Şimdi Ara

Windows lisansımı nasıl öğrenirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
3.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul bilişimden windows 8 lisanslı laptop aldım fakat w7ye dönmek istiyorum. elimde herhangi bir cd dvd yok istanbul bilişim hiçbirşey yollamamış ve laptopu açtığımda serial vs. girmedim e posta şifre girdim açıldı. ben w7ye dönmek istiyorum fakat elimdeki orjinal windowsu kaybetmek istemiyorum tekrar kurmak istediğimde bu orjinal yazılımı nası kurarım seriali nası öğrenirim ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. şimdiden teşekkürler.

• neomtn1903 N kullanıcısına yanıt
    bu programla ürün anahtarını öğrenebilirsin.. http://yadi.sk/d/nAlafqHaApmxm
    8 e dönmek istediğinde şu anki hali ile kurmak isterim dersen harici bir medyaya recovery ve sistem imajını alman gerekir ki bunuda markanın kendi programları ile yapabilirsin. artık üreticiler 8 li satılan pc lerde recovery DVD oluşturma olanağı sunmuyorlar.
    haa, benim için farketmez,bir iso ile de 8 kursam olur dersen isoyu usb veya DVD ye yazdırıp ürün anahtarını girerek kurulum yaparsın. ancak kullanacağın iso şu an sistem de kurulu olan sürüm ile aynı olmalı. single language ise (büyük olasılıkla budur) SL iso kullanmalısın. aksi halde ürün anahtarın ''bu sürümle uyumlu değil'' hatası alırsın.
    acaba pc hangi marka.

• pc:http://www.istanbulbilisim.com.tr/toshiba-qosmio-x70-pspltu-04l01x-notebook-fiyati,69495.html

windows 8 tecrübem yok kullanmakta dahi zorluk cekiyorum w8 home yüklü pcde. serialimi öğrenmem lisansı tekrar kullanmak için yeterli mi yani ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neomtn1903

pc:http://www.istanbulbilisim.com.tr/toshiba-qosmio-x70-pspltu-04l01x-notebook-fiyati,69495.html

windows 8 tecrübem yok kullanmakta dahi zorluk cekiyorum w8 home yüklü pcde. serialimi öğrenmem lisansı tekrar kullanmak için yeterli mi yani ?

yeterli
    Windows 8 Ürün anahtarını görmek için şu linkten:

Windows 8 ürün anahtarı görüntüleyici indir

Windows 8 orjinal olarak nasıl microsofttan indirebileceğinizi öğrenmek için bu linten :

Windows 8 ISO indir : Windows 8 ISO dosyasını legal / orjinal olarak nereden indirebilirim?

yararlanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taximproject -- 13 Ekim 2013; 9:05:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı:

Windows 8 Ürün anahtarını görmek için şu linkten:

Windows 8 ürün anahtarı görüntüleyici indir

Windows 8 orjinal olarak nasıl microsofttan indirebileceğinizi öğrenmek için bu linten :

Windows 8 ISO indir : Windows 8 ISO dosyasını legal / orjinal olarak nereden indirebilirim?

yararlanabilirsiniz.

söylediğiniz programla seriali öğrendim w8 kurma aracını indirdim serial girdiğimde: "bu ürün anahtarı windows 8 perakende sürümünü yüklemek için kullanılamıyor." uyarısı aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neomtn1903 -- 13 Ekim 2013; 19:27:58 >

sana söylemiştim. arkadaşın verdiği link, win 8 yükseltme sürümü iso dosyası. senin ürün anahtarınla uyuşmaz. sen elindeki bilgisayarla ancak bilgisayarında yüklü gelen sürümün iso dosyası ile kurulum yapabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dufydc

sana söylemiştim. arkadaşın verdiği link, win 8 yükseltme sürümü iso dosyası. senin ürün anahtarınla uyuşmaz. sen elindeki bilgisayarla ancak bilgisayarında yüklü gelen sürümün iso dosyası ile kurulum yapabilirsin.

windows 8 kaldirdim tamamen ve w7 kurdum iso yedeklemesi vs. yapmadan. nasi kullanabilirim tekrar lisansimi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    nasıl kullanabilirim derken ; tabiki win 8 i tekrar kurarak. ancak ben , Windows 8 RT, Windows 8 (SL), Windows 8 PRO olarak bu sürümlerin olduğunu biliyorum. home sürümün olduğunu bilmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.