Bildirim
windows orjinal iso lazım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Key varsa microsoft sitesinden indir.
Yoksa Heidoc kullanabilirsin.
www.heidoc.netMicrosoft Windows and Office ISO Download Toolhttps://www.heidoc.net/joomla/technology-science/microsoft/67-microsoft-windows-and-office-iso-download-tool
Microsoft üzerinden orijinal olarak indiriyor. İstersen tarayıcıdan indirme kaynağını kontrol edebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
nasıl sekai lisans anahtarım yokki heidocdan indirilmiyor galiba windows 7 kalkmış tarayıcıdan nasıl kontrul edebilirim -
Heidoc yazılımında en son windows 7 sp1 olanı direk indirilebiliyordu.
İndirirken tarayicidan indirilenler bölümüne gir. Oradaki adreste microsoft sunucularından indiğini görürsün.
Güvenilir yöntemdir, diğer türlü key olmadan w7 bulamazsınız. Torrent gibi oradan buradan indirmeyin derim.
Yanıt verirseniz alıntı yapın ki haberim olsun. Yoksa bildirim gelmiyor. Şans eseri cevabını gördüm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sekai bey yapamadım olmadı bir türlü heidoc inmiyorquote:
Orijinalden alıntı: Sekai
Heidoc yazılımında en son windows 7 sp1 olanı direk indirilebiliyordu.
İndirirken tarayicidan indirilenler bölümüne gir. Oradaki adreste microsoft sunucularından indiğini görürsün.
Güvenilir yöntemdir, diğer türlü key olmadan w7 bulamazsınız. Torrent gibi oradan buradan indirmeyin derim.
Yanıt verirseniz alıntı yapın ki haberim olsun. Yoksa bildirim gelmiyor. Şans eseri cevabını gördüm. -
Verdiğim linkte download kısmından iniyor. Şimdi denedim sorun yok.
İstediğin sürümün ingilizce versiyonu var.
Sistemin eski değilse windows 10 öneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sekai -- 13 Temmuz 2019; 23:49:33 > -
Microsoft sitesine gir ISO indir ordan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X