgisayaraAlıntıları Göster çocuk yakışıklı beyler kabullenin artık ama şöyle bi gerçek var ki biraz salak.
quote:Orijinalden alıntı: Hound Dogçocuk yakışıklı beyler kabullenin artık ama şöyle bi gerçek var ki biraz salak.Alıntıları Göster niye öyle diyosunuz beyler bence çok güzel bi kız
quote:Orijinalden alıntı: cRpTikniye öyle diyosunuz beyler bence çok güzel bi kız Alıntıları Göster i love u justin bieberrrrrr!
quote:Orijinalden alıntı: HolaReisi love u justin bieberrrrrr!Alıntıları Göster - Bu yardımcı oldu mu? Hayır - Nasıl daha faydalı hale getirilebilir? Kaldırarak
quote:Orijinalden alıntı: 4hm3t.#- Bu yardımcı oldu mu? Hayır - Nasıl daha faydalı hale getirilebilir? Kaldırarak Alıntıları Göster