Şimdi Ara

windows orjinal iso lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamün aleyküm arkadaşlar orjinal en son güncel hali varmı 2019 windows iso bilgisayarım bozulduda arkadaşlar windows proffesional x64 bit

• Key varsa microsoft sitesinden indir.

Yoksa Heidoc kullanabilirsin.

Microsoft üzerinden orijinal olarak indiriyor. İstersen tarayıcıdan indirme kaynağını kontrol edebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nasıl sekai lisans anahtarım yokki heidocdan indirilmiyor galiba windows 7 kalkmış tarayıcıdan nasıl kontrul edebilirim
  • Heidoc yazılımında en son windows 7 sp1 olanı direk indirilebiliyordu.

İndirirken tarayicidan indirilenler bölümüne gir. Oradaki adreste microsoft sunucularından indiğini görürsün.

Güvenilir yöntemdir, diğer türlü key olmadan w7 bulamazsınız. Torrent gibi oradan buradan indirmeyin derim.

Yanıt verirseniz alıntı yapın ki haberim olsun. Yoksa bildirim gelmiyor. Şans eseri cevabını gördüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sekai

Heidoc yazılımında en son windows 7 sp1 olanı direk indirilebiliyordu.

İndirirken tarayicidan indirilenler bölümüne gir. Oradaki adreste microsoft sunucularından indiğini görürsün.

Güvenilir yöntemdir, diğer türlü key olmadan w7 bulamazsınız. Torrent gibi oradan buradan indirmeyin derim.

Yanıt verirseniz alıntı yapın ki haberim olsun. Yoksa bildirim gelmiyor. Şans eseri cevabını gördüm.
    sekai bey yapamadım olmadı bir türlü heidoc inmiyor
  • Verdiğim linkte download kısmından iniyor. Şimdi denedim sorun yok.

İstediğin sürümün ingilizce versiyonu var.

Sistemin eski değilse windows 10 öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sekai -- 13 Temmuz 2019; 23:49:33 >
  • Microsoft sitesine gir ISO indir ordan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.