Şimdi Ara

Windows Media Center Uydu Kanalları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
7.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Windows Media Center ile uydu kanallarını izlemeyi başarabilen arkadaş var mı aranızda??

Teşekkürler,

• 90 kişi okumuş, bir kişi bile cevap verme zahmetine katlanmamış??

• normal turksat 2a da 60 kanal buluyor doğru düzgün kanal yok tabiki.. single transponder scan da klasör kopyalayıp taratma diye bişey yok verileri kendin giriyorsun ve taratıyorsun ancak tüm tpleri tek tek taratmak zorundasın vaktin varsa yap :) yoksa güncelleme gelene kadar wmc yi unut. hotbird ve diğer uydular sorunsuz çalışıyor. onlar için full scan kullanabilirsin
  • Teşekkür ederim. Peki sizde güncel frekans listesi var mıdır? Ben mesela dün SHOW TV için single scan yaptım, sonuç bulamadı?
  • http://tr.kingofsat.net/pos-42E.php

buradan bakabilirsin
    frekansları mavi başlıklardakilerdir.. paket pakettir yayınlar

Turksat 2A (42.0E) - 11964.00 H - Txp: 14 - yaygı: East DVB-S (QPSK) - 5925 3/4 - NID:65535 - TID:1

gibi. frekansı mesela 11964 Horizontal 5925 şeklinde aratabilirsin show tv ve alem fm paketi.

aslında başka ek program kullansanız progdvb gibi zahmete girmezsin :/
  • Yardımın için teşekkürler. Aslında WMC ile işim olmaz. Daha önce ben de prodvb kullanıyordum, skyvision web sayfasından indirip yüklemiştim, kanallar hazır gelmişti hatta. Şimdi yeni sistemime de kurdum fakat bir türlü kanalları bulamadım. Oysa bu sistemle aynı zamanda pardus işletim sistemini kullanıyorum. Orada kaffeeine isimli basit bir program var. O programla türksat kanalları bulmayı başardım. Fakat TV izlemek için makineyi resetleyip ikinci bir işletim sistemine girmek zahmetine katlanmak istemiyorum. TV izleyeceğim zaman pardus'u açıp diğer işlemlerden mahrum kalmak işkence geliyor.

Bu durumda progdvb'de nasıl bir ayar yapmalıyım?
  • progdvb Turksat 3a nın tüm kanallarını çekiyor bende.. sen direk yükle ve uydu ayarını yap eğer varsa diseqc ayarlarını doğru yap program açılınca kanal taratmaya başla otomatik bulur o tp listesi filan gerekmez progdvb nin son sürümünü yükle hazır kanal listesine gerek yok yani tarat geç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oLgan -- 13 Eylül 2009; 3:08:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablosuz Media Player
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bendeki versiyon

6.20.03

Son sürüm bu mudur??

Daha önce bir çok kez uğraştım fakat yapamadım. Tekrar deneyeceğim. Bu arada beni kart "Skyvision".
  • Device list görünümü bu şekilde. Ben microsoft bda driver seçtim. Doğru sanırım? Doğru değilse hangisini seçmeliyim???

• Diseqc ayarı da şu şekilde. Pardus kullanırken LNB Universal seçili. Burada ne seçmeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi finansmen1 -- 13 Eylül 2009; 3:30:00 >
  • Sonra da scan "transporder" deyip taramayı başlatıyorum. Bekliyorum bekliyorum, önce bir ara scanned 8 of 110 falan bişi diyor, bekletiyor bekletiyor, 15 dk sonra falan bir liste açılıyor, bomboş

Arkadaş bu eskiden ne kadar kolaydı. Tüm kanallar hazır gelirdi, izlerdin. Ben mi yanılıyorum.

Bak mesela şimdi scanneden 0 of 130 yazdı.
  • Hakkını yemeyelim. Arada bir tarama çubuğu yeşil oluyor.
  • Ve bu da çıkan sonuç. Sonuçsuzluk demek daha doğru galiba??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi finansmen1 -- 13 Eylül 2009; 3:59:27 >
  • kart seçiminde generic bda seçer misin bi? yaptığın işlemler doğru diseqc kullanmıyorsun değil mi? sadece turksat var tek çanak sanırım? tek çanaksa o ayarın da doğru. sadece kart ayarını değiştirmeyi dene bi

http://www.skystar-2.com/download/turkish_6x.rar
    bunu indirip progdvb klasörüne at daha sonra dil seçimini Türkçe yap ve üst menüden kanal listesi -> kanal arama - > turksat ı tıkla

+ olarak hazır kanal listeleri kullanabilirsin
    http://www.skystar-2.com/download/turksat3a.rar

veya dvb dream alt dvb gibi programlara da bir gözat.

çalışması gerekli bi şekilde programda sorun yok bende sorunsuz çalışıyor

http://img15.imageshack.us/img15/7854/adszhk.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oLgan -- 13 Eylül 2009; 4:30:35 >

• Olgan teşekkür ederim. Çok yardımcı oluyorsun. Deniyorum şimdi.
  • Olgan bu arada senin progdvb türkçe. Yani programın dili hiç önemli değil ama sen nereden buldun türkçesini? Ben de birebir aynı programı kullanayım.
  • İlk olarak sadece device listesinde generic BDA olarak değişiklik yaptım, sonuç "0".

Şimdi turksat3A dosyasını indiriyorum.
  • Bu site çökmüş durumda sanki 65 k^b'lık programı bile indiremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: finansmen1

Olgan bu arada senin progdvb türkçe. Yani programın dili hiç önemli değil ama sen nereden buldun türkçesini? Ben de birebir aynı programı kullanayım.

Bu soruyu sormadım kabul et, uyku mahmurluğu demek ki
  • Bula bula hotbird'de bu kanalları buldu. Buna da şükür ne diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi finansmen1 -- 13 Eylül 2009; 13:19:29 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.