quote:Orijinalden alıntı: LordKaan07 Windows 8-7-8.1 kurmaya çalıştığımda kurulum başlıyor yazısında kalıyor.Çözümü nedir ? Orjinal disk mi kopyamı ?
windows'un orjinal iso'sunu Kullandığım araç: windows 7 usb dvd download tool. Yazma sırasında bi hata olduğunu sanmıyorum.
quote:Orijinalden alıntı: LordKaan07 windows'un orjinal iso'sunu Kullandığım araç: windows 7 usb dvd download tool. Yazma sırasında bi hata olduğunu sanmıyorum. Herhangi bir hata vermiyor sadece donuyor ise başka bir şekilde yüklemeye çalışın hata verseydi bir çözüm üretebilirdim
quote:Orijinalden alıntı: xXSasukeXx quote:Orijinalden alıntı: LordKaan07 windows'un orjinal iso'sunu Kullandığım araç: windows 7 usb dvd download tool. Yazma sırasında bi hata olduğunu sanmıyorum. Herhangi bir hata vermiyor sadece donuyor ise başka bir şekilde yüklemeye çalışın hata verseydi bir çözüm üretebilirdim sanırım donuyor.
quote:Orijinalden alıntı: LordKaan07 quote:Orijinalden alıntı: xXSasukeXx quote:Orijinalden alıntı: LordKaan07 windows'un orjinal iso'sunu Kullandığım araç: windows 7 usb dvd download tool. Yazma sırasında bi hata olduğunu sanmıyorum. Herhangi bir hata vermiyor sadece donuyor ise başka bir şekilde yüklemeye çalışın hata verseydi bir çözüm üretebilirdim sanırım donuyor. O zaman sadece başka bir şekilde yüklemeyi denemenizi önerebilirim