Şimdi Ara

windows modifiye yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamün aleyküm arkadaşlar nasılsınız arkadaşlar ben işletim sistemi iso yapmak istiyorum modifiye yapmak istiyorum bu proğramları kullanmasını biliyormusunuz NTLite

WinReducer

Dism++

Gimagex

Wintoolkit

MSMG ToolKit

Windows Bootable Image Creator

....

İhtiyacınız olabilecek araçlar:

UltraISO

PowerISO

7-zip

Virtualbox

Vmware

Ayrıca Sysprep metodunu ve Dism komutlarını da da araştırmanızı öneririm.

• yapamıyorum arkadaşalar nasıl yapacağız bende öğrenmek istiyorum olmuyor bir türlü
  • dism++ proğramı biliyormusunuz arkadaşlar olmadı bir türlü
  • arkadaşlar ben yapmak istiyorum modifiye forma katkımız olsun diye proğramları biliyormusunuz
  • Bir girişimcinin yazdığı açık kaynak dism gui var. Onu öneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskehacettepe E kullanıcısına yanıt
    Bence NTlite ile giriş yapabilirsin, önce kolay olanla morallen ki zor olanla devam erebilesin.

Hepsinden önce iso dosyasına ne yapmak ne eklemek veya neyi çıkarmak istiyorsun, bir şablon çiz ki sırasıyla işleme koyasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bana yardim edebilecek birisi varmi

• eskehacettepe E kullanıcısına yanıt
    Ne konuda yardım istiyorsun?

• Once dism ile modifiye yapacağınız windows'un install.vim(ya da .esd) dosyasından işlem yapacağınız index numaralı imajı mount komutuyle bir klasore açacaksınız.

Ardından add package komutuyla yeni güncelleme ve uygulama paketlerini yükleyebilir, remove package komutu ile kaldırabilirsiniz. Sürücü yuklemek için add Driver, kaldırmak için remove Driver komutu kullanın.

Tüm eklemeleri yaptıktan sonra cleanup komutu ile eskileri temizleyin. Temizlemezseniz imaj boyutu oldukça büyür.

Tüm işlemler bittikten sonra unmount commit changes seçeneği ile değişiklikleri kaydedin.

Modifiywli wim dosyasını tekrar yerine yerleştirip kurulum yapabilirsiniz.

• dism komutlarını bilmiyorumda aksam musaitmisiniZ acaba dism ++ programı icin

• Düzenleme işini Windows 7 çalıştıran bir makinede mi yapacaksın? W7 makinede işlemleri yapacaksan
    WAIK, daha üst sürümler çalıştıran bir makinede yapacaksan ADK'ya bak. Gereken dosyaları PM attım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.