Şimdi Ara

Windows lisansını başka pcye aktarabilir miyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba freedos PC alsam şu anki pcmdeki orijinal Windows lisansını ona aktarabilir miyim yeni lisansa 3-4k vermek istemiyorum orijinal olmayan keyler de almak istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lisansınız Retail ise aktarabilirsiniz. BIND ise aktarılamaz.

• Çok şey istiyorsun, orijinal olmayan key diye bir şey yok.

• OEM key aktarılmaz. Ama keyi eğer e-mailinize tanımlamışsanız yeni pcnizde mevcut keyi mailinizle giriş yaptığında kullanabilirsiniz.

Ben orjinal windows 7 keyini Win10 a yükselttim ordan maile kaydettim. Anakart veya donanım değişikliği yapsam bile aynı keyi kullanmaya devam ediyorum otomatik etkinleşiyor bir sorun yaşamadım şuana kadar. Win11de de etkinleşiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 9 Ağustos 2024; 22:34:57 >
  • RElS kullanıcısına yanıt

Oem lisansmis baktım bunun hiçbir yolu yok mudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simplequick -- 9 Ağustos 2024; 23:12:8 >
  • qeceninprensi kullanıcısına yanıt

Oem lisansmis baktım hocam hiçbir yolu yok mudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simplequick -- 9 Ağustos 2024; 23:12:43 >
  • Yasal lisanslar çok ucuzladı artık. Bence eski lisans eski anakart üzerinde kalsın; yeni bir Retail ürün alıp mailinize tanımlansın; ömür boyu kullanın gitsin. Eskisi gibi uçuk meblağlar ile karşılaşmayacağınıza emin olabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • simplequick S kullanıcısına yanıt

OEM keyler pcnin donanım kimliğiyle eşleştirildiği için başka bir yolu yok. Olsaydı OEM keyler 100 tl altında ucuz bir rakama satılmazdı.

• RElS kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.