Şimdi Ara

WİNDOWS MAVİ EKRAN HATALAR YARDIM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni aldığım bilgisayarda oyun oynarken sürekli kapanıyoru mavi ekran hataları veriyor.
    Önceki bilgisayarım özellikleri düşük olmasına rağmen asla böyle bişeyle karşılaşmadım.
    Gelen hataların bi kaçını yazayım mesela;
    STOP : 0x00000050 (PAGE_DEFALT_...)
    STOP : 0X0000001E
    STOP : 0X0000003E
    STOP : 0X0000007E
    STOP : 0X0000001A (MANAGER_...)
    STOP : 0X0000003B
    dahada varda bunları not alabildim bi bildiği olan varsa yardım etsin lütfen arkadaşlar

• sistem özellikleri + oynadığın oyunu yazarmısın
  • atanury60 kullanıcısına yanıt
    Intel Core i7 2.2 Işlemci (power3.2)
    1TB HDD
    NVIDIA GeForce GT 645M 2 gb paylaşımsız ekran kartı
    6 GB Ram
    win7 pro -64 bit işletim sistemi
    pc = Lenovo z500
    ~~~
    Silkroad Online
  • mavi ekran verdiğine göre muhtemelen donanımsaldır pc yi düşürdüyseniz , su döküldüyse, vs gibi durumlarda zarar görmüş olabilir
    yok hacı ya yeni zaten
  • sık sık mı oluyor yoksa arada bir mi
  • bios güncelle kardeşim driverleride güncelle ekran kartı birde avira antivirus kur tarama yaptır virusde sebep olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WİN7 Mavi Ekran sorunu YARDIMM
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    oyuna giriyorum 5 dk içinde gidiyor
    bazen oyun kapalıyken bile gidiyor
  • turkay11 kullanıcısına yanıt
    şu güncelleme işini bi anlaırmısın pek anlamıyorum ben bide netim çok yavaş cep tel. neti bişey indiremiyorum
  • mavi ekran hatalarını belirlemek zor iş gerçekten bir daha ki mavi ekran verişinde denetim masası / yönetimsel araçlar / olay görüntüleyicisi / windows günlükleri bölümünden hatanın detaylarına bak forumda paylaş bilen çıkabilir veya google de arat çözüm bulabilirsin belki , denetim masası / yönetimsel araçlar / bellek tanılama testi yaptır , hd tune ile tarat sistemin laptop olduğu için donanımları tek tek deneyemeyiz de aklıma bunlar geliyor şimdilik
  • sistem ney senin win 7 , win 8 ?
  • Bios güncellemesini bilgisayarın ne marka ise sitesine git bilgisayarın altında service Tag numarasına gore suruculerini bulursun...intel güncellemek için intelin sitesine git otomatik tarama yap java yuklu olması lazım.Nvidia varsa onunda aynı sekilde sitesine git otomatik tarama yaptır olan güncelleştirmeleri yazar....
    sistem orjinali win8di win7 at geçer dediler win7 pro şuan ama daha sık çıkıyo
  • turkay11 kullanıcısına yanıt
    bu dediklerin benim internetle olmaz ama mutlaka biyerde yaparım çok saol
  • ben win 7 home kullanıyorum slim driver diye bi yazılım var sürücülerimi onunla güncelliyorum rahat ve basit + ücretsiz bende bi sorun çıkarmadı istersen bi dene + birde bios güncellesen iyi olur internetten araştırıp yaparsın zaten bios güncellemeyi zor değil
  • birde ccleaner ve advanced system care programlarını kurup sistemi bi temizle mavi ekrana ne kadar işe yarar bilemem ama dene işte
    dediklerini hep yapıcam çok saol birde garantiye yollasam hallederler demi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atanury60

birde ccleaner ve advanced system care programlarını kurup sistemi bi temizle mavi ekrana ne kadar işe yarar bilemem ama dene işte

aman aman ccleaner iyide advanced system care yada system mechanic gibi programları önermem dll silerseniz hatalara yol acar....
  • quote:

mavi ekran hatalarını belirlemek zor iş gerçekten bir daha ki mavi ekran verişinde denetim masası / yönetimsel araçlar / olay görüntüleyicisi / windows günlükleri bölümünden hatanın detaylarına bak forumda paylaş bilen çıkabilir veya google de arat çözüm bulabilirsin belki , denetim masası / yönetimsel araçlar / bellek tanılama testi yaptır , hd tune ile tarat sistemin laptop olduğu için donanımları tek tek deneyemeyiz de aklıma bunlar geliyor şimdilik

cahilliğime vur ona girdimde pek bişey anlayamadım yeni hata aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay11

quote:

birde ccleaner ve advanced system care programlarını kurup sistemi bi temizle mavi ekrana ne kadar işe yarar bilemem ama dene işte

aman aman ccleaner iyide advanced system care yada system mechanic gibi programları önermem dll silerseniz hatalara yol acar....

ben her zaman kullanıyorum bi sıkıntı yok ve pc yide gayet hızlandırıyor önemli olan kullanmayı bilmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atanury60 -- 18 Eylül 2013; 20:39:19 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.