Şimdi Ara

windows media center ve turksat 3a çözümü bulundu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    windows7 mce ile dvb-s turksat 3a yayınlarını izlemek isteyecek kimseler hala var mı? yoksa herkes htpcleri için başka yazılımlar kullanmak suretiyle windows'tan ümidi kesti mi?
    ben 1 yılı aşkın süre önce oldukça zaman harcamıştım bu konu ile ilgili, son zamanlarda tekrar uğraşmaya başladım. sonuca oldukça yaklaştığımı düşünüyorum, belki yardımlaşarak soruna kesin çözüm bulabiliriz diye düşündüm.
    elimde hazırladığım bir çözüm paketi var, ilgilenenler özel mesajla mail adreslerini bildirirlerse seve seve paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canstb -- 7 Kasım 2011; 11:15:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: canstb

merhaba arkadaşlar,
    windows7 mce ile dvb-s turksat 3a yayınlarını izlemek isteyecek kimseler hala var mı? yoksa herkes htpcleri için başka yazılımlar kullanmak suretiyle windows'tan ümidi kesti mi?
    ben 1 yılı aşkın süre önce oldukça zaman harcamıştım bu konu ile ilgili, son zamanlarda tekrar uğraşmaya başladım. sonuca oldukça yaklaştığımı düşünüyorum, belki yardımlaşarak soruna kesin çözüm bulabiliriz diye düşündüm.
    elimde hazırladığım bir çözüm paketi var, ilgilenenler özel mesajla mail adreslerini bildirirlerse seve seve paylaşırım.

pm
  • banada pm lütfen wmc girdiğimde turksan 2a/3a yok listede yardım edebilirseniz sevinirim
  • Banada bu konuda yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum şimdiden teşkkürler.....
  • 20-25 tlye dvbviewer lisansı alıyoruz canavar gibi bi programımız oluyor
  • uzundur foruma girmiyordum, bu konuyla ilgili pm atan arkadaşlara da cevap yazamadım haliyle. maalesef tüm çalışmalarımı kaydettiğim bilgisayarıma artık ulaşamıyorum. nasıl bir hata yaptıysam artık, backuplarım arasında da bulamıyorum çalışmalarımı.
    biraz fikir vermesi açısından, dll editleyerek yapmıştım 3a uydu güncellemesini. excel'de formülleri hazırlayıp, sürekli güncellenen bir siteden turksat uydusunun transponder ve kanal listesini copy paste yapmak suretiyle dll'e ekliyordum.
    üzgünüm ki, artık bu konuda kendime bile hayrım yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.