Şimdi Ara

WİNDOWS MOBİLE 5 FULL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
4.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dosya adı >>>>>>>>Microsoft.Windows.Mobile.2005 5.1.1700.Build.14326.0.0.0
    zip i açılmış hali 28.6mb
    içindeki dosyalar>>>>Motorola_Mobile_Upgrade
    smartfon
    WM2005.img
    ewt bu kadar.
  • rapidshare den upload et o zmn
  • ya arkadaşlar mpx.gen.tr de 10 tane denedik bunlardan ama hepsi wm2003 çıktı, eğer ööle bişey olsaydı mpx.gen.tr dekiler bulurdu. zira adamların bulduklarını örseniz ağzınız açık kalır...
  • buyrun deneyin

http://rapidshare.de/files/4179106/Microsoft.Windows.Mobile.2005_5.1.1700.Build.14326.0.0.0.rar.html

sonuçu bekliyorum...

bu arada bu mpc.gen.tr ne zaman açılacak...
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Glider

buyrun deneyin

http://rapidshare.de/files/4179106/Microsoft.Windows.Mobile.2005_5.1.1700.Build.14326.0.0.0.rar.html

sonuçu bekliyorum...

yaw glider sen niye denemiyosun? ulen kaç kere denedim bööle şeyleri biliyo musun, ama hepsi boş çıktı.
  • niye denemiyoryum çünkü bende spv c500 var ama bulduğum bu programda motorola yükleme olanağı var ben yükleyemedim. sadece merakımdan işim güçüm yokta telefonlarınızı mı bozcam alalal...
    valla iyilik yaramaz türk milletine bende oturmuşum 1 saattirli şunun upload olmasını bekliyorum..
    ayıp ama..
  • ya kızma ben zamanında çok kafayı yedim bu sebepten, hatta sırf kıllığına bu işi yapan adamlar bile war.
    sen c500 e kurabildin mi WM5 i?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 20 Ağustos 2005, 16:57:09 >
  • afedersin biraz parladım
    yok daha kuramadım bi kaç tane buldum bir de windows un sitesinden indirdim ama yüklemeyi beceremedim. birinin çıkıpta açıklamasını bekliyorum.
    mpx.gen.tr ne zaman açılır belki ordan bilgi alabilirim.
  • en son pmmor nikli arkadaş (site yöneticisi) bir kaç güne açılacak demişti, hala aılmadı. Görcez bakalım...
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Glider

buyrun deneyin

sonuçu bekliyorum...

Arkadaşlar bu ROM da fake çıktı, dayanamadım denedim.
  • indiremezsen özelden mesaj at yardımcı olayım
  • quote:

Orijinalinden alıntı: neomaq

indiremezsen özelden mesaj at yardımcı olayım

bu werdiğin link ne???
  • spv c500 için rom update sitesi
  • ha tamam o zaman...
  • NEOMAQ Yapamadım yaw bi el atar mısın şimdi indirdim içinde 3 dosya var.
    fls_Magneto_14343_MTYPHOON_ARMV4I_Smartfon_Retail_USA.bin
    magneto.world dosyası
    mtty1.42 diye uygulama< dosyası var.

mtty1.42 yı açınca com falan soruyo
     WİNDOWS MOBİLE 5 FULL

Bİ YARDIMCI OLSAN DA YAPSAK ŞUNU
  • word dosyasını upload et çevirip anlatayım bağarmana gerek yok relax ol, sakinleş...
  • full sürmünü mpx220 yükleyip deniyen var mı ?
  • ilk olarak windows mobile 2005 bilgisayarda oldugu gibi herseye yukleyemessin onu geciceksin her firmanin win ce lisans haklari ve uygulamari ayni olmaz ama makine ve versiyonuna gore bir kac programla rom u degistirebilirsin bilgilenmek isteyen sorsun makinasina gore soylim ne gerekli oldugunu ayricada yeni romlarda geriye donus imkani kalkdi onuda bilin yani cok ama cok zor ben spv c500 i-mat yukledim ve son olarakda qtek 2005 windows surumlusunu kurdum ama su anda ingilizce isvecce bir telle kaldim ve programi silmek icinde
    denedigim hersey bosa cikdi yani bosuna ugrasmayin mpx220 programi c500 yada herhangi baskafirma teli yada pda si ile calismaz sadece bazi kopyalar uyumludur onlari yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vegako -- 10 Eylül 2005, 2:50:29 >
  • 6670 e nasıl yüklerim biri anlatabilirmi ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.