Şimdi Ara

WİNDOWS MOBİLE 5 FULL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
4.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaw bir kişi bilmiyo mu şu windows mobile 5 in link ini .

• dostum bu konu da bir başlık zaten war ama orada da bilgisi olan yok. Keşke öncelikle araştırsaydın
  • yahu bir sürü ingilizce site buldum google dan hepsi nasıl telefona yükleneceğini yazıyor. bir tanesi bile link vermemiş indirmek için. anlıcağınbulamıyorum bilen biri olsa da sölese dedim artık :D
  • araştırsaydın derken bu forumu araştırsaydın demek istemiştim yeni başlık açmadan önce, zira bu konuda bir başlık war ama internette bulacakların kesinlikle dooru olmayacaktır, zira ben 3 kez denedim ama hepsi de 2003 romu çıktı.
  • Gilder Kardeşim,

Sanırım 2005 versiyonunu arıyorsun acaba hangi telefon için olduğunu öğrenebilirmiyim, çünkü sana şu bilgileri aktarmak isterim eğer yanlış bişey için arama yapıyorsan boşuna kasma.

Motorlanın mpx serisi telefonlarında herhangi birini kullanıyorsan eğer zaten bulsanda yükleyemezsin çünkü ROM BELLEĞİN YETMEZ!!! Ayrıca zaten WM 2005 aynı XP teki gibi online güncelleştirme istiyor, para ödemen lazım değermi bi düşün vede şuanda benim araştırdığım kadarıyla 2 sürümü etrafta dolaşmakta bunlardan biri demo gibi bişey tam özellikler yok yani fonksiyonelliği çok düşük bu mpx lere yüklenebiliyor(link ver dersen özür dilerim ama veremiyeceğim) ama pişman olunup tekrar 2003'e veya 2002 'ye dönülüyor, diğeride ilk başta dediğim gibi rom belleği yetmiyor full sürüme.

bir PDA sahibiysen o zaman yukarıda söylediklerimi dikkate alma ve aramaya devam et.

Not: Bu bilgiler şuanda adının hatırlayamadığım bir yurtdışı sayfasında okumuş olduğum bilgilerdi, aklıma gelir veya bi yerlerde tekrar görürsem linki eklerim.

Saygılar.

• SPV C500 var bende bildiğim kadarıyla (neredeyse kesin :D) windows mobile 5.0 yükleniyor . veya review lerine baktım baya hoşuma gitti artıları baya iyi windows a daha bi düzen daha bi kullanışlılık katmış. o yüzden 2005 i yüklemek istiyorum bende zaten 2003 se var. teşekkürler.
  • bu arada eger link c500 içinse rica etsem özelden yollar mısın çünkü sabahtan beri arıyorum saol.
  • mpx.gen.tr de bu alete wm5.0 yüklemişti bi arkadaş, açılınca site bulur sorarsın, nicki malatyalı idi...
    ama adam sorunları olduğunu ve 2003 e geri döneceğini ancak görünümünün çok iyi olduğunu söölemişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 19 Ağustos 2005, 19:44:31 >
  • saol thedeparted . zaten hep google da malatyalının spv-developers da yazdıkları çıkıyo bende malatyalıyım bana da yollasın :D yahu
  • EWET HERKEZE HAYIRLI OLSUN BULDUM HEMDE WİNDOWS UN SİTESİNDE :D

------------------------------------------------------------------------------------------------------
    http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=DC6C00CB-738A-4B97-8910-5CD29AB5F8D9&displaylang=en
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------

File Name:
    Windows Mobile 5.0 Smartphone SDK.msi

Version:
    5.0.14343

Date Published:
    5/10/2005

Language:
    English

Download Size:
    79173 KB

NASIL YÜKLENECEĞİ YAZIYOR YANLIZ SÖLİM MPX200-220 ÇALIŞTIRIR MI BİLMEM AMA SPV C500 İ-MATE SP3 - SP3İ ÇALIŞTIRIYO DİYE BİLİYOM Bİ DENEYİN
    :D

TEŞEKKÜRLER

• walla o emulator programı, hatta dosyanın adı; Windows Mobile 5.0 Emulator Images for Smartphone - ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 19 Ağustos 2005, 20:21:19 >
  • valla bilmiyom yüklim görcez ama bence dediğin yanlış çünkü o zaman gerekli programlarda Active Sync 4.0 Developer Beta yı istemez di değil mi ?
  • benim bildiğim (yanlış olabilir ama mpx.gen.tr deki arkadaşlar ööle diyodu) önce bunu atıyosun, sonra romu bu program romu emule edip çalışmasını sağlıyodu...
    Yine de sonuçları ve gelişmeleri bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 19 Ağustos 2005, 20:32:01 >
  • bu arada wm5 in wm2003 den çok üstün özellikleri varmış.
    1)windows media player 10 (playlist falan ayarlama gibi baya özellik gelmiş)
    2)yeni explorer (download programı falan var)
    3)bluetoth klavye destekliyo
    4)ram i baya arttırıyor
    daha birkaç özellikliği daga var menü icon olmuş güzel baya
    bi de yükliyip test edelim .
    o zaman daha ii anlatırım :D
  • bi de internet explorer da loading göstergesi ve resimleri engelleme war ki bu da opera bağımlılığını ortadan kaldırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 19 Ağustos 2005, 20:34:47 >
  • yahu deneme meneme artık adı herneyse bozuk yada sağlam 2005 romu bulabileceğimiz bir adres varmı. bakalım güzel se bekler 2005 li bir tel alırım yok 2005 de beyenmezsem 6681 alacam bi yardımcı olun yahu. mpx.gen.tr de kapanmış
  • arkadaş özetle mpx200 de wm5.0 romu yooookkkk. ama mpx220 için ileride olabilir zira onun 64 MB flash romu war
  • quote:

Orijinalinden alıntı: cozzy

Gilder Kardeşim,

Sanırım 2005 versiyonunu arıyorsun acaba hangi telefon için olduğunu öğrenebilirmiyim, çünkü sana şu bilgileri aktarmak isterim eğer yanlış bişey için arama yapıyorsan boşuna kasma.

Motorlanın mpx serisi telefonlarında herhangi birini kullanıyorsan eğer zaten bulsanda yükleyemezsin çünkü ROM BELLEĞİN YETMEZ!!! Ayrıca zaten WM 2005 aynı XP teki gibi online güncelleştirme istiyor, para ödemen lazım değermi bi düşün vede şuanda benim araştırdığım kadarıyla 2 sürümü etrafta dolaşmakta bunlardan biri demo gibi bişey tam özellikler yok yani fonksiyonelliği çok düşük bu mpx lere yüklenebiliyor(link ver dersen özür dilerim ama veremiyeceğim) ama pişman olunup tekrar 2003'e veya 2002 'ye dönülüyor, diğeride ilk başta dediğim gibi rom belleği yetmiyor full sürüme.

bir PDA sahibiysen o zaman yukarıda söylediklerimi dikkate alma ve aramaya devam et.

Not: Bu bilgiler şuanda adının hatırlayamadığım bir yurtdışı sayfasında okumuş olduğum bilgilerdi, aklıma gelir veya bi yerlerde tekrar görürsem linki eklerim.

Saygılar.

adam linki veremyeceğim demiş ona hitaben söylemiştim ben bi versinde deneyek mpx.gen.tr ve smarturk de tam kapanacak zamanı buldular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayakgoz -- 19 Ağustos 2005, 22:05:39 >

• Motorola için windows 2005 buldum eğer bir adres sölerseniz upload yaparım. ancak nasıl yükleneceğimni bilmiyorum . 2003 ün yüklenmesi gibi içinde programı var.
    boll şanslar.
  • dosya adı ne kaç mb?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.