Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
LİSANSLA.NET - En Uygun Fiyatlarla Windows / Office / Antivirüs / VPN Sahibi Olun! Windows 11 30 TL!
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
Arkadaşı kesinlikle tanımıyorum. Forumda yeni konu açtığını gördüm yazdım. Çok ilgili bir satıcı. Ben OEM arıyordum ama stoğunda yokmuş, arayıp ekstra benim için buldu ona da fiyatı bana değmez gibi geldi. O yüzden ben yukarda yazdığı fiyattan Windows 10 Pro Retail Key (telefon aktivasyon) aldım. Aktivasyon sırasında yardımcı oldu. Şimdilik sorunsuz sıkıntısız görünüyor. Umarım ilerde de sıkıntı çıkmaz.
-
Hayırlı olsun hocam. Tarafsız değerlendirmeniz için teşekkür ederim. Yine bekleriz. :)
1 YIL FİYAT 500TL
2 Cihazda kullanabilirsiniz
Kişisel mail adresinize tanımlanır. Anında teslimat!
Arkadaşa whatsapp dan yazınca 30 sn de dönüş yapıyor. Nasıl etkinleştireceğinizi anlatıyor.
5 dk da hallettik herşeyi.
Arkadaşa teşekkür ediyorum.
-
Arkadaş dan win 11 ,office ve antivirüs aldım elinden geldiğince yardımcı oldu aktivasyon sırasında ,
Kendisine teşekkür ederim.
İlerleyen günlerde problem yaşarsam buradan bilgilendirim sizleri
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Takip
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Biz teşekkür ederiz, yine bekleriz. :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rica ederiz biz teşekkür ederiz hocam, hayırlı olsun :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X