Şimdi Ara

Windows://Logs://CBS Klasörü hakkında soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar burada loglar tutuluyor sanırım 10gb falan yer kaplıyor şu an silsem problem olur mu?

• Benim log klasörü 8mb. İçinde yalnızca text dosyalarının olduğu klasöründe 10gb olması pek mümkün değil, normal hiç değil. Klasörün içinde neler var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oKsyqeN

Benim log klasörü 8mb. İçinde yalnızca text dosyalarının olduğu klasöründe 10gb olması pek mümkün değil, normal hiç değil. Klasörün içinde neler var ?

Hocam hepsi metin belgesi 600mb ve üzeri 15 tane falan var Cbspersist_13292.txt falan gibi. biraz baktım internette bir kaç yerde daha gördüm sorunu ama silince şöyle olur veya olmaz gibi yorumlara rastlamadım o yüzden buraya sormak istedim
  • Log dosyalarından birşey olacağını zannetmem ama başka sorun olabilir. İstersen bütün dosyaları winrarla arşivle, yeniden başlat, birşeyler ters giderse güvenli modda açıp arşivi çıkartıp silersin. Sorun yoksa arşivi çıkartmadan sil gitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oKsyqeN

Log dosyalarından birşey olacağını zannetmem ama başka sorun olabilir. İstersen bütün dosyaları winrarla arşivle, yeniden başlat, birşeyler ters giderse güvenli modda açıp arşivi çıkartıp silersin. Sorun yoksa arşivi çıkartmadan sil gitsin.

geri dönüşüm kutusuna atayım bir şey olmazsa silerim oradan da teşekkürler ilgilendiğiniz için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.