Şimdi Ara

Windows Phone 10 Açıklamalı Ekran Görüntüleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merak edenler Lumia 520 ye windows 10 kurdum.Sabah 7 de başladım 8 de bitti. kasmlar var cihazda.Sizler için ekran görüntüleri alıp açıklamalı bir video hazırladım.Sormak istedikleriniz olursa elimden geldiğince yardımcı olurum.

• L 1520 de gdr2 yükleyip elinde selfie çubuğu olan var mı? Yarın Yurt dışına çıkacam bu yüzden 1520 aldım kamerası için. Ama bluetooth ile selfie çekilmiyor. Deneyebilirseniz sevinirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu sıfırlarsanız güncellemeden sonra uçuş modunu ve hücresel veriyi normal olarak kullanabiliyorsunuz
  • Kasma genel olarak var bana kalırsa biraz daha beklemende fayda var. diğer arkadaşı dediğide doğru sıfırlayınca uçak modu ve hücresel veri problemi çözülüyor.
  • Video çok güzel olmuş, hafif bir fon müziği olsaydı tam olurdu. Alarm ayarlarken olan saat seçme ekranı çok kötü olmuş, eskisi çok daha güzel gözüküyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bycoo32

Arkadaşlar merak edenler Lumia 520 ye windows 10 kurdum.Sabah 7 de başladım 8 de bitti. kasmlar var cihazda.Sizler için ekran görüntüleri alıp açıklamalı bir video hazırladım.Sormak istedikleriniz olursa elimden geldiğince yardımcı olurum.

Hocam bnmde 520 var kursammı aslında çok istiyorum ama kuramadım pm üzerinden yardım edebılırmsnz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.