HER 20 DKKADA BI CIKIYOr, ORJINAL KODU 30 KERE GIRIP ONAYLAMASINA RAĞMEN HALA YAPIYO. VİRÜS FALAN MI SİZCE??? GERÇİ 30 KERE NOD32 İLE TARATTIM MAKINAYI AMA BIYOLUNU BULAMADIM... :(
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
yeniden baslatmayı denedin mi?
İşletim sistemi sizden geçerli bir key istiyor. Virüs programı ile alakası yok. Gerçi Nod32 ye de ASLA güvenmeyin. En iyisi format atıp yeniden kurulum yapmak. Fakat süresi dolmuş bir key giriyorsanız onu da kabul etmiyor olabilir. İnternetten başka key bulup deneyin.
format atıp tekrar keyi girin ve şifreyi girerken kesinlikle internetiniz olsun iyi günler
1. Key'i doğru girdiğinden emin ol. 2. Reset At. 3. Telefonla yeni Key Al 4. Dosyalarını Yedekle Ve Net'ten Yeni Key Ara 5. FORMAT AT
xp kur , kurtul
Arkadaşlar konu şu ki ben bi süredir Rusyadayım, ben acer 5720G modeli laptop kullanıyorum ve laptopu alırken bana hiç bir cd vermediler. nasıl format atabilirim??
Vista'da 1 kere olmak üzere kurtarma dvd'si hazırlayabilirsiniz.Bunun için 2 dvd lazın sanırım.Netten bir araştırma yapın ya da aldığınız yerin teknik servisine başvurun.Ama orjinal Vista değil mi bu.Nasıl oluyor ben anlamadım
Eğer SP1 beta yüklüyse bu problemle karşılaşabilirsin. Sp1 kaldırıp son sürüm SP1'e yükselt.
Aksi durumu diğer arkadaşlar açıklamışlar.
quote:
Orjinalden alıntı: suphion
Eğer SP1 beta yüklüyse bu problemle karşılaşabilirsin. Sp1 kaldırıp son sürüm SP1'e yükselt.
Aksi durumu diğer arkadaşlar açıklamışlar.
Sp1 yüklü bende de.Hiç böyle bir saçmalık görmedim daha önce...Betadan kaynaklanıyor demek ki!!//
SP1 betadan kaynaklanıyor olabilir. Forumda çözümü verilmişti.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme