Şimdi Ara

windows mobile format atmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar amerikadan almış olduğum htc marka windows mobile 6.0 işletim sistemi kurulu telefonum bilmediğim bir sebepten dolayı şebeke mesajları ya da bankalardan falan mesaj gelince kitleniyor. telefon beni arayanlara çalıyormuş gibi gözüküyor fakat ben birşey göremiyorum. telefona reset atmam gerekiyor tabi o sırada arayanları göremiyorum falan. bu telefonlara format atma yeniden bir windows falan kurma ihtimalimiz var mıdır?

zaten 1 tane iphone 3g yi 3.1.3 sürümü yüzünden unlock yapamadık kitledik bir de bu telefonda calismiyor iyicene sinir olmuş vaziyetteyim yardım edebilirseniz çok teşekkür ederim şimdiden...

• Selamlar, yurtdışından gelen telefonları kayıt ettirmen gerekiyor bildiğim kadarı ile. IMEI no'su yüzünden operatör tarafından kilitlenmiş olabilir.

Mobile'a format atmak da her telefonda farklı bir tuş kombinasyonu gerektirir.. Telefon marka modeline göre netten ya da ilgili marka modelin internet sitesinden bulabilirsin..
  • yok kayıt falan sorun degil. yani onu daha önceden yaptırdım. ama makinanın sorunu telefona şebekelerden veya şirketlerden bankalardan falan mesaj gelince kitleniyor. sonra telefonun kitlendiğini farketmezsem o sırada arayanlara çalıyor gözüküyor fakat ben göremiyorum. sanırım bu makinaya başka bir windows yüklemek lazım. üstünde orjinal windows mobile 6 var.

yani makinanın en büyük sorunu bu...böyle birşey yapılıyor mu bu cihazlara format atmak ya da yeniden windows kurmak gibi?

ilgilendiğiniz için teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengellikartal

yok kayıt falan sorun degil. yani onu daha önceden yaptırdım. ama makinanın sorunu telefona şebekelerden veya şirketlerden bankalardan falan mesaj gelince kitleniyor. sonra telefonun kitlendiğini farketmezsem o sırada arayanlara çalıyor gözüküyor fakat ben göremiyorum. sanırım bu makinaya başka bir windows yüklemek lazım. üstünde orjinal windows mobile 6 var.

yani makinanın en büyük sorunu bu...böyle birşey yapılıyor mu bu cihazlara format atmak ya da yeniden windows kurmak gibi?

ilgilendiğiniz için teşekkürler...

öncelikle 2 soru

1)telefon modeli ne?
    2)mesaj derken herhangi bir sms mi yoksa şu linke tıklayın falan diyen push mesajlar mı sorun yaratan?
  • telefonum htc wing diye geçiyor. mesaj dedigim normal smsler işte. hani turkcellin kendi msjları oluyor ya tel faturanı öğren yok şu kampanya var falan filan... ya da bankalardan gönderilen smsler filan. bunlar gibi smsler geldiği zaman benim tel kitleniyor direk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengellikartal

telefonum htc wing diye geçiyor. mesaj dedigim normal smsler işte. hani turkcellin kendi msjları oluyor ya tel faturanı öğren yok şu kampanya var falan filan... ya da bankalardan gönderilen smsler filan. bunlar gibi smsler geldiği zaman benim tel kitleniyor direk.

format için o zaman clear storage falan gibi bir seçenek olabilir settings kısmında, onu kullanabilirsin ama değişiklik olacağını sanmam aldığından beri böyleyse o yüzden nasılsa amerikadan almışsın garantisi gibi bir derdin de yok, direk hspl yaparak custom rom atmanı tavsiye ederim sana

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=349

buradan gir işine yarayan kullandığın programlara göre en boş ram bırakan rom u seç ona göre yükle hspl işleminden sonra

• Ya aynı sorun benim Pda da var. Allah kahretsin ki telefon çalıyor ancak ekranda hiçbir şey gözükmüyor. Sadece titriyor ve çalıyor. Allah korusun ya önemli bir şey olsa acil bir durumda arayan olacak ve ben yanıtlayamayacağım o zaman bu windows mobile'ı yaktım direk dava açarım :) Benim telefonum Lg Ks20 pişmanlar oldum aldığıma. Garip garip sorunları var bu lanet telefonun. Ama en gıcık olduğum şey arayanın gözükmemesi. Kapatıp açıyorum çağrı geçmişinde hiç bir tık yok. Garantisi var ama telefonu alalı daha 1 ay oldu. şu 1 ayda neler çektim... Lucky goldstar kalitedir diye aldım haram olsun verdiğim para. Bu sorun şimdi rom atmayla geçer mi ? Bu arkadaşın anlattığı sorunun HTC marka ile alakası yok şimdi anladım aynı lanet sorunu bende yaıyorum. Bu turkcell'in mesajlarıylada alakalı değil. Sanırım internetten oyun vs program application falan yüklediyse benim gibi ya virüs girdi telefona yada wm ile alakalı bir dandiklik. Ama çözemediğim hergün beni kahrediyor bu gerzek telefon

• quote:

Orijinalden alıntı: teomangurses

Ya aynı sorun benim Pda da var. Allah kahretsin ki telefon çalıyor ancak ekranda hiçbir şey gözükmüyor. Sadece titriyor ve çalıyor. Allah korusun ya önemli bir şey olsa acil bir durumda arayan olacak ve ben yanıtlayamayacağım o zaman bu windows mobile'ı yaktım direk dava açarım :) Benim telefonum Lg Ks20 pişmanlar oldum aldığıma. Garip garip sorunları var bu lanet telefonun. Ama en gıcık olduğum şey arayanın gözükmemesi. Kapatıp açıyorum çağrı geçmişinde hiç bir tık yok. Garantisi var ama telefonu alalı daha 1 ay oldu. şu 1 ayda neler çektim... Lucky goldstar kalitedir diye aldım haram olsun verdiğim para. Bu sorun şimdi rom atmayla geçer mi ? Bu arkadaşın anlattığı sorunun HTC marka ile alakası yok şimdi anladım aynı lanet sorunu bende yaıyorum. Bu turkcell'in mesajlarıylada alakalı değil. Sanırım internetten oyun vs program application falan yüklediyse benim gibi ya virüs girdi telefona yada wm ile alakalı bir dandiklik. Ama çözemediğim hergün beni kahrediyor bu gerzek telefon

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=369481

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.