Bildirim
windows mobile da apk (android) uygulaması
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Onu başarırsan senin heykelini dikerler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kısaca özetlediğiniz için teşekkür ederim.. anladım ben anlıyacağımı.. al bu telefonu çöpe ata diyorsunuz yani ))))) -
quote:
Orijinalden alıntı: red_side
kısaca özetlediğiniz için teşekkür ederim.. anladım ben anlıyacağımı.. al bu telefonu çöpe ata diyorsunuz yani )))))
Çöpe atma da, çok önemli ise ya yedek android telefon al, ya da direkt geç o sisteme.
Bu arada cevap verdiğin kişiyi ya alıntıla ya da cevapla ki haberdar olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Fatih
quote:
Orijinalden alıntı: red_side
kısaca özetlediğiniz için teşekkür ederim.. anladım ben anlıyacağımı.. al bu telefonu çöpe ata diyorsunuz yani )))))
Çöpe atma da, çok önemli ise ya yedek android telefon al, ya da direkt geç o sisteme.
Bu arada cevap verdiğin kişiyi ya alıntıla ya da cevapla ki haberdar olsun.
kusura bakmayın ilk açtığım konu yavaş yavaş öğrenecem forum kullanmayı.. teşekkür ederim verdiğiniz yanıttan dolayı -
ios da apk çalıştırmıyo, çöpe mi atıyoruz hayır
quote:
Orijinalden alıntı: chtsydn
Ama iosun kendi uygulamaları zaten bol ve kaliteli.
windows 10 pc ve w10m kullanarak yapabiliyorsun diye biliyorum nette videoları var ama emin değilim
tabi her halükarda windows 10 mobile 'ı bekleyeceğiz. -
quote:
Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı
quote:
Orijinalden alıntı: chtsydn
Ama iosun kendi uygulamaları zaten bol ve kaliteli.
Bende ona benzer bişey anlatmaya çalışmıştım zaten Önemli olan apk çalıştırması değil kendi uygulamalarının yeterlilik düzeyine gelmesidir. MS bunun için daha çok çalışmalı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nightwing
windows 10 pc ve w10m kullanarak yapabiliyorsun diye biliyorum nette videoları var ama emin değilim
tabi her halükarda windows 10 mobile 'ı bekleyeceğiz.
pc im de w10 telefon da w10 .. mağazada hiç mi uygulama olmaz yaaa.. olan da sanki korsan gibi facebook instegram falan filan .. sanki yan sanayii gibi yapmışlar telefonu alalı 1 ay oldu pişmanlık sadece.. -
valla ben 2 sene önce wp kullandım özledim geri döndüm şimdi 10 u bekliyorum eğer 10la da bir fark göremezsek yandık. instagram facebook falan neyse instagramda da güzel gelişmeler var ama snapchat ve periscope olmayışı çok kötü. yoksa diğerlerinin telafisi var youtube u bir şekilde hallediyorsun mesela ama bu saydığım iki uygulama cidden büyük eksik. -
Kasım gibi apk port etme çıkmıştı ancak Microsoft yok sorun yapıyor vs dedi iptal etti. Blackberry 10'da mesala Android uygulamaları çalıştıralıbiliyor öyle bir şey olabilirdi. Hatta Amozon Market uygulamasını kurup uygulama vs indirilebiliyordu. -
Kardeş kusura bakma da periscope kadar boş bi uygulama yok ondan daha önemli uygulamalar var
quote:
Orijinalden alıntı: Büyük Amiral
Kardeş kusura bakma da periscope kadar boş bi uygulama yok ondan daha önemli uygulamalar var
periskopu ben hiç kullanmıyorum onu sana söyleyeyim, boş bir uygulama da olabilir ama gençlerden tut kamyoncular bile kullanıyor onu bil. yani senin boş olarak gördüğün uygulama çoğunluk için ihtiyaç bende o yüzden özellikle snapchat i ve periscope u yazdım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X