Şimdi Ara

Windows Live Communications bir sornla krşılştı ve kapatılması gerekiyor.Çözene Helal Olsun acil yar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaşım bilgisayarındaki bir sorundan bahsetti ve daha sonra birçok arkadaşımdada oldugunu öğrendiğim şu sorunu paylaşmak istedim;
    msn açıldıktan sonra şu mesaj cıkaran kötü amaçlı bir yazılım bulunmakta"
     Windows Live Communications bir sornla krşılştı ve kapatılması gerekiyor.Çözene Helal Olsun acil yar

ve bu bu mesajı gösteren pencere kapatılırsa msn de otomatikmen kapanıyor çözen arkadaşa minnettar kalıcaz muhtemelen bir çin yada japon sitesinden bulaşan birşey bende olmadığı için bakamıyorum bulur bulmaz site adını yazıcam destek verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat124 -- 21 Ağustos 2009; 12:17:30 >

• Birkaç alıntı buldum.Dene istersen.

1.YOL:
    quote:

Arkadaslar bu sorundan kurtulmak istiyorsaniz ucretsiz program olan Malwarebytes' Anti-Malware indirin , hem hizli hemde derin tarama yapin , rapordaki sonuclari kaldirin sorunu cozmus olacaktir.

Download adresi :http://www.download.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html?part=dl-10804572&subj=dl&tag=button

2.YOL:
    quote:

C:\Program Files\Windows Live\Contacts buraya giriyoruz

ve bu klasör içindeki dll. uzantılı dosyaların birini silip msn yi yine açıyoruz olmadımı o nu geri yükleyip ötekini siliyoruz bende bu sorun böle çözüldü.abssm.dll dosyasını sildim bu dizinde

• 2. yoldan başladım ama siinemiyor erişim engellendi mesajı verdi"

• chingachgook

COK TESEKKURLER SORUN HALLOLDU HATA MESAJI ACIKMIS O DOSYADAN GELDİĞİ İCİN SİLİNEMİYORMUS SANA COK TESEKKUR EDERİM SAGOL
  • Rica ederim kardeş.
  • Sevgili Chingachgook,
    Bir kaç gün msn yi sorunsuz kullandım MSN ŞU ŞEKİLDE HATA veRİYOR VE BAĞLANMIYOR
    Kişi listeniz şu anda kullanılabilir durumda değil lütfen daha sonra tekrar deneyiniz ? DENEMEDİĞİM birşey KALMADI GOOGLE DA AYNI Sorun 28.000 sonuç veriyor (cümleyi tam yazarsak) bu demektirki t bu sorunu çözen bir insan için küçük ama insanlık için BÜYÜK bir adım atmış olacak çok, bir sürü insanın duasını kazanıcak yardımıcolmak istersen yanıtını forma yazabilir sen çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim..
  • Şunu denemişmiydiniz?

quote:

İnternet Explorer’ı açın. Sırasıyla Araçlar sekmesine gelin - İnternet Seçeneklerine tıklayın. Gelişmiş sekmesine ulaşın, Scroll bar (Kaydırma Çubuğu)’ı Güvenlik bölümüne indirin oradan da;
    -Sunucu sertifikasının geçerliliğini denetle seçeneği işaretliyse kutucuğu boş bırakın yani temizleyin.
    -SSL 2.0 Kullan seçeneğini seçin.
    -SSL 3.0 Kullan seçeneğini seçin.Ve tamam diyerek ayarları kaydedin

Olmazsa sistemden kaldırım msn yi C:/program filesdeki dosyalarının tamamının kaldırıldığından emin olun.SOnra tekrar kurun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows'un ilginç bir sorunu
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • denedim olmadı tamamen kaldırmak icin "msicuu" diye bir uninstall programıda kullandım yine olmadı hep aşağıdaki hatayı veriyor..başka pc de denedim orda 1.2 actı snra aynı hatayı oradada vermeye basladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat124 -- 24 Ağustos 2009; 12:54:51 >
  • * Gizli Dosyaları Açın ( Belgelerim / Bilgisayarım 2'sinden Birini Gir Araçlar / Klasör Seçenekleri / Gizli Dosyalar-Klasör'leri Göster Ve Uygulayın)
    * C\Documents and Settings\Windows Oturum Adı\ Contcacts \ Bütün Klasör'leri Silin
    * C:\Documents and Settings\Windows Oturum Adı\ Local Setting\ Application Data \ Microsoft\ Windows Live Contacts\ Oturum Açamadığın Klasörleri Silin, Yinede Açamazsan Hepsini Silin.
    * Ve Oturum Açmayı Deneyin.
  • gizli dosyalar asla açılmıyor ........."göster" seçeneğini işaretliyorum snra kediliğinden "gösterme"ye dönüyor.. :(
  • Anlaşıldı virüs olayı da mevcut sende.Aşağıdaki programı indir.Bu bat dosyası ve soruna neden olan dosyaların silinmesini sağlıyor, bilgisayarında bir köşede bulunsun aynı sorunu yaşarsan yeniden kullanırsın,

Programı kuLLandıktan sonra bazı dosyaLar ekLenebiLir ama onLar zararLı değiLLer.
    Not: BiLgisayara restart atmak gerekiyor.

İNDİR:
    http://rapidshare.com/files/15541104/kill_autorun_vbs.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chingachgook -- 29 Ağustos 2009; 13:08:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.