Bildirim
windows koruma hatası...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
windows koruma hatası veriyosa format zamanı gelmiştir -
Donanımsal bir problem format atsan bile 98'i tekrar kuramama ihtimali var. Ekran kartı dışında bütün kartları çıkar tekrar denequote:
Orijinalden alıntı: galaksi
windows koruma hatası veriyosa format zamanı gelmiştir -
system kayıtlarını geri yükle belki bişey kurduysan yada bi donanım yaymış olabilirquote:
Orijinalden alıntı: Symmetrical
Donanımsal bir problem format atsan bile 98'i tekrar kuramama ihtimali var. Ekran kartı dışında bütün kartları çıkar tekrar dene
Alıntıları Göster -
Genelde sorunlu ram'lerden dolayı bu hata çıkıyor.quote:
Orijinalden alıntı: TwEeN
system kayıtlarını geri yükle belki bişey kurduysan yada bi donanım yaymış olabilir
Alıntıları Göster -
system kurduktan sonra sürücülerine dikkat et..quote:
Orijinalden alıntı: Pcbuilder
Genelde sorunlu ram'lerden dolayı bu hata çıkıyor.
Alıntıları Göster -
Windows protection error'ün çok çeşitli nedenleri var. Çünkü daha önce ben de yaşadım bu sorunu ve aynı şekilde arkadaşımda da uzun süre bizi uğraştırdı.quote:
Orijinalden alıntı: VIKINGS
system kurduktan sonra sürücülerine dikkat et..
Alıntıları Göster
Eğer ki sisteminize yeni bir donanım taktıysanız, özellikle TV Kartı, bu hatanın nedeni sisteminizle bu yeni donanımın uyuşmaması ya da sürücülerinde ki problemdendir.
Mesela bende sistemime Creative Live!Value ses kartı taktıktan sonra oluştu bu problem. Windows 98 kullanıyordum. Windows XP kurarak en sonunda XP sürücüsü ile halletmiştim.
Arkadaşta da eski bir bx board lu PIII sistem var. Ona da Avermedia TV Kartı almıştık. Onu taktıktan sonra yaşadık bu problemi. Her ne yaptıysak çözemedik. Kartı çıkarında problem ortadan kalkıyordu, takınca problem oluşuyordu. Sonuçta o kartı kullanmayarak olayı çözdük...
Eğer bu gibi yeni taktığınız bir donanım parçası varsa, onun üzerinde yoğunlaşın.
Bir diğer olasılık da RAM ile ilgili bir problem olması.
-
basıma daha once gelmıstı ram slotlarını degıstırınce hallolmustuquote:
Orijinalden alıntı: alpi80
Windows protection error'ün çok çeşitli nedenleri var. Çünkü daha önce ben de yaşadım bu sorunu ve aynı şekilde arkadaşımda da uzun süre bizi uğraştırdı.
Eğer ki sisteminize yeni bir donanım taktıysanız, özellikle TV Kartı, bu hatanın nedeni sisteminizle bu yeni donanımın uyuşmaması ya da sürücülerinde ki problemdendir.
Mesela bende sistemime Creative Live!Value ses kartı taktıktan sonra oluştu bu problem. Windows 98 kullanıyordum. Windows XP kurarak en sonunda XP sürücüsü ile halletmiştim.
Arkadaşta da eski bir bx board lu PIII sistem var. Ona da Avermedia TV Kartı almıştık. Onu taktıktan sonra yaşadık bu problemi. Her ne yaptıysak çözemedik. Kartı çıkarında problem ortadan kalkıyordu, takınca problem oluşuyordu. Sonuçta o kartı kullanmayarak olayı çözdük...
Eğer bu gibi yeni taktığınız bir donanım parçası varsa, onun üzerinde yoğunlaşın.
Bir diğer olasılık da RAM ile ilgili bir problem olması.
Alıntıları Göster
-
mavı ekran gelıp bu hatayı verıyorsa işlemci fanınıda bır kontrol etmeni tavsıye ederım.quote:
Orijinalden alıntı: tansel
basıma daha once gelmıstı ram slotlarını degıstırınce hallolmustu
Alıntıları Göster
gercı acılırken yapıyor demıssın cok sık ve acıldıktan sonrada yapıyorsa ıslemcı fanında bır problem olabılır.
benımde basıma geldıydı ondan soyluyorum. -
çok sağolun hepsini denicem..mavi ekrandan sonra da oluyo aynı şey...quote:
Orijinalden alıntı: elder.F7
mavı ekran gelıp bu hatayı verıyorsa işlemci fanınıda bır kontrol etmeni tavsıye ederım.
gercı acılırken yapıyor demıssın cok sık ve acıldıktan sonrada yapıyorsa ıslemcı fanında bır problem olabılır.
benımde basıma geldıydı ondan soyluyorum.
Alıntıları Göster -
ram sorunu olabilir, eski bilgisayarimda da defalarca yasamis ve sorunun ram oldugunu bulmustum.quote:
Orijinalden alıntı: Chiko
çok sağolun hepsini denicem..mavi ekrandan sonra da oluyo aynı şey...
Alıntıları Göster -
ram sorunuysa ne yapabilirim....quote:
Orijinalden alıntı: caitlin
ram sorunu olabilir, eski bilgisayarimda da defalarca yasamis ve sorunun ram oldugunu bulmustum.
Alıntıları Göster -
silgi ile sil rami :)quote:
ram sorunuysa ne yapabilirim....
Alıntıları Göster -
olur silerim hangi marka silgi önerirsin dostum......quote:
Orijinalden alıntı: pcx
silgi ile sil rami :)
Alıntıları Göster
ya ben fazla bilmem bu işleri..cahilliğime verin artık....
-
bi arkadaşından ram al dene.quote:
olur silerim hangi marka silgi önerirsin dostum......
Alıntıları Göster
-
sistemini bilmedigin icin bisey diyemicem, ama 2 tane ram varsa sadece birini takip deneme yoluyla arizali olan rami(tabi sorun ramdeyse) bulabilirsin.quote:
olur silerim hangi marka silgi önerirsin dostum......
Alıntıları Göster
eger sorun ramlerden birinde ise, degistirmekten baska pek bir yol yok. tabi silgi olayini deneyebilirsin:)
-
Dostum senin arıza ramlardendir.quote:
Orijinalden alıntı: caitlin
sistemini bilmedigin icin bisey diyemicem, ama 2 tane ram varsa sadece birini takip deneme yoluyla arizali olan rami(tabi sorun ramdeyse) bulabilirsin.
eger sorun ramlerden birinde ise, degistirmekten baska pek bir yol yok. tabi silgi olayini deneyebilirsin:)
Alıntıları Göster -
inşallah öledir..hemen değiştircem daha bilgisyar 2 ay oldu alalı bozuk olma böle ya... -
biosda virus varning var ona bak bakalım disable olması lazım aksi taktirde yüzde 80 Ram hatasi...quote:
inşallah öledir..hemen değiştircem daha bilgisyar 2 ay oldu alalı bozuk olma böle ya... -
böyle olmuştu anakartı değiştirdiler olmadı ekran kartını değiştirdiler oldu ne dandik bişey tüm parçaları çıkar teker teker dene olmazsa başka anakartta dene :)quote:
Orijinalden alıntı: umitoo
biosda virus varning var ona bak bakalım disable olması lazım aksi taktirde yüzde 80 Ram hatasi...
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- legacy usb support nedir
- televizyon kendi kendine kanal değiştiriyor
- bilgisayar ekran kartını görmüyor
- bios güncellerken elektrik gitti
- ncz to dwg
- udf dosyası nasıl açılır
- silinen dosyaları geri getirme
- iso dosyası nedir
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- windows ekran görüntüsü alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X