Windows lisansını başka pcye aktarabilir miyim
-
-
Lisansınız Retail ise aktarabilirsiniz. BIND ise aktarılamaz.
-
Çok şey istiyorsun, orijinal olmayan key diye bir şey yok.
-
OEM key aktarılmaz. Ama keyi eğer e-mailinize tanımlamışsanız yeni pcnizde mevcut keyi mailinizle giriş yaptığında kullanabilirsiniz.
Ben orjinal windows 7 keyini Win10 a yükselttim ordan maile kaydettim. Anakart veya donanım değişikliği yapsam bile aynı keyi kullanmaya devam ediyorum otomatik etkinleşiyor bir sorun yaşamadım şuana kadar. Win11de de etkinleşiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 9 Ağustos 2024; 22:34:57 > -
Oem lisansmis baktım bunun hiçbir yolu yok mudur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simplequick -- 9 Ağustos 2024; 23:12:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oem lisansmis baktım hocam hiçbir yolu yok mudur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simplequick -- 9 Ağustos 2024; 23:12:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yasal lisanslar çok ucuzladı artık. Bence eski lisans eski anakart üzerinde kalsın; yeni bir Retail ürün alıp mailinize tanımlansın; ömür boyu kullanın gitsin. Eskisi gibi uçuk meblağlar ile karşılaşmayacağınıza emin olabilirsiniz.
-
OEM keyler pcnin donanım kimliğiyle eşleştirildiği için başka bir yolu yok. Olsaydı OEM keyler 100 tl altında ucuz bir rakama satılmazdı.
-
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X